Animacje pivot, easytoon, macromedia, adobe

Witam w tym temacie będziemy sie chwalic swoimi animacjami. A także będę dawał zadania, aby zrobic jakąś i wtedy będziemy sie oceniac.

Zadanie 1:

-salto w przód (frontflip)

Ja pokaże moja pierwsza animacje w EasyToon

first_easytoon_animation_by_pwilczewski10-d4hko02.gif

Bawiłem się kiedyś pivotem i było fajnie teraz obczaje te inne i zobacze co da się zrobić :)

Polecam EasyToon, ponieważ jest łatwy w obsłudze :) Też kiedyś się bawiłem Pivotem, ale w EasyToon masz zamiast całych sticków (chociaz też są) coś takiego, że rysujesz a mi się wtedy łatwiej robi prace :D Pivota dalej mam. Może coś "sklecę" w nim :)

Zapodaj jak byś mógł linka albo powiedz jakiej wersji używasz dzięki z góry :>

Proszę EasyToon 1.9.9 EN.exe Czekam na twoje prace RainStigma :)

Siemka. Też może jakiś zrobię ale mam problem gdy zrobię jakąś animacje ona strasznie szybko leci jak zrobic aby w normalnym tempie leciala ? (Chodzi mi o to ze klatka po klatce leci i szybko to jest help!)

Mam pytanko: czy w tym całym pivocie czy easy toonie można zrobić coś więcej niż patyczaki robiące jakieś akrobacje? Bo to jest trochę nudnawe.

Ok tylko gdzie teraz wrzucić ten gif?Na imageshack mi co nie działa.

@BlastBlue

W pivocie masz tylko patyczaki i jest to trudniejsze, a w easytoon sam rysujesz animacje.

Pomoze ktos ?

Pomoze ktos ?

Pisz o co ci chodzi...

Maqes Siemka. Też może jakiś zrobię ale mam problem gdy zrobię jakąś animacje ona strasznie szybko leci jak zrobic aby w normalnym tempie leciala ? (Chodzi mi o to ze klatka po klatce leci i szybko to jest help!)

Napisałem ...

Moja pierwsza animacja w tym programie ;s nie umiem zrobić tego frontflipa 81340373.gif

Maqes Siemka. Też może jakiś zrobię ale mam problem gdy zrobię jakąś animacje ona strasznie szybko leci jak zrobic aby w normalnym tempie leciala ? (Chodzi mi o to ze klatka po klatce leci i szybko to jest help!) Napisałem ...

Zrób tak: Jak masz klatkę to zaznacz wszystko ctrl+c następna klatka ctrl+v i tak z 3-4 razy.

@RainStigma korzystałeś z tego poradnika?:P

@Legendary

Krok 1.Narysuj coś

Krok 2.Zancacz to wszytko i naciśnij ctrl+c

Krok 3.Naciśnij "Next Frame" jest tam na górze.

Krok 4.Naciśnij ctrl+v i wszadz te czarne na szare :rolleyes:

Krok 5.Powtarzaj tak kilka razy.

Narazie to mało się na tym znam bo zaledwie godzina, więc jak jest lepszy sposób to piszcie.

A ja nadal nie czaję, gdzie to wrzucić?

Trochę Cię nie rozumiem możesz jaśniej ? Bo cos mi nie wychodzi :D

Skorzystałem no ale co z tego ? ide próbować inne :S

Pomoże mi ktoś kiedyś ?

EasyToon nic ciekawego, gimp lepszy :P

Maqes upinaj na tinypicu, tam gify wchodzą, i od razu możesz do posta wkleić.

Maqes Dzieki :D:)

Dzięki blastblue

Moja pierwsza animacja2mz9lsm.jpg

Wiem arcydzieło to nie jest.

Moja druga animka :D69523122.gif