Clannad
Anime - klimat
Najwięcej emocji według mnie zawarte jest w Full Metal Alchemist Brotherhood czasem nawet coś do oka może wpaść
Clannad + Clannad After Story - nie ma jak dla mnie większego wyciskacza łez w gatunku anime niż ten tytuł.
Death Note
Ostantio obejrzlaem OVA 4 odcinkowe "Corpse Party" i klimacik to to mialo za***isty o ile gry typu Fatal Frame (EU : Project Zero) sa Ci znane i lubiane (wkoncu anime jest robione na podstawie jap. horroru na PSP). A tak z dalszych terminow : zdecydowanie "Fullmetal Alchemist Brotherhood" no i stary dobry "Shaman King" - jemu nie mozna odmowic klimatu
Z krótkich Code Geass ()
A z tych dłuższych to One Piece
Najwięcej emocji wzbudziła we mnie Toradora.. Mózg rozwalony na tydzień. (Do momentu w którym kumpel kazał mi obejrzeć końcówkę za endingiem to już wróciło do normy xd)
Mirai Nikki ! Albo School Days !
Prawdopodobnie Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai jest najlepszym anime jakie powstało które przynosi niesamowite pokłady uczucia jakim jest smutek. Pod wzgledem emocjonalnym jest na równi z najistotniejszym wydażeniem Clannad After Story jak nie lepsze patrząc na ostatnią scenę. Do tego ten piękny tytuł
czyż to nie logiczne że DBZ?
ostatnio Clannad + seria After story
pierwsza część nie tak bardzo jak druga
One Piece oczywiście. Mnóstwo chwil łapiących za serce.
chyba postawiłbym na Eureka Seven, ale jest u mnie na równi z Clannad i Mahou Shoujo Madoka Magika
Jak dla mnie Eureka Seven łapie za serducho, oczywiście nie polecam 2-giej seri AO, nie można pokazywać tego czegoś pod sztandarem Eureki Seven.
Kanon 2006 oraz clannad movie (tak film)
Clannad + After Story
nie ma lepszego niz clannad jezeli chodzi o sponiewieranie uczuc ;pp
nie ma lepszego niz clannad jezeli chodzi o sponiewieranie uczuc ;pp
Za mało animae oglądałeś mistrzu.
Co do tego clannad-a true true według mnie bardziej za serducho chwyta już taki angel beats (dosłownie chwyta za serducho) jeśli ktoś ogalądał wie o co mi chodzi .
Ogólnie to tak jak w muzyce jeden lubi coś innego i inny coś innego tak tu jednego coś wzruszy a innego nie .
Ale tak naprawde co do tego clannad to są bardziej wzruszające animce przynajmniej takie jest moje zdanie .
To ja podam mało popularne, jednak poruszające anime Aoki densetsu shoot!