Panie i Panowie,
chłopcy i dziewczęta,
uprzejmie pragnę zaprosić was do tematu, w którym garstka ludzi lubujących się w naciskaniu prawym na nieruchome piksele zaprezentuje wam swe dokonania, pochwali się osiągnięciami, powspomina stare (tudzież nie tak stare) dzieje i podzieli się swoimi przemyśleniami!
Po tym krótkim wstępie, chciałbym się upewnić, iż nie będzie żadnych wątpliwości co do owego tematu. Tak więc:
*Temat to coś w rodzaju 'bloga', możliwe, że niektórzy widzieli podobne tematy na innych forach. Myślę, że też moglibyśmy stworzyć coś fajnego .
*Zamieszczane w temacie screenshoty itd. muszą być bezpośrednio związane ze światem Antica (najstarszym istniejącym światem! :])
*Każdy chętny może udzielać się w temacie, oczywiście nie należy odbiegać od tematu (offtopowi mówimy nie)
*Wystrzegamy się zbędnej agresji (zdaje sobie sprawę, że Tibia do lubianych nie należy, jeżeli nie gustujesz w pikselach odpuść sobie ten temat =])
no, nie wyszło to cudnie, ale jestem otwarty na propozycje co do owego 'regulaminu'
Na utworzenie tematu zezwolił "Salek", o ile się dobrze zrozumieliśmy, także myślę, że nie będziemy mieli tutaj wielu problemów, najważniejsze aby stosować się do forumowego regulaminu.
A więc do rzeczy!
Pozwólcie, że zacznę! Oto ja, "Sir Tuxedo", jakże skromny elite knight, prowadzący koczowniczy tryb życia na świecie "Antica".
Odziany w dość przyziemny, nienaganny ekwipunek.