Animacje pivot, easytoon, macromedia, adobe

Też Popieram !

To wstaw zobaczę jak teraz wygląda ^^

FUC* Aniamcje z 3 częścią wstawię jutro bo teraz przez przypadek wyłączyłem EasyToon'a i się nie zapisało -.-

Ale zrobię broń :)

Zjeba*** wyszło :D

ezt_anim_by_pwilczewski10-d4hoiuy.gif

Wow !

Najnowsza animacja (godzina roboty):

16bhdvp.jpg

CoTyGadasz i tak robisz najlepsze, ale jak to robisz, że twoje idą tak płynnie i całość jest zawsze równa nawet nie ma najmniejszego powiększenia głowy.

Ale rzeczywiście karabin ci lepiej wyszedł niż miecz.

I rób tuta! Chociaż... kurczę nie ma to jak samemu rozwijać się w tym kierunku... ja co do tuta mam tylko jedno pytanie: słuchaj jak mam onion skina to nigdy nie mogę uchwycić takiego samego okręgu(głowy), a u ciebie jest to normalne i wgl ta "woda" ze skrzyżowanych pałeczek w waszej animacji... Nie mogę dojść do tego, jak wy robicie to wszystko takie równe. I ile średnio klatek używasz? Ja mało, bo jestem leniwy i nie chce mi się przerysowywać w koło macieju tych ludków na każdej klatce...

Dołączę się do zabawy bo się mi nudziło .

Choć nie wiem czy chodziło o coś w tym stylu .

155sb43.jpg

@BlastBlue

Aż godzina ??!! Chłopie ta animacja jest do zrobienia w kilkanaście minut :) A co do płynności to wszystko będzie w tutku :P Ale to dopiero w sobotę :)

@Edvyn

Nie dokładnie o to chodziło ale fajne masz pomysły :) Ten koleś co mu kwiatki na głowie wyrosły mnie rozjeb** :D Ty to zrobiłeś w EasyToon ?? Bo tak widzę, że zwykłe kolory są użyte ? Chyba, że ja nie wiem o tym, że tam są kolory zwykłe ? (Ale raczej nie ma)

wiesz mi jakoś nie idzie przerysowywanie szybko, tym bardziej, że przez większość animacji patyczaki tylko stały i bezsensownie trza je było rysować :)

ja wykonałem takie cosik (z Rammusem):

2nsc9z7.jpg

ja wykonałem takie cosik (z Rammusem):

Gimp czy Photoshop ? :)

Phothoshop Cs 5.0

CoTyGadasz

-w paincie sobie narysowałem , w gimpie skleiłem

CoTyGadasz-w paincie sobie narysowałem , w gimpie skleiłem

No właśnie tak podejrzewałem :D

Dobra zrobiłem broń i teraz dam wam .gif oraz .EZT !!

M40 Broń Snajperska

ezt_anim_by_pwilczewski10-d4hr36x.gif

M40.ezt

Moja pierwsza praca:

bvpxu.gif

Sorki że taka mała

O jak na pierwszą to bardzo ładnie :)

Oj dziękuje, a tak w ogóle to dobry ten program i fajnie wychodzą ci te bronie. :D

Też dziękuję :P

Mam pomysł dajcie zdjęcie jakiejś broni (musi byc tak jakby z profilu bo z 3D później się po bawie) a ja to przerobie na gif w EasyToon ok ?

Skorpion vz 61

ezt_anim_by_pwilczewski10-d4hrh3q.gif

Może trochę wyższy poziom :>

Fajne prace robicie, ja z braku czasu może w ferie się pobawię w to :>

Może trochę wyższy poziom :>Fajne prace robicie, ja z braku czasu może w ferie się pobawię w to :>

Skąd to kurw* wytrzasnąłeś ? :D

kolejna próba stworzenia animacji, na razie to takie słabe dosyć jest:

ipoc48.jpg