Witam:D chętnie bym wstawił jakieś zdjęcia ale nie mogę wgrać na serwis wyskakuje że mają zły format =/ juz 26lvl i 27mlvl druid ! zachęcam wszystkich do gry! naprawde jest frajda!
Antica's life
Szkoda, że nie gracie na Aurorze, bo z wielką chęcią dołączyłbym do waszej ekipy Tak czy inaczej dobra robota i sukcesów życzę!!!
Wczoraj z Walczesko walnęliśmy sobie Blood Herb Questa ale niestety nie ma ssków bo się spieszyłem.
Witam. Nie udało się do soboty wbić 40 :/
Mlvle
Lvle
I stan postaci na 18.02.2014
Ostatnimi czasy wziąłem sobie lekki "urlop" względem Tibii (no może nie do końca, troszku grałem na shadowcores :>). Dzisiaj jednak jest dzień, na który przypadł koniec RS'a na moim pallku (such tajemnica, very nikt nie wiedział ). Postanowiłem sobie nim popykać, łapajcie kilka ssków z dzisiejszej green staminy, poźniej dorzuce skille/mlvl/stan eq =).
Gz awansów.
Mam pytanko bo mam zamiar wrócić do Tibii i zastanawiam się właśnie nad Anticą , gra tam sporo osób i mam pytanka czy dużo ludzi tam boci i czy da rade znaleźć wolne expowiska (czy da się wogóle expić czy wszystko zapchane)?
#up
Dziękuje serdecznie!
Antica to jeden z światów z najliczniejszą populacją (właściwie gdyby nie liczyć "test serverów" to chyba najliczniejszą), nie zabraknie Ci tu towarzystwa. Boty to sprawa, której niestety nie da się rozwiązać, jest ich sporo, aczkolwiek nie jest tak źle jakby się wydawało - zawsze udało mi się znaleźć teren do poexpienia .
#Down
Na paccu jest to bardzo proste .
Kurcze, też bym pograł ale wizja skillowania mnie przeraża...
Trochę upek ^^.
Promo
Obiecany stan postaci
Zostało mi tylko 16 dni pacca, nie jestem pewien czy będę kupował następnego, ale narazie jeszcze coś powrzucam.
Po długim czasie wstawiam zdjęcia, jakoś nie było weny bo i nic ciekawego sie nie działo :/ Ale grałem cały czas tylko że przez ostatni tydzień trochę mniej.
I tak oto jakieś pojedyncze looty ze smoków:
BTW@ Pierwszy raz w życiu wyleciał mi Dragon hammer który uważam za najładniejszą broń w Tibii
no i kilka lvli:
W między czasie przyfarciło mi się z Banshe:
Crusader Helmet Quest:
Orc Fortress Quest:
Mój ulubiony outffit dla paladyna:
Pirate outfit przy okazji questu który skończyłem przy okazji expienia
Mój pierwszy Lich:
Mlvl
I lista moich fragów po miesiącu gry:
Narazie to tyle, myślę że od tego tyg mocniej znowu pogram
Zapraszam wszystkich chętnych do gry ze mną! Potrzebna każda klasa, może z wyjątkiem paladyna
(ktoś podpowie jak wklejać zdjęcia z kompa na forum? Pokazywarka.pl coś nawala :/)
nie myśleliście kiedyś nad założeniem gildii? z kumplem sami zaczęliśmy grać na antice mamy jakies tam 17 lvl ale to sie wbija
@Bloofire:
Można wiedzieć czemu grasz na flashowym kliencie i na zwykłym? Dla mnie flashowy to masakra, niezbyt dobre GUI tam mają i się można pogubić łatwo.
Na flashu dużo płynniej Tibia chodzi. Tylko dlatego na razie nie mogę się zdecydować. Ale po godzinie gry na flashu w niczym się nie gubiłem. Moje rozterki sa tylko z ego powodu iż mam sentyment do tego klasycznego UI
A co do Gildii to ludzie już przestają grać, gram na razie tylko ja z kolegą. Już należę do polskiej gildii
Teraz znowu nie grałem bo neta nie bylo... -.-
ja bym pograł, jakiegoś chara tam pewnie na tej antice mam
Panie i Panowie,
chłopcy i dziewczęta,
uprzejmie pragnę zaprosić was do tematu, w którym garstka ludzi lubujących się w naciskaniu prawym na nieruchome piksele zaprezentuje wam swe dokonania, pochwali się osiągnięciami, powspomina stare (tudzież nie tak stare) dzieje i podzieli się swoimi przemyśleniami!
Po tym krótkim wstępie, chciałbym się upewnić, iż nie będzie żadnych wątpliwości co do owego tematu. Tak więc:
*Temat to coś w rodzaju 'bloga', możliwe, że niektórzy widzieli podobne tematy na innych forach. Myślę, że też moglibyśmy stworzyć coś fajnego .
*Zamieszczane w temacie screenshoty itd. muszą być bezpośrednio związane ze światem Antica (najstarszym istniejącym światem! :])
*Każdy chętny może udzielać się w temacie, oczywiście nie należy odbiegać od tematu (offtopowi mówimy nie)
*Wystrzegamy się zbędnej agresji (zdaje sobie sprawę, że Tibia do lubianych nie należy, jeżeli nie gustujesz w pikselach odpuść sobie ten temat =])
no, nie wyszło to cudnie, ale jestem otwarty na propozycje co do owego 'regulaminu'
Na utworzenie tematu zezwolił "Salek", o ile się dobrze zrozumieliśmy, także myślę, że nie będziemy mieli tutaj wielu problemów, najważniejsze aby stosować się do forumowego regulaminu.
A więc do rzeczy!
Pozwólcie, że zacznę! Oto ja, "Sir Tuxedo", jakże skromny elite knight, prowadzący koczowniczy tryb życia na świecie "Antica".
Odziany w dość przyziemny, nienaganny ekwipunek.