Animacje pivot, easytoon, macromedia, adobe

aha, dzięki.

postawiłem jednak na easy toona, moja pierwsza praca:

23j24h2.jpg

Całkiem przyjemny program, szkoda tylko, że nie jest to coś na styl gimpa z możliwością animacji, oj robiłbym wtedy animowane sygnaturki :)

A i żeby nie było ten morphing ciałka to coś na styl przybliżenia :)

I jeszcze jedna (uwaga epileptycy!):

jky2hi.jpg

ddml43.gif

Gwiazdki ! Haha :P

@BlastBlue

Nie morphing to jest po prostu niestaranne przerysowywanie postaci z onion skina :) Aha fajny stroboskop HARD PARTY :D

Patrzcie co, żem zrobił !! (i to na prawdę ja a nie ktoś inny)

M1 Garand

Fajna ta broń i fajny ten potwór @CoTyGadasz mam pytanie jak zrobić że np jakieś bloki lub jakieś elementy zostawały przy robieniu klatki następnej żeby nie znikały razem z postacią tak się da zrobić w pivocie ale tu się chyba nie da no że chyba się da ale ja nie wiem jak ;s chodzi o to żebym ich nie kopiował kilkanaście razy

moja wersja potwora :D :

5afhqq.jpg

Troszeczkę nie płynne. Zrobiłem akurat taką wersję, bo ten promień mi się nie udawał :)

@RainStigma

Da się patrz dam screen z wyjaśnieniem podczas robienie animacji "Battlesticks" :D

help6.png

Czekam na nowe animacje :) Za kilka minut będzie moja nowa :D

Takie coś zrobiłem 3393784.gif trochę gównianie ;s.Ja mam pomysła a jak by tak połączyć wszystkie animacje z tego tematu w jeden gif fajnie by to wyglądało co wy na to ?

@CoTyGadasz ok ^^

Dobry pomysł. Niech ktoś to zrobi :) Proszę, ponieważ robię animację i jeszcze muszę się po uczyc -.-

Ja w wolnym czasie (czyt. weekend :) ) spróbuję zrobić mini filmik w easy toonie, taki na min. pół minuty animacja.

@RainStigma spoko pomysł, tylko praktycznie każda animacja ma inne wymiary :P

No to co ;s zrobiło by się jakoś no to zapodam 2 pomysł a co wy na to że jedna osoba rysuje na przykład jakąś animacje podaje na forum i 2 osoba musi coś do tego dorysować i z tego jakaś historyjka z animacją wyjdzie i jak ?

Fajny pomysł, ale to by musieli wysłac i .gif, żeby forumowicze mogli to zobaczyc oraz w .ezt (rozszerzenie EasyToon'a), żeby pobrac i coś dorysowac. A komu sie będzie chciało tak robic ? :D I też jest to, że np. jeden zrobi to na "odwal się" a drugi się postara i ja kto będzie wyglądało na początku np. taki duży morphing, a dalej dokładnie wszystko.

No właśnie ;s to nie wiem co tu wymyślić zapodaj ktoś też pomysł ;p

Dawaj zrobi eksperyment ja ci zaraz wyślę i gifa i .ezt moje i coś do tego dorobisz ok ? :)

@CoTyGadasz ok to spróbujemy ^^

Gif:

ezt_anim_by_pwilczewski10-d4hoanr.gif Trochę dziwna, ale może byc :D xD

Ezt:

Magic Sticks

Proszę i czekam :)

fajne gify robisz. też chcę takie :P

Okej to 2 część nie wiem jak mi to wyszło ;s te głowy ;p ehh sam oceń

11908645.gif

http://www.mediafire.com/?2i8lp2z8lfi9f4v

Ja się chyba w sobotę poświęce i zrobię Duży TUTORIAL jak ja robię gify. Chcecie ?

Nom zrób tuta ^^ trochę będziesz miał do roboty ;s to fajnie jak z mikro ^^

Będzie z mikrofonem :)

Specjalnie przerwałem rysowanie kolejnej broni, żeby zrobic 3 częśc tej animacji co robimy z @RainStigma :) Trochę tam poprawiłem :)