Hehe, cieszę się
Nie, przynajmniej nie ja. Może chłopaki na czymś gadają.
Hehe, cieszę się
Nie, przynajmniej nie ja. Może chłopaki na czymś gadają.
Lootbag puszek mistrzostwo xd
A tutaj ss z questa na scale armor XD
hehe, lecisz
Ja dzisiaj potrenuje, wbije 72 dista tak żeby na jutro na ofline mieć 73 ^^
@Edit:
No i 3 awanse
I dzisiaj jeszcze 27 lvl będę próbował wbić ^^ jakieś screeny wrzucę jeszcze.
Paladin 25 lvl, ktoś zaproponuje jakieś ciekawe miejscówki na expa? Dzisiaj na scaraby pojdę chyba.
z prawej strony mialo być to
Nie będę już sklejał zdjęć bo jakaś gorsza jakość wtedy wychodzi :/
No,nieźle ja aktualnie też próbuję coś poskillować.I dzięki Tuxedo za eq
Wysłane z mojego HUAWEI Y300-0100 przy użyciu Tapatalka
No i po treningu troche poexpiłem na Stone Tomb, extra exp 45-50k/h.
Tak stwierdziłem ze zrobię kilka screenów podczas expa, nic specjalnego ale zawsze to trochę polotu xD
z Lootem szału nie było i cieszyłem sie jak 30+ gp leci z moba
I tak więc hity i jakis śmieszny loot:
W międzyczasie awanse:
I moje 2 pierwsze wampiry trochę stresu było.
Ze stresu nie zrobiłem screena podczas walki :/
Jutro będę chyba robił quest na Yalahar, jeszcze nie wiem jak ale będę robił
jakieś porady gdzie 14lvl druidem expić na facc ?
Możesz spróbować FACC Tomb (pogoogluj), jakieś rotwormy (tego jest wszędzie pełno ^^), ewentualnie "Zamek" w Ab'Dendriel.
Nie polecam zamku, mnóstwo pk.
jakieś porady gdzie 14lvl druidem expić na facc ?
Dwarfy
Amazon Camp
Swamp Trolle /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">
No i dzisiejszy ranek.
Awans po zalogowaniu:
Potem wybrałem się na expa na Tomb, btw. dzisiaj sie dowiedziałem dopiero że pierwsze 2h full staminy na PACC to +50% expa. Już nie ma 50-60k/h xD
I mój profit z 2h na Stone Tomb:
Exp to około 50k ale nie liczy slimów.
A tu już mój wieczór:
W końcu jakiś loot
Tutaj trochę z bicia bo już wyluzowałem
Awanse, tego 31 się nawet nie spodziewałem:
Za szybko coś lvl wpadł, a do tego jakieś chociaż 2 itemki poleciały. Szło za dobrze.... Jak się okazało za bardzo wyluzowałem xD
Teraz idę robić Emperor's cookies i dołączyć do Ligii Odkrywców, miałem to robić na 30 lvl i jednak zrobię
ED czy MS, co się bardziej Wam przyda na wspólne hunty?;p
Ja znam narazie tylko 1 low lvl druida, jeżeli mnie pytasz to ED
Bloofire daje po garach! Już 30~ lvl, gratki! .
#Biele, ja, jako EK, zawsze chętnie poexpie z ED'em
Dzisiejszego wypadu nie można nazwać expem, był to raczej spacer dla zabicia czasu.
Z braku laku postanowiłem się wybrać na smoki w Darashii, ku memu zdziwieniu nie było to takie proste - znalazłem się na Ghost Ship.
(Spike sword, such wow!)
Darashia niestety do bezludnych wysp nie należy, szczególnie zaludnione są Dragony, co nie przeszkodziło mi jednak w otrzymaniu owej niespodzianki w niespełna 5 minut .
Hmm.. Ankrahmun... Gdzieś tu chyba były dragi..
Pora na Yalahar! No tak, ale to przecież Yalahar, miałem dużo szczęścia uchwytując zrespionego Dragona na fotce..
No cóż, trudno, spacer dobiegł końca. O dziwo przyniósł trochę korzyści.
Jeszcze kilka dni i ferie, w końcu będzie można zająć się jakimiś queścikami i trochę was pomęczyć screenami .
A tu tak z innej beczki, aktualny stan EQ, trochę się pozmieniało! ( Moc!!! )
Cheers!
A no szaleje, ale sporo trenowałem. Teraz lvl powinien uderzyć bo wstrzymuje się trochę z treningiem.
Sir Garth na celowniku
A to dzisiejszy poranek, szukałem nowego expowiska i pomyślałem o Svargrond i tamtejszych barbarzyńcach
Wykonałem quest na honorowego barbarzyńce co nie było łatwe, kilka razy poległem pijąc ich miodownik:
Uściskałem niedźwiedzia, wyczochrałem mamuta...
Szkoda że nie zrobiłem ss'a ostatniej rozmowy :/
A tutaj po drodze na osadę barbarzyńców:
W osadzie:
31 lvl odrobiony ^^
Niestety na tym expowisku na 5 osób 4 to boty a osada jest malutka :/ Postanowiłem Zrobić arenkę poziom Greenhorn:
Drugą część chcę zrobić na 50-55 lvl gdyż wyczytałem że opłacalny poziom to 60+ a ja jestem hardcorem xD
Do soboty chcę 40 lvl wbić, na 35 wybiorę się na jakiś hunt dragów.
No ładnie panowie, ja sobie powoli trenuje ale nie mam zbyt wiele czasu a na dodatek czasami ktoś mi ubije potworki i tak to bywa
I wczorajszy wieczór na Tombie, bardzo udany choć jak narazie rezygnuję z teg miejsca. Ileż można
Awanse:
I w końcu jakiś extra loot, odrazu się nabrało jeszcze większej ochoty na grę
I końcowy loot
Dzisiaj questy na Yalahar, jak będzie coś ciekawego to powstawiam.
Akuku .
Dzisiaj w końcu wybrałem się poexpić.Kiedy wracałem do miasta z moim łupem zostałem zaatakowany przez grupę 3 graczy, a że były to okolize Kazordoon którego nie znam moja ucieczka była nieporadna i dwukrotnie uciekłam w ślepy zaułek. Na szczęśćie miałem ze soba kilka heal potionków i kiedy w końcu udało mi się zbliżyć do miasta agresorzy zaprzestali pościgu i udało mi się przeżyć Później może dodam jakieś sski
edit
Znowu wybrałem się troche poexpić i mam porcję ssków
Taski..
Podobno przeciętny obywatel zaczyna je robić dosyć wcześnie, poczynając od tarantul czy innych tam robaczków - ja, jako dinozaur (w Tibii 7,6 takich bajerów nie było!) nie bardzo się tym interesowałem. Aż do teraz!
Ice Golemy - powinno dać radę, przecież jest ich tylko... 300... ;_;
Tych dla odmiany jedynie 400.. ARGH!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A teraz z innej beczki. Początek ferii symbolizuje hardkorowe questowanie! Chyba każdy to wie, nie?
Krwawy 'pojedynek' z Czarnym Rycerzem!
Ograbienie Czarnego z jego żelastwa!
I jakże piękne i trafne podsumowanie Black Knight Quest'a!