Teoretycznie tak. W praktyce to różnie bywa z cbt
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
taa jak zwykle keye o 3 w nocy.
Czy to prawda że serwery odpalają o godzinie 19:00?
Tak, podana godzinach przez nich to 19 naszego czasu.
Chodziło mi głownie o graczy którzy przyjdą na wersje EU po to by cheatować i sprzedawać gold (gold farmerzy) z Rosji.Ich jest bardzo dużo i zniszczyli wiele gier.
Jak w każdej grze są farmerzy golda i raczej to nie Rosjanie będą w tym najlepsi na EU/NA
dobra nie spinać się te kluczę obowiązują tylko i wyłącznie 17-21 lipca, nic więcej
1. Wszystkie testy tłumaczenia itd. były przeprowadzone już na Alpha testach przez ostatnie 3 miesiące.
2. CBT to zabieg głównie marketingowy(podczas takich testów grą zaczyna się interesować największe grono graczy)
3. Do CBT ma dostęp ogromna liczba osób co według mnie świadczy iż są one traktowane przez Triona jako test wytrzymałości maszyn.
4. Według mnie będą 3-4 fazy beta testów. Nawet gdyby jedna faza odbywała się raz na dwa tygodnie, to daje nam czas oczekiwania maksymalnie 2 miesiące...
Pomyślcie czasem... Trion co miał zarobić to już zarobił, a na takich CBT gdzie dostęp jest tylko kilkudniowy i tak nie będzie wstanie testować gry na wyższych poziomach... Więc jaki sens ma przedłużanie tego gdy 80% graczy czeka by zakupić PA ?
Z tego co wiem to gra posiada jeszcze dużo błędów, wiec nie do końca jest tak jak to mówisz. Które własnie można usunąć zwiększając liczbę graczy przez CBT. Jest to na pewno jakaś reklama i z tym nie można się nie zgodzić i w pewnym stopniu test maszyn.
CBT nie skończą się wcześniej niż za 2-3 miesiące. Dzięki temu Trion chce dodatkowo zarobić oraz "napalic" graczy na grę.
A wiec tak jak obiecalam, dziele sie z wami tym keyem (jakby ktos chcial podziekowac https://www.youtube.com/user/DarkTinka21) Powodzenia w lapaniu
L6LR-N3MM-JZWL-DYX6-PZ22
Ciekawe ile osób się na to rzuciło i czy wgl to dobry klucz
Key juz wykorzystany ktos nie podziekowal
Jeżeli ktoś jeszcze ma jakiś zbywający klucz to myślę że najwyższa pora okazać trochę człowieczeństwa
za 7 godzin będę już się bawił w kreatorze postaci i to z godzinkę lekko.
No niestety :c Ale dobry uczynek przynajmniej mam na koncie
No niestety :c Ale dobry uczynek przynajmniej mam na koncie
Za 7 godzin jeśli uda Ci się wejść na server.
Wiadomo. Mogą być crashe i przepełnione servery, etc.
Szkoda czasu żeby mówić co może się nie udać. Trzeba myśleć pozytywnie
a propos wiadomo czy w ogóle będą OBT czy raczej po CBT1 i CBT2 zamierzają już wydać grę?
a propos wiadomo czy w ogóle będą OBT czy raczej po CBT1 i CBT2 zamierzają już wydać grę?
Będzie normalnie OBT po zakończeniu wszystkich CBE.
Będzie normalnie OBT po zakończeniu wszystkich CBE.
Normalna czyli już bez usuwania postaci itd.?
za 7 godzin będę już się bawił w kreatorze postaci i to z godzinkę lekko.
Ale wiesz, że ma być wipe?
Chyba po CBT też będą usuwane postacie, po OBT to na 100%.
Ale wiesz, że ma być wipe?
wiem, ale ten kreator jest boski i nim też chcę się nacieszyć