Walka Luffiego z Goku na planecie Namek w grze J-Stars Victory Vs
Anime KSW - Luffy vs Goku
Kpisz czy o droge pytasz ? Goku przegrał ?
Kpisz czy o droge pytasz ? Goku przegrał ?
Goku nie walczył serio
Co to za żenada. Jak w ogóle można porównywać Dragon balla do tego shitu. No offense
Co to za żenada. Jak w ogóle można porównywać Dragon balla do tego shitu.
Yyy, ze niby One Piece, najbardziej epickie anime to shit ?
A ja w cale nie uważam Goku za najsilniejszego wojownika w swiecie anime.
Osoba która mówi że One Piece to shit, chyba nigdy nie oglądała serii, a jeśli oglądała to skończyła na kilku pierwszych odcinkach które są naprawdę słabe.
One Piece jest wzorowane na DB, a sam autor Eiichiro Oda jest fanem tej serii.
Osobiście uważam że nie ma co porównywać duch różnych anime.
Po pierwsze to nie oglądam anime tylko czytam mange bo anime to mogą sobie dzieci oglądać chyba że jest konkretne a do tych One piece się nie zalicza. A one piece jest skopiowane, brzydką kreską rysowane, nie mówiąc o braku przesłania, żadnych wartości, i nie wspominając o dennych dialogach ale każdy ma swój gust "kisses", a słowo epickie nad wyraz nie trafne w stosunku do niego.
Po pierwsze to nie oglądam anime tylko czytam mange bo anime to mogą sobie dzieci oglądać chyba że jest konkretne a do tych One piece się nie zalicza. A one piece jest skopiowane, brzydką kreską rysowane, nie mówiąc o braku przesłania, żadnych wartości, i nie wspominając o dennych dialogach ale każdy ma swój gust. Kisses
Bierzesz pod uwage, że ktoś czyta mange i ogląda anime, bo manga mu nie wystarcza ? Np ja zacząłem od mangi OP, ale czegoś mi brakowało, właśnie tej epickiej orkiestralnej muzyki jaka jest w One Piece, trzeba być chyba głuchym, żeby jej nie docenić...Co do Twojej opinii, że One Piece jest skopiowane, możesz dać przykład co jest skopiowane ? Brzydka kreska ? Kwestia gustu, ale One Piece to także komedia i autor może używa takiej kreski, żeby podchodziła pod panujący klimat w tym anime..Brak przesłania, żadnych wartości ? Wierutna bzdura...Twierdzisz, że Dragon Ball jest lepszy od One Piece pod tym względem ? Nie wydaje się mi, już w pierwszej arce OP masz wartości i przesłanie, ale co może wiedzieć osoba, która wgl nie wgłebiała się w świat OP, a się wypowiada. Żałosne...
Osobiście mi się też nie podoba One Piece za bardzo, ale wszystko to jest tylko kwestia gustu. A co do filmiku, to żenada... I nie bardzo rozumiem sensu wstawiania tego tutaj.
Po pierwsze to nie oglądam anime tylko czytam mange bo anime to mogą sobie dzieci oglądać chyba że jest konkretne a do tych One piece się nie zalicza. A one piece jest skopiowane, brzydką kreską rysowane, nie mówiąc o braku przesłania, żadnych wartości, i nie wspominając o dennych dialogach ale każdy ma swój gust "kisses", a słowo epickie nad wyraz nie trafne w stosunku do niego.
Zarozumiały baran, jesteś.
Osobiście mi się też nie podoba One Piece za bardzo, ale wszystko to jest tylko kwestia gustu. A co do filmiku, to żenada... I nie bardzo rozumiem sensu wstawiania tego tutaj.
Daj jakis argument może, co takiego jest żenującego w tym filmiku, bo Twoja wypowiedz nie ma żadnych podstaw. Na wykopie odkopało go 7 osób jak narazie, więc jednak komuś się podoba
Mi się tam walka luffy goku podobała,a co do wypowiedzi na temat OP ktoś kot nie obejrzał chociaż połowy nie powinien się wypowiadać bo żeby mieć zdanie na jakiś temat trzeba mieć jakieś pojęcie.W sumie mogli by zrobić taką grę Anime World Battle Championship.
Jeśli biorąc pod uwagę silę, to logicznym jest fakt, że Goku nawet nie odczułby uderzenia Luffego, ale to gra XD A co do anime, DBZ jak i OP są dobre, ale każdy ma swój styl. Mnie w DBZ podobają się walki, które są najmocniejszą stroną, bo pod względem walk, nie oglądałem jeszcze lepszego animca, bohaterowie są oryginalni i każdy ma swój całkowicie odmienny charakter, nie podobny do innych. Świat ciekawy, ale niestety mało rozbudowany. Na dodatek ma coś czego fenomenu nie zrozumiem, nie ważne ile razy się ogląda i tak się nie nudzi, tego nie zrozumiem Minusem jest za to spora ilość błędów i muzyka w sumie, może znalazłoby się dwa utwory co są dobre.
A co do OP. W sumie oglądam gdzieś tak na bieżąco od 325 odcinka. Bardzo przyjemnie się ogląda. Najmocniejsze strony OP, to niesamowity świat, ilość postaci i kreska nadająca ten unikalny styl, jak i niesamowicie dobra muzyka. Walki sa ciekawe, każda postać ma swój styl walki, a jest ich tak dużo, że głowa mała. Ciężko się oderwać od jego przygód, raz jest wesoło, innym razem chwyta za serce, a czasem trzyma w takim napięciu, że ciężko oddychać. Nie potrafię minusów wskazać.
Ja z One Piece na aktualną chwilę przeczytałem całą dostępną mangę i widziałem anime. Dla mnie lepiej oglądać anime, a nie jestem dzieciakiem.
One Piece to komedia, dramat, akcja, chociaż całość jest tak mocno pokręcona że ledwo czasami rozumiałem o co tu chodzi i chciałem oglądać więcej i więcej. Teraz czekam tylko na nowe odcinki co tydzień.
Seria One Piece ma też o wiele więcej odcinków. Prawie 700 to troszkę przesada, a całe anime dopiero rozkręca się od połowy.
Do serii DB i DBZ ma się po prostu chyba sentyment. Było pierwszym takim anime puszczanym na RTL7 po francusku chyba które zaskoczyło wszystkich, miało ciekawą fabułę i dosyć ładną kreskę. Też widziałem wszystko.
Co do samego filmiku ja osobiście nie wiem jak go ocenić. Mi do gustu chyba nie przypadł, bo nie lubię tego typu gier/slasherów.
ogólnie obie serie są fajnie ale także bardzo odmienne wiec nie ma co porównywać
a co do filmiku to osoba grająca goku jest całkowitym noobem albo komputer ustawiony na easy i dlatego walka jest jednostronna.
Co to ma być za syf? jakiś gość w kapeluszu wygrał z Songo. Ja już dawno mówiłem że ten świat schodzi na psy.
Oba anime świetne,po grzyba drążyć temat ?
Luffy dostał mocne fory chyba.btw. co to za seria? https://www.youtube.com/watch?v=5fGanRlkMGQ
Nom, Goku nawet się nie transformował, tak to by nim pozamiatał raczej
Najnowszy film DBZ: Battle of the Gods. W 2015 wychodzi następny, Dragon ball Z: Frieza's Ressurection