ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

karoru dodaj do tego 2 godzinne kolejki. Po drodze pewnie wywali serery z 4 razy, a potem okaże się, że jest za mało miejsca. O 19 pograsz tylko jak będziesz miał farta :D Przygotuj sobie lepiej coś do czytania, albo film do obejrzenia jakiś :P

Sorry za db posta, nie zauważyłem

Załapałem się w ostatniej chwili thx za info

oj tam pierdo**sz :D ja jestem optymistą liczę na to, że gładko wszystko pójdzie :D

Ja też jest optymistą, o to nie możesz mnie posądzić, zaufaj mi :P Ale brałem udział w beta-testach innych gier, więc wiem, jak to wygląda :D

Emocje jak na grzybach : D

Oj strasznie wolno ten czas leci teraz xD W sumie teraz nie jestem tyle ciekawy gry, tylko tego, czy uda mi się wejść na serwer teraz :D

No to miłej zabawy podczas startu ; D Ja dołączę trochę później.

19:01 i nie działa ;c

19:01 i nie działa ;c

Myślałeś że będzie punktualnie? ...

Na serio myśleliście, że wam to puszczą co do minuty? Serwer włącza człowiek a nie system. Przestańcie już spamować i podniecać się jak baba nowymi szpilkami. Będzie to będzie. I tak czy siak wywali. Tutaj się dyskutuje o AA w wersji EU, ale naprawdę, powstrzymajcie się od wylewania żalów jak to późno włączyli serwer, jak ciężko wbić, czy jak to ciężka harówka w pracy była a tu wywaliło serwer. Nikogo to nie obchodzi. Kto ma ochotę grać i gra, ten sam będzie o tym wiedział, a kto się nie dostał do bety, to te informacje nic mu nie dadzą.

Polecam śledzić facebookowy profil ArcheAge, ale spam leci xD

Zanim zaczniesz na mnie najeżdżać, zobacz, co pisałem wcześniej. Pozdrawiam

Widzę, że ktoś ma tu ból d*py. Polecam maść. Bardzo dużo maści.

-_-

warn_ico.png
Spam
~Leman

PRO:

UPDATE: We need a little more time for some final server setting changes. We'll be opening the servers at about 11:00 AM PDT as a result. Apologies for the delay!

Start przesunięty o godzinę :P

UPDATE: We need a little more time for some final server setting changes. We'll be opening the servers at about 11:00 AM PDT as a result. Apologies for the delay!

Yup, przynajmniej klienta pobiorę w spokoju ; D

http://forums.archeagegame.com/showthread.php?17209-Beta-Server-Launch-7-17-14-at-11-00-AM-PDT-(GMT-7)

Hahaha, wiadoma reakcja na forum ArcheAge.

Są już up. Sprawdźcie.

Miałem napisać właśnie

Już można grać?