Naruto jest za***iste I ogladalem jeszcze:- shaman king- bleach (dopiero zaczynam, ale z tego co widze to gowno)- beyblade- dragon ball- oczywiscie pokemony
Bleach to gowno??To jest moje ulubione anime
Naruto jest za***iste I ogladalem jeszcze:- shaman king- bleach (dopiero zaczynam, ale z tego co widze to gowno)- beyblade- dragon ball- oczywiscie pokemony
Bleach to gowno??To jest moje ulubione anime
Anime, które obejżałem :
- Naruto
- Naruto Shippuden
- Bleach
- Death Note
- Soul Eater
Jakieś 2 lata temu obejrzałem Elfen Lied i jakiś czas temu (nie wiem czy się liczy ) poszedł Afro Samuraj (z genialnym soundtrackiem! RZA pokazał klasę). zapomniał bym! jeszcze genialny GTO
Wiecie ja zaprzestaje wypowiedzi w tym temacie ,z fanami Naruto nie wygram. Jesli ktos chce pogadać o anime zapraszam na prv
Naruto według mnie robi się... hmm głupie... Wybaczcie, ale co to za przyjemność oglądać jak ludzie nawalają się technikami prosto z kosmosu. Jak opowiadałem kumplowi o walce Naruto z Orochimaru jak mu szyja urosła na 100 metrów i splunął mieczem(tak na oko miał 200 metrów.... tak, miecz) pomyślał, że wpuszczam go w maliny . Zresztą się nie dziwię....
Obejrzałem kupe anime, więc bez sensu było by je wszystkie wymieniać. Wypiszę te, które są na pewno w mojej top 10:
1. Death Note - Chyba nic nie muszę mówić . Macie obowiązek to obejrzeć(!!!!!!!!!). Nie ma takiego drugiego anime. Szukałem... No.. może jest Code Geas, które to przypomina, ale mnie osobiście się nie podoba.
2. Tengen Toppa Gurren Lagann - To anime łamie w każdym odcinku prawa logiki i fizyki, a fabuła nie trzyma się kupi... ALE TO JEDNO Z NAJLEPSZYCH ANIME!!!! za***iste . Cała ta historia nie pozwoliła mi odejść od ekranu
... Chyba najlepsze anime o mechach.
2. Monster - Jeśli ktoś kocha kryminały to musi to obejrzeć. Cała fabuła od początku do końca jest przemyślana. Nie robiono to na bieżąco. Też bardzo polecam. Ma klimat i wciąga.
3. Chobits - Świetna komedia ecchi i świetny dramat.
4. Green Green - Także świetna komedia ecchi. Ale to bardziej dla trochę starzej młodzieży .
Cóż... jeszcze nie ustawiłem sobie całej mojej top 10 więc nie wiem, które anime wam polecać. Kumpel ostatnio mi polecał Elfen Lied. Podobno bardzo wzrusza(pomiędzy totalnymi masakrami gdzie latają odrąbane kończyny).
BTW: Dla tych co chcą napisać posta w stylu "Anime są dla dzieci" mam tutaj dla nich idealną odpowiedź.
"HahaHAAHAhaHAHAHahAHAhaHaHaHahAHAHAhaHahAHA Lol OMG OMFg loL ŁAT Da NaP... Żal mi cię "
W niedzielę miała premiera drugiego sezonu (eee... serii? nie wiem jak się anime dzieli ) Fullmetal Alchemist. Odcinek według mnie dosyć kiepski (dużo błędów, nieścisłości chronologiczne, dziwna animacja miejscami, fabularnie też nie rozwala), mam nadzieję że to po prostu taki "pilotażowy". Ściągać ludzie i się wypowiadać
Ja obczaiłem Elfen Lied'a i jest prze-ko-za-cki let me tell you. Szkoda że to tylko 40% mangi i że zakończenie inne, ale ogólnie zrywa gacie przez głowę.
