Anime

Naruto jest za***iste I ogladalem jeszcze:- shaman king- bleach (dopiero zaczynam, ale z tego co widze to gowno)- beyblade- dragon ball- oczywiscie pokemony

Bleach to gowno??To jest moje ulubione anime

Anime, które obejżałem :

- Naruto

- Naruto Shippuden

- Bleach

- Death Note

- Soul Eater

Jakieś 2 lata temu obejrzałem Elfen Lied i jakiś czas temu (nie wiem czy się liczy ;)) poszedł Afro Samuraj (z genialnym soundtrackiem! RZA pokazał klasę). zapomniał bym! jeszcze genialny GTO :)

Wiecie ja zaprzestaje wypowiedzi w tym temacie ,z fanami Naruto nie wygram. Jesli ktos chce pogadać o anime zapraszam na prv

Naruto według mnie robi się... hmm głupie... Wybaczcie, ale co to za przyjemność oglądać jak ludzie nawalają się technikami prosto z kosmosu. Jak opowiadałem kumplowi o walce Naruto z Orochimaru jak mu szyja urosła na 100 metrów i splunął mieczem(tak na oko miał 200 metrów.... tak, miecz) pomyślał, że wpuszczam go w maliny <_< . Zresztą się nie dziwię....

Obejrzałem kupe anime, więc bez sensu było by je wszystkie wymieniać. Wypiszę te, które są na pewno w mojej top 10:

1. Death Note - Chyba nic nie muszę mówić :D. Macie obowiązek to obejrzeć(!!!!!!!!!). Nie ma takiego drugiego anime. Szukałem... No.. może jest Code Geas, które to przypomina, ale mnie osobiście się nie podoba.

2. Tengen Toppa Gurren Lagann - To anime łamie w każdym odcinku prawa logiki i fizyki, a fabuła nie trzyma się kupi... ALE TO JEDNO Z NAJLEPSZYCH ANIME!!!! za***iste :D. Cała ta historia nie pozwoliła mi odejść od ekranu :D... Chyba najlepsze anime o mechach.

2. Monster - Jeśli ktoś kocha kryminały to musi to obejrzeć. Cała fabuła od początku do końca jest przemyślana. Nie robiono to na bieżąco. Też bardzo polecam. Ma klimat i wciąga.

3. Chobits - Świetna komedia ecchi i świetny dramat.

4. Green Green - Także świetna komedia ecchi. Ale to bardziej dla trochę starzej młodzieży :P.

Cóż... jeszcze nie ustawiłem sobie całej mojej top 10 więc nie wiem, które anime wam polecać. :P Kumpel ostatnio mi polecał Elfen Lied. Podobno bardzo wzrusza(pomiędzy totalnymi masakrami gdzie latają odrąbane kończyny).

BTW: Dla tych co chcą napisać posta w stylu "Anime są dla dzieci" mam tutaj dla nich idealną odpowiedź.

"HahaHAAHAhaHAHAHahAHAhaHaHaHahAHAHAhaHahAHA Lol OMG OMFg loL ŁAT Da NaP... Żal mi cię :)"

W niedzielę miała premiera drugiego sezonu (eee... serii? nie wiem jak się anime dzieli ;)) Fullmetal Alchemist. Odcinek według mnie dosyć kiepski (dużo błędów, nieścisłości chronologiczne, dziwna animacja miejscami, fabularnie też nie rozwala), mam nadzieję że to po prostu taki "pilotażowy". Ściągać ludzie i się wypowiadać ^_^

Ja obczaiłem Elfen Lied'a i jest prze-ko-za-cki let me tell you. Szkoda że to tylko 40% mangi i że zakończenie inne, ale ogólnie zrywa gacie przez głowę.

Naruto też się oglądnie jak nowy odcinek wyjdzie. Tylko fillery wkurżają :(

Z innych kozackich anime to Samurai Champloo polecam gorąco.

