((( Ankieta ))) Prosta sprawa - koniec z głupimi konkursami

Popieram w 100%. Jeśli robić jakieś konkursy to nie w celu "wzbogacenia się".

Dla mnie to głupota mamy prawo robić co chcemy w takich sprawach i nikt nam nie zabroni dawania lajów. W czym ci to przeszkadza że ktoś chce mieć więcej lajków ?

Gdzie jest napisane, że JA oceniam ludzi po lajkach? W tym systemie síę nie da. A przy tym, co Xao proponuje dałoby síę choć w minimalnym stopniu kogoś określić.
Kurcze, mam wyjść z domu? Szkoda, że jestem poza domem właśnie. Ale koniec, nie chce mi síę na ten temat produkować.

Oczywiście, masz rację, że w prawdziwym świecie nikt nie dostaje lajków za pomoc. Może źle mnie zrozumiałeś, no offence.

Dla mnie to głupota mamy prawo robić co chcemy w takich sprawach i nikt nam nie zabroni dawania lajów. W czym ci to przeszkadza że ktoś chce mieć więcej lajków ?

System ten powstał po to, by było wiadomo kto pomaga innym, a nie żebrze o lajki, bo robi konkurs.

Te konkursy (kluczyk za lajk) są tak samo głupie jak te wasze spiny teraz.

Jak ktoś chce dłużej posiedzieć na tym forum to będzie widział kogo posty są wartościowe i czyje posty warto czytać. Nie będzie musiał patrzeć na liczbę lajkow.

Tym co teraz robicie to tylko pokazujecie ze liczba lajkow daje jakąś (chyba lepszą) pozycję w tym "stadzie".

Wysłane z mojej Xperia L za pomocą Tapatalk

Xasarm@ Spokojnie zazwyczaj jak nie mają czym atakować to atakują dworem :D Można się przyzwyczaić ;)

I co będziecie nas karać za to?
Może w hydeparku jeszcze zabronicie pisać nam o czym chcemy.

Xao wyjdz na dwor a nie robisz takie glupie tematy yol.

A tak naprawde to lajki powinny byc za pomoc a nie za konkursy.

A tak na marginesie to zostalem sprzedany.

Masz demokratyczne wybory, więc jeśli zostaniesz ukarany to za sprawą głosu ludu :D

Mroczny zaraz wychodzę. Krowy trza wydoić, świni do koryta narzucać i łogólnie to bym ciągnikiem takim z przyczepo poruszał po polu ale pierwej trza rankiedy porobić. Świnie i krowy pozdychajo, ciągnik zardzewieje ale ja muszę łograć tych nooobów bo ta świecąca skrzynia z tymi jak im tam pixelami to me życie a teraz nawet 3 + 1 bonusowe wisz?.

Sam salek kiedyś napisał przy jakiejś ankiecie że nie ma demokracjii na forum :D

Może część ludzi myśli że robię to bo sam chcę robić takie konkursy lecz robię to dlatego żeby nie ograniczali nas mcoraz to nowymi prawami.

Dyktatura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie daj nic, ale głupio jest patrzeć jak ktoś wypacza system. Choćby dla zasady powinniśmy to ogarnąć.

Trzymajcie się tematu, tu nie miejsce na przepychanki słowne.

a ja osobiscie nie rozumiem bolu d*py o like , pozdrawiam ,czesc i czolem

Sam chciałbym być tak kreatywny, zeby konkurs robić, ale to chyba nie dla mnie... System laików natomiast nagradza za pomocne, czy wyjatkowe posty (artykuł, ciekawa informacja, coś pomocnego). Konkursy wypaczaja ten system i niszcza cała rownowage. Zreszta jakie to ograniczenie? Chyba w naszym interesie jest, zeby laiki przedstawiały pomocnego uzytkownika, a nie nabijacza. Ja jestem za~

Trzymajcie się tematu, tu nie miejsce na przepychanki słowne.

... co to za anime w sygnie?

Ekhem. Dla mnie to głupota. Jeśli wolno oszukać system - zrób to, tak było od zawsze, no a co cwańszy człek potrafił :). Część z nich siedzi za kratkami, część już wyszła, no a resztę nawet nie pociągnięto do odpowiedzialności... a coś tak błahego jak lajki to... jesteśmy na asku czy forum o mmorpg?

Edit: dzięki Znajomy, wynalazłeś mi zajęcie na kilka dni. pozdrawiam!

@up

Wygląda mi to na "Okularnika" z Log Horizon, ale nie dam ręki uciąć. Co do tematu, jestem za. Jest wiele sposobów na przeprowadzanie konkursów, a wykorzystywanie do tego celu systemu lajkowania sprawia, że powoli staje się ono bezsensowne i traci swój pierwotny sens.

Nie chcesz nie dajesz lajka proste i nie bierzesz udziału w konkursie taki jest regulamin nadany przez osobę tworzącą konkurs. Tak samo jak masz konkurs i w regulaminie jest napisane musisz mieć 18 lat. Trzeba przestrzegać tego co jest w regulaminie.

warn_ico.png
Spam trollowatym konkursem ~ NS

Moze poprostu lepiej zmienic funkcje "lubie to" na "pomogl"?

Przestań prowokować w tak zalosny sposób... Za coś takiego powinienes dostac pstyczka w nos

Frosty myślałem nad tym ale co w tym wypadku zrobić z osobami, które po prostu prowadzą interesującą, konstruktywną dyskusję?

Ismokecośtam... prowokujesz? ładnie ładnie. Za oszustwa należy się ban z tego co pamiętam. Nie podałeś w konkursie dokładnych danych "skina" więc mamy pełne prawo uznać to za próbę oszustwa. Jesteś na naszym forum a nasze zasady obowiązują wszystkich tutaj obecnych, więc jeśli wasze nie pokrywają się z naszymi to chyba jest to uchylanie się od regulaminu nieprawdaż? No chyba, że nie wiedziałeś o jego istnieniu i liczyłeś, że forum daje możliwość robienia wszystkiego co Ci się żywnie podoba, wtedy zrozumiem Twoją argumentację ;)