Naruto też się oglądnie jak nowy odcinek wyjdzie. Tylko fillery wkurżają
Z innych kozackich anime to Samurai Champloo polecam gorąco.
A innych nie oglądałem, chyba Green Green przeglądnę.
Właśnie widziałem wczoraj pierwszy odcinek z nowej serii Dragon Ball KAI
Lepiej rysowana, z nową muzyką, japońskie głosy (Mniam ).
Historia jest opowiedziana na nowo, od przybycia Raditza ( Radima ) na ziemie.
Ogólnie byłem ogromnie szczęśliwy, bo to oznacza odrodzenie Dragon Ball.
A ja ostatnio wziąłem się za Berserk'a. Oglądnąłem kilka odcinków. Pierwsze wrażenie : ŚWIETNIE ANIME!
@Kebra
To jest przerobiony Dragon Ball Z tak??
Owszem Berserker świetne anime Przypomina mi poniekąd Requiem Bloodmare
Do teraz oglądam całą serię A ja to widziałem już wieki temu, wtedy się tak nie interesowałem mmorpg.
A owszem, jest to przerobiony Dragon Ball Z, lecz z tego co czytałem to zostaną dodane nowe smaczki
Godne Anime według mnie:
Death Note
GTO
Elfen Lied
Kiedyś "DBZ"
Aktualnie oglądam Bleacha
Ja obejrzałem dość sporo anim-ów lecz te mi sie najbardziej podobały
- Naruto
- Naruto Shippuden
- Bleach
- Death Note
- Dragon Ball Z
- Full Metal Alchemist
teraz planuje jeszcze zobaczyc
Devil My Cry
Bersaker
Ja obejrzałem mało ale bardzo uważnie i do tej chwili pamiętam prawie wszystkie scenki
Obejrzałem:
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball GT
Naruto
Ogladam;
Naruto shippuden
Obejrzę:
FullMetal Alchemist-sorry za poprzednią pomyłkę z Metalalchemist Project
Chyba od nowa Dragon Balla Z ;D
Od ok. 20.00 obejrzałem już 9 odcinków Green Green, niestety jutro nie będę mógł skończyć .
ja juz koncze powoli na dzisiaj sesje przy Devil May Cry i musze powiedziec ze to jest swietny anime
Nom Green Green fajny taki odważny żeby nie powiedzieć inaczej.
Laseczki fajne mają tam baloniki nie?
Chyba obejrzę Green Greena
hmmm.
Ogladalem:
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball GT -->wszystko za malolata
Naruto
Green Green
Kanon 2006
Clannad + Clannad After Story (najlepsze anime jakie widzialem do tej pory)
Death Note
Myself;Yourself
Ogladam:
Naruto Shippuuden
ef- a tale of memories
Obejrze:
Air
School Days
Code Geas
i kilka innych, ktorych tytulow nie pamietam badz nie znam w tej chwili ; )
DEATH NOTE, DEATH NOTE, DEATH NOTE .
jednym słowem najlepsze anime jakie mogło powstać, kiedyś miałem szajbę na tym punkcie, cale anime oglądałem z 7 razy, kocham muzykę w tym anime (MAXIMUM THE HORMONE ), kocham mise-mise, L'a.
inne anime jakie oglądałem i też mi się podobały to:
- Chobits,
- Full metal alchemist,
- Naruto (obejrzałem do połowy i mnie znudziło)
- Tsubasa Chronicle,
- Devil May Cry,
- Code Geas,
- i jeszcze jedno, świetne anime, którego nazwy nie pamiętam -,=.
hmm kilka tam jest/bylo
-Naruto
-Dragonball (wszystkie)
-Bleach
-Shaman King
-Beyblade
-Pokemon (lololololol xD)
-YuGiOh
-Digimons
-Duel Masters
-
U mnie zawsze było jest i będzie najlepsze DB ;] lubiłem jeszcze Soul Hunter.