A innych nie oglądałem, chyba Green Green przeglądnę.

Właśnie widziałem wczoraj pierwszy odcinek z nowej serii Dragon Ball KAI ;)

Lepiej rysowana, z nową muzyką, japońskie głosy (Mniam ).

Historia jest opowiedziana na nowo, od przybycia Raditza ( Radima ) na ziemie.

Ogólnie byłem ogromnie szczęśliwy, bo to oznacza odrodzenie Dragon Ball.

A ja ostatnio wziąłem się za Berserk'a. Oglądnąłem kilka odcinków. Pierwsze wrażenie : ŚWIETNIE ANIME!

@Kebra

To jest przerobiony Dragon Ball Z tak??

Owszem Berserker świetne anime :) Przypomina mi poniekąd Requiem Bloodmare :lol:

Do teraz oglądam całą serię :) A ja to widziałem już wieki temu, wtedy się tak nie interesowałem mmorpg.

A owszem, jest to przerobiony Dragon Ball Z, lecz z tego co czytałem to zostaną dodane nowe smaczki :D

Godne Anime według mnie:

Death Note

GTO

Elfen Lied

Kiedyś "DBZ"

Aktualnie oglądam Bleacha

Ja obejrzałem dość sporo anim-ów lecz te mi sie najbardziej podobały

- Naruto

- Naruto Shippuden

- Bleach

- Death Note

- Dragon Ball Z

- Full Metal Alchemist

teraz planuje jeszcze zobaczyc

Devil My Cry

Bersaker

Ja obejrzałem mało ale bardzo uważnie i do tej chwili pamiętam prawie wszystkie scenki

Obejrzałem:

Dragon Ball

Dragon Ball Z

Dragon Ball GT

Naruto

Ogladam;

Naruto shippuden

Obejrzę:

FullMetal Alchemist-sorry za poprzednią pomyłkę z Metalalchemist Project

Chyba od nowa Dragon Balla Z ;D

Od ok. 20.00 obejrzałem już 9 odcinków Green Green, niestety jutro nie będę mógł skończyć . :)

ja juz koncze powoli na dzisiaj sesje przy Devil May Cry i musze powiedziec ze to jest swietny anime

Nom Green Green fajny taki odważny żeby nie powiedzieć inaczej.

Laseczki fajne mają tam baloniki nie?

Chyba obejrzę Green Greena :P

hmmm.

Ogladalem:

Dragon Ball

Dragon Ball Z

Dragon Ball GT -->wszystko za malolata

Naruto

Green Green

Kanon 2006

Clannad + Clannad After Story (najlepsze anime jakie widzialem do tej pory)

Death Note

Myself;Yourself

Ogladam:

Naruto Shippuuden

ef- a tale of memories

Obejrze:

Air

School Days

Code Geas

i kilka innych, ktorych tytulow nie pamietam badz nie znam w tej chwili ; )

DEATH NOTE, DEATH NOTE, DEATH NOTE <3.

jednym słowem najlepsze anime jakie mogło powstać, kiedyś miałem szajbę na tym punkcie, cale anime oglądałem z 7 razy, kocham muzykę w tym anime (MAXIMUM THE HORMONE <3), kocham mise-mise, L'a.

inne anime jakie oglądałem i też mi się podobały to:

- Chobits,

- Full metal alchemist,

- Naruto (obejrzałem do połowy i mnie znudziło)

- Tsubasa Chronicle,

- Devil May Cry,

- Code Geas,

- i jeszcze jedno, świetne anime, którego nazwy nie pamiętam -,=.

hmm kilka tam jest/bylo

-Naruto

-Dragonball (wszystkie)

-Bleach

-Shaman King

-Beyblade

-Pokemon (lololololol xD)

-YuGiOh

-Digimons

-Duel Masters

-

U mnie zawsze było jest i będzie najlepsze DB ;] lubiłem jeszcze Soul Hunter.