Hej witam po raz kolejny. Dzisiaj troszkę z innej beczki.
Wiem, że na to forum zagląda znaczna część społeczności zainteresowanej jeszcze w jakikolwiek sposób ArcheAge'm. Zdaje też sobie sprawę, że niejednokrotnie wchodzą tu z ciekawości osoby nowe w poszukiwaniu gry w którą mogliby pograć, tak jak chociażby teraz w te długie zimowe wieczory. Tym razem jednak nie będzie to post odnośnie rekrutacji do gildii, bynajmniej nie w tym momencie. Po długim namyśle zdecydowałem się podjąć pewne kroki mające na celu rozpowszechnienie ArcheAge wśród polskiej społeczności. Tak wiem, że to P2W i że TRION zniszczył tą piękną grę. Jednakże wciąż wracam do tego tytułu i na nowo próbuje swoich sił. Jest coś co nieustannie od 3 lat powoduje, że gdy myślę o najlepszym MMORPG w jakie grałem, to znowu mam przed oczami ArcheAge. Zdecydowałem więc, że pisanie namiętnych treści to zbyt błahe zajęcie i raczej nie chwyci nikogo na tyle by zagłębił się w tym świecie, który wciąż bardziej kreują negatywne komentarze na temat jego jak i developerów aniżeli sama gra. Tutaj pojawia się platforma znana wszem i wobec a mianowicie YouTube, bowiem nic tak nie wzmaga w nas zainteresowania, jak film okraszony dobrą narracją i ciekawą informacją, no może za wyjątkiem dobrej książki, ale tej na szczęście ArcheAge jeszcze nie ma. Swoją drogą ciekawe do jakiego pakietu za eurasy dołączył by ją TRION. Krótko mówiąc: poniżej udostępnię link do jednego z filmików w którym będziecie mogli usłyszeć o najnowszym evencie. Z góry uprzedzam że film jak i montaż nie jest najwyższych lotów, jest to moje drugie nagranie na yt i raczej nie szalałem tu z montażem. Aczkolwiek zapewniam was, że daje od siebie tyle ile mogę by produkt końcowy który otrzymujecie miał dla was jakąś wartość. Robię to czysto for fun, bez czerpania jakichkolwiek korzyści, będąc przy tym niepoprawnym optymistom liczę na waszą przychylność względem mojej "twórczości", jeśli można to tak nazwać. Mam nadzieje, że nie łamie w ten sposób regulaminu forum jeśli tak by było to post zostanie usunięty, ale żebym podjął takie kroki proszę o kontakt jakiegoś administratora. Tymczasem zapraszam do obejrzenia i komentowania, czy tutaj czy pod filmem, nie ma to dla mnie większej różnicy, chodzi mi tylko o to by polską społeczność ArcheAge wskrzesić, na tyle ile będzie to możliwe.
Ave!