Allods Online

Szkoda że tak gadacie o tej dynamice walki, widać że mieliście maks 6 lvl. Tylko że ja mając chociażby 16lvl rangerem miałem moby mojego levelu i wyższego o jeden level na hita. Oczywiście to nie utrzymuje się przez całą grę, ale na wyższych lvlach mobów nie bije sie dłużej niż w innych grach. Drażni mnie jak ktoś wypowiada się o grze w którą pograł góra 2 dni. W ten sposób ja mogę stwierdzić że AoC to gówno bo większość czasu spędza się w Single Player. LotRO to zje*** gra bo tam PvP praktycznie nie istnieje. Takie przykłady można mnożyć.

Co do PvP to znowu się mylicie. Ja testowałem je osobiście. I może powiecie mi że PvP jest mało dynamiczne:

Jeśli nadal tak uważacie to ja nie wiem, może dla was postacie powinny biegać po ścianach.

Nie klniemy, bo wujcio klapcioch sie obrazi.-Dzz'

NIe no spoko... tyle ze gralem w CB na ruskich serverach jak i amerykanskich. gralem tez na CB europejskich.... Faktycznie ostatnia CB olalem, bo jedyne zmiany jakie zachodzily byly czysto kosmetyczne.

Ja nie mowie ze Allods Online jest zla gra. Ona jest bardzo dobra... na bank lepsza od Aika Online ktora sie teraz jara polowa tego forum(brak ambicji/aspiracji :D ). Baaa, moze to byc jedna z najlepszych darmowek jakie wyjda na rynek. Ale wez mi wytlumacz, co mam czuc gdy moj avatar klepie 30s glupiego szczura? Na wyzszym lvl spotkalem moby ala... yyyy cos. Je tluklem dobre 1,5 minuty. O PvP nie bede mowic bo jak klepalem sie z kumplem na duelu, myslalem ze mam meg laga bo HP nie schodzilo.... lol :). Jak cos z tym zrobia to bedzie to moje TOP MMO z darmowych tytulow :)

Wiecie , pewnie nikt waszej wielkiej dwójce nie odpowie , bo po co kopać sie z koniem . For my jesteście funny , krzyżyk na droge , bez odbioru

"Mój cyrk,moje małpy"

Nie będę z tobą dyskutował bo ty masz przecież zawsze racje.

Ale L2 boty grind i pleb.

W Allods jeśli chodzi o dynamikę to wydaje mi się, że bardziej to zależy od klasy bo grałem imperialnym paladynem

i wbijając 15lv powiem że można podczas bicia moba spokojnie pić piwko i palić fifkę. Jednak grając imperialnym psionistykiem to gra wydawała się o 2 nieba szybsza. Ale mogli by w sumie, zwiększyć obrażenia każdej klasy, zmniejszając jednocześnie exp za potworka. I PVP i PVE wyszłoby to na dobre. W RoM nie grałem więc nie porównam.

Co do PvP to mogą byĆ ciekawe Bitwy Astralne (tzw walka na statki) czy też Goblin-O-Ball.

Co do PvP to mogą byĆ ciekawe Bitwy Astralne (tzw walka na statki) czy też Goblin-O-Ball.

Bitwy Astralne będą fenomenalne (ale mi się zrymowało). Szczególnie, jak się znajdzie ekipę do statku i będzie się nią dyrygowało. :D Goblin-O-Ball mnie średnio interesuje...mam wrażenie, że to raczej taki komediowy chwyt zrobiony po pijaku, niż normalny, przemyślany dodatek. ;]

Zobacze tą gre już ją mam na dysku, tylko czekam do 16 ;)

A bitwy astralne żeczywiście mogą nieźle wyglądac. Zresztą na jednym filmiku widziałem kawałek takiej bitwy, jak przypomnę sobie adres to wam podam.

Uhm ja widziałem filmik z ruskiej bety bodajże :P macie link :

PART 1

PART 2

Dziś OBT :D Mi już się patchuje mam nadzieje że warto było pobierać 2,3GB :P

OB już ruszyła, aż miło się śmiga. :)

Chociaż ludzi w cholerę jest, ale i tak miodzio. :D

Jak moze byc miodzio jak servy jeszcze off?

Jak moze byc miodzio jak servy jeszcze off?

Powodzenia, już masa ludzi gra ze mną włącznie, ale są off. :D

Gracie normalnie?

Bo u mnie tak tnie że chodzić nie da :(

Gracie normalnie?Bo u mnie tak tnie że chodzić nie da

Może masz duże lagi...

Powiedzcie mi, którą grę bardziej wolicie. Aike czy Allods Online?

Może masz duże lagi...Powiedzcie mi, którą grę bardziej wolicie. Aike czy Allods Online?

Obecnie Allods, bardziej rozbudowany, masa graczy, masa questów, super klimat. :)

Aika zła nie jest, ale to tylko grinder.

Obecnie Allods, bardziej rozbudowany, masa graczy, masa questów, super klimat. Aika zła nie jest, ale to tylko grinder.

A mam jeszcze jedno pytanie. Ta gierka jest nastawiona tylko na quest?? Czy masz trochę grindu, trochę questów? Bo właśnie nie wiem, czy jak dalej mi aika nie będzie działać, to może w to zagram. ;)

Zaczynam grać nie wiem kogo wybiorę bo nie ma Rogue -.-

A mam jeszcze jedno pytanie. Ta gierka jest nastawiona tylko na quest?? Czy masz trochę grindu, trochę questów? Bo właśnie nie wiem, czy jak dalej mi aika nie będzie działać, to może w to zagram.

Questy, na grindzie to się potniesz jak EMO. :)

To gra dla bardziej ambitnych. :P

Może masz duże lagi...

Nie chodzi o lagi,tylko FPS.

Questy, na grindzie to się potniesz jak EMO. To gra dla bardziej ambitnych.

Mam nadzieję, że dla bardziej ambitnych :P. Nawet wolę questy niż grind... To możliwe, że jak skończę z A.V.A to będzie Allods Online. ;)