Zastanawiam się czy warto ściągać. Może mi ktoś napisać jak wygląda sytuacja na OB. Jakie są wady i zalety tego mmo oraz wasze emocje i odczucia towarzyszące tej grze.
Allods Online
Ściągnąłem, poczekałem na OB, zagrałem... i mi się nie podoba. Za bardzo podchodzi mi pod WoW'a, a WoW'a i wowo podobnych nie lubie...bardzo nie lubie... starałem się dać grze szanse, ale zawiodłem :<.>
Na tak krótką grę spodobały mi się 2 rzeczy:
-Tutorial wprowadzający
-Duża liczba klas.
Ale to za mało by gra zatrzymała mnie na dłużej.
To jest tylko moje zdanie :].
Przede wszystkim..OB to jest jakaś masakra teraz. Jest totalny tłok, dużo narzekania, dużo dzieciarni się rzuciło na tą grę...na zone czacie lecą teksty pokroju "kto mi teraz zrobi loda?"...koszmar. Mam nadzieję, że otworzą kilka serwerów, by to się trochę rozładowało, bo po prostu..gra teraz zrobiła się trzy razy wolniejsza niż przedtem.
Za jakiś czas mają otworzyć jeszcze jeden serwer.
A co się przejmujesz dziećmi ? Wszędzie są takie, ja tam mam to w pupce, bowiem gra mi się świetnie.
A co do tłoków, od czego są party ?
Zacząłem pobierać. Mam nadzieję, że czas poświęcony tej grze nie pójdzie na marne. Z tego co widzę to wasze opinie są podzielone, trochę mnie to martwi.
a tak nawiasem to na jakim servie gracie ? Ja na Nezeb ludzie normalni, najwyżej o grach gadają na zone chacie tekstu kto komu zrobi loda jeszcze nie widziałem . Ludzi sporo ale na coraz wyższych lvl coraz mniej ludzi ^^
a tak nawiasem to na jakim servie gracie ? Ja na Nezeb ludzie normalni, najwyżej o grach gadają na zone chacie tekstu kto komu zrobi loda jeszcze nie widziałem . Ludzi sporo ale na coraz wyższych lvl coraz mniej ludzi ^^
Na US grasz?
Najwidoczniej tak, na EU jest tylko jeden serwer ISA bodajże.
Logic to chyba dobrze, że gracze mają mieszane uczucia co do tej gry, bowiem jest ona z charakterem.
Radziłbym ci grać na EU,bo na US potem mogą polecieć masowe bany dla graczy EU i będzie CRY ^^
Wszystko wygląda fajnie: wygląd postaci, grafika, interfejs, początkowe intro wprowadzające, lecz mam jeden wielki problem żadna klasa nie może mnie zatrzymać na dłużej niz 5 poziom. Nie mogę się zdecydować kim chce grać.
No comment -.-
5 lvl to sie robi ok 30 min~~
Jak nie potrafisz wybrac to losuj, a jak znowu skonczysz na 5 lvl do odpusc prosze
szystko fajnie dla tych co nie lubią tłoku polecam serwer international polaków mniej za to rozgarnięci gra sie bardzo fajnie a tłoku po południu nie ma wieczorami jak chce sie pograc to na pvp super wiecej ludzi
także zachęcam do gry na international
@ xen0n bany na international niby za co ? bo ten twój US to z tego co wiem International
Na początku to była masakra. Ledwo kogo dało się zabić. A teraz to luzik jest . Ale tłok dalej jest.
Można ściągnąć allods przez torrent? Wersje EU angielska ofc ,szukałem i jakoś nie mogę znaleść .Tylko wersje rosyjska taką widziałem
Bo nie raz miałem tak ,że była mała przerwa w "dostawie" neta i pare godzin ściągania poszło się je....
Ja co prawda Allodsa mam już zainstalowanego ale zdecydowanie jeszcze poczekam zanim zacznę grać. Wie ktoś może kiedy ten drugi serwer mają otworzyć?
Ja co prawda Allodsa mam już zainstalowanego ale zdecydowanie jeszcze poczekam zanim zacznę grać. Wie ktoś może kiedy ten drugi serwer mają otworzyć?
W ten weekend mieli otworzyć francuski, kilka dni potem ma nastąpić otworzenie serwera EU, a potem szwabki dostaną swój.
Więc radze poczekać jakiś góra tydzień, a powinno być ok. Jednak nie wiem czy czegoś nie zmienili, radze zajrzeć na forum pl z Allods-a.
Nie szukajcie serwerów szwabskich i francuskich na grze zainstalowanej z instalki EU.
Hania na low lvl już jest znacznie mniejsze oblężenie niż na początku, więc mozesz smialo wbijac.
A na tym nowym serwerze, to będzie trzeba robić nową postać? Czy można normalnie grać jedną postacią na wybranym serwie? Jak nową postać trzeba, to ja zostaje na tym starym .
Jak to jest w końcu z Cash Shop-em?
Będzie dawał dużą przewagę w grze, czy będzie udostępniał zmiany czysto kosmetyczne?
Jak to jest w końcu z Cash Shop-em?Będzie dawał dużą przewagę w grze, czy będzie udostępniał zmiany czysto kosmetyczne?
Odpowiem Ci tak... Daje przewagę. Czy dużą? Mi się wydaje, że tak.