Siema. Chciałem zachęcić was do gry w nowe mmorpg Allods Online. Gra jest obecnie w fazie CBT 4 i w najbliższym czasie powinna być OB. Jeśli chodzi o samą grę, jest ona przemiodna. Przez niecały miesiąc mojej gry w CBT nabiłem 250 godzin online . Nie lubię spędzać dużo czasu grając w mmo gdyż są one wtórne i nudne, ale w Allods odnalazłem to coś co daje zajebistą przyjemność z rozgrywki. Zrobiłem 3 high lvl chary więc wiem co mówię. Gra się nie nudzi, świat jest cudowny - można się nim delektować. Teraz napiszę coś czym wielu się pewnie narażę, otóż dla mnie Allods jest najlepszym mmo ever, również w porównaniu z P2P. Grałem w naprawdę dużo gier, również tych płatnych i żadna nie może się równać z Allodsem. Mówię to jako 2-letni zapalony gracz w WoW-a - WoW nie umywa się do Allods. Nie wspominając o tworach pokroju L2, Aion, LotRO czy AoC.
Dużo osób zarzuca Allodsowi mało dynamiczną walkę. Otóż walka nie jest mało dynamiczna tylko taktyczna. To nie jest Wow gdzie odpalasz auto attack i idziesz na herbatę . Każdą postać można zrobić w wielu buildach.
W każdym razie zapraszam do świata Allods, gwarantuję że w niego wsiąkniecie na wiele wiele dni. Dobra dosyć tego wywodu wracam do gry ;]
Pzdro