Ja mam do tego taki talent, że opcji "zaawansowane", gdzie zmienia się wielkość lewej dziurki nosa, boję się dotykać, bo zawsze coś zepsuję xD
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
Przygarnę kluczyk do bety - lub konto. Chciałbym poczuć mechanikętej gry na własnej skórze
Nie ty jeden Mi się udało w nocy złapać, a już spać miałem iść
Możesz kupić za 25 zł na allegro
Wydawać kwit na 5 dni testów, to jest już szczyt możliwości. Jeśli ktoś kupił lub chce kupić to szczerze gratuluje
W gl płacić za dostęp do darmowej gry to jest szczyt braku cierpliwości
W gl płacić za dostęp do darmowej gry to jest szczyt braku cierpliwości
Ja od czasu jak rozdają giveawaye zdobyłem 4 klucze i wszystkie rozdałem znajomym (1 dla mnie ofc) i dodatkowo na to samo konto co aktywowałem przyszła mi informacja z tym że wylosowali mnie do CBT1 (Beta Invite). Troszkę beznadziejny ten system pseudo losowania mają.
Ja od czasu jak rozdają giveawaye zdobyłem 4 klucze i wszystkie rozdałem znajomym (1 dla mnie ofc) i dodatkowo na to samo konto co aktywowałem przyszła mi informacja z tym że wylosowali mnie do CBT1 (Beta Invite). Troszkę beznadziejny ten system pseudo losowania mają.
nie oni jedyni, ja na swój klucz od Blizzarda do WoD'a czekam i doczekać się nie mogę, gdzie ludzie którzy ledwie stworzyli konta już dostali... ale to tak w ramach offtopicu
mam pytanie do kogoś zorientowanego w temacie, jako że news guru jest ledwo co czytelny; ile trzeba płacić miesięcznie (tylko orientacyjna kwota), żeby nie być pod żadnym aspektem w plecy w stosunku do innych graczy - nie interesują mnie jakieś wizualne efekty, stroje, zmiany nicków itd. ale rzeczy typu boost, szybszy mount (niż ten dostępny ingame), coś podnoszącego staty (widziałem że tytuły z founder packów je dają), pkt. labor już tak!
mam pytanie do kogoś zorientowanego w temacie, jako że news guru jest ledwo co czytelny; ile trzeba płacić miesięcznie (tylko orientacyjna kwota), żeby nie być pod żadnym aspektem w plecy w stosunku do innych graczy - nie interesują mnie jakieś wizualne efekty, stroje, zmiany nicków itd. ale rzeczy typu boost, szybszy mount (niż ten dostępny ingame), coś podnoszącego staty (widziałem że tytuły z founder packów je dają), pkt. labor już tak!
Cena abonamentu nie została jeszcze podana ale wszyscy spodziewają się podobnej kwoty jak w Rifft (chyba 10-15$). Dodatkowo będzie możliwość zakupu abonamentu za golda w grze (jeśli znajdą się chętni aby go w ten sposób odsprzedać).
Jak ktoś będzie wiedział, czy zacznie się wcześniej, bądź później, to niech da znać
czytałem o patronie i bez niego jakoś mi się nie widzi gra ale to akurat nie problem, jako że cena ma być podobna do rifta (tu obecnie 50zł/60dni) ale dodatkowo będzie też item w grze jak gold pack z aiona albo plex z eve;
bonusy z patrona dla leniwych:
• Bonus online Labor Point regeneration (10 per 5 minutes)• Offline Labor Point regeneration (5 per 5 minutes)• Increased maximum Labor Points cap (5000 maximum)• 10% bonus to all Experience gained through combat or labor usage• 10% discount on Marketplace purchases• 5 Loyalty Tokens per day for use in the Loyalty Store (awarded on first login of the day)• Ability to claim land by placing farms and houses• Ability to pay in-game taxes on owned property• Ability to post auctions on the Auction House by default
Jeszcze parę godzin do startu, a ja nadal pobieram klienta ;_;
Nie parę, tylko niecałe 2 Ja dostałem klucz wczoraj w nocy, dzisiaj rano pobierałem. Zajęło ta jakieś 5\6 godzin chyba
Rzucili klucze na hut
Co to hut?
I po kluczach...Zostało jakieś 400 kluczy! ( Szkoda, że nie zdążę z klientem na premierę, jeszcze 50 min pobierania... ;_; )
http://mmohuts.com/giveaways/archeage-closed-beta-event-1-key-giveaway
Rozeszły się klucze w 10 minut.
Swoją drogą bardzo ładny ten cinematic na początku. Tylko nie bardzo rozumiem, o co w nim chodziło. Pewnie fabuła jest tak samo oklepana jak ten filmik.
"Coś zagraża naszej planecie, to wszystko przez tych złych, my jesteśmy dobrzy, musimy ich pokonać". Na szczęście w mmorpg-ach ważne jest co innego
ostatnie minuty do startu
Cena abonamentu nie została jeszcze podana ale wszyscy spodziewają się podobnej kwoty jak w Rifft (chyba 10-15$). Dodatkowo będzie możliwość zakupu abonamentu za golda w grze (jeśli znajdą się chętni aby go w ten sposób odsprzedać).
Jakiego abonamentu? Czy przypadkiem archeage nie miał być f2p?
Chodzi o coś takiego jak premium