Co za gra, po włączeniu wszystko zamazane jakieś paski, gj..
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
Tak. Nawet udało mi się wejść na serwer
Nie wiem co oni odwalili, 1 serwer dla wszystkich graczy z EU... Chory pomysł, do początkowych NPC-ów nie idzie się dopchać, takie tłumy xD
Mogli dać po 2-3 servery na region, a wszystkich dali na jeden. Moby zlagowane, bić się ich nie da.
No ale ponoć mają otworzyć kolejne servery.
Additional Beta Servers LaunchingAttention adventurers! We're adding two more servers to Closed Beta Event 1: Naima (NA) and Kyprosa (EU). They will appear in maintenance mode initially but will be accessible shortly afterwards. Great to see so many players!
@Vemar
Moby nie są zlagowane (przynajmniej u mnie), po prostu dopiero po 3 sekundach od respawnu można je bić.
Wiem, że nie powinno oceniać się gry po grafice, ale jakość i rozdzielczość tekstur nawet na najwyższych ustawieniach jest lipna. Niemniej dla zabawy w pirata jestem w stanie to przełknąć
Nie wiem co oni odwalili, 1 serwer dla wszystkich graczy z EU... Chory pomysł, do początkowych NPC-ów nie idzie się dopchać, takie tłumy xD
Czy ja wiem...? Biorąc pod uwagę godziny giveawayów z kluczami od razu było widać, jak im "zależy" na graczach z Europy. Wychodzi na to, że wyliczyli sobie, że my i tak śpimy o tej porze, więc większość kluczy przejdzie nam koło nosa, zatem będzie nas w grze garstka, czyli można nas upchnąć razem na, jak mówisz, jednym serwerze.
Wiem, że nie powinno oceniać się gry po grafice, ale jakość i rozdzielczość tekstur nawet na najwyższych ustawieniach jest lipna. Niemniej dla zabawy w pirata jestem w stanie to przełknąć
Miałem to samo. Moje włosy wyglądały jak płaska tekstura. Brwi nie były lepsze, były rozjechanie po całym łuku. Ustawiłem wszystko na high, zmieniłem na DirectX 11 i wszystko ładnie wygląda.
Ale ja sobie odpuszczam na 2 dni.
A czat to jakaś kpina. I nie wiem co tam robią Rosjanie.
Granie ludźmi i elfami odpada, za to po stronie kotków gra się wyśmienicie (mobki nie są zbugowane, a niektóre questy po ich stronie się naprawdę genialne). Grafika tak jak wspomniał Nehezbegar d*py nie urywa... A ja dodatkowo zauważyłem, że jeszcze nie wszystkie teksty w grze zostały przetłumaczone z chińskiego/japońskiego/koreańskiego (?!) na angielski. Widać, że to dopiero wczesna faza CBT... Czyli do premiery jeszcze bardzo daleko.
Miałem to samo. Moje włosy wyglądały jak płaska tekstura. Brwi nie były lepsze. Ustawiłem wszystko na high, zmieniłem na DirectX 11 i wszystko ładnie wygląda.Ale ja sobie odpuszczam na 2 dni. A czat to jakaś kpina. I nie wiem co tam robią Rosjanie.
Heh ja od początku wszystko na high mam. Tekstury postaci itd nie wyglądają źle, ale byłem teraz w takich jakby ruinach i strasznie to wygląda jak się temu przyjrzeć . Ja i tak pyknę w to jak to wypuszczą, przynajmniej do momentu, aż zbuduję statek i będę piracić na morzu
Jak się przejdziecie po plaży (idźcie od początku), to powinien tam być monument upamiętniający Steviego Jobsa. Ot taka ciekawostka. Zrobiłbym fotę, ale już wyszedłem z gry i pomyliłem klawisze, bo fotkę robi się albo F8, albo F12, a nie print screenem.
I szkoda że nie można wyłączyć tej minimapki w prawym górnym rogu.
W tej grze nie chodzi o graficzne fajerwerki, lore czy super trudne dungeony.
Jest to otawarty świat PVP. Sporo tutaj sandboxu. Jeśli komuś zależy na graficznych fajerwerkach to pomylił tytuły.
Ja pamiętam czasy kiedy to dobrze się bawiłem w Lineage 2. Miałem odpalone trzy konta, każde na minimum. Najniższa rozdzielczość, zero detali i przednia zabawa na lata.
Od tamtej pory żadna gra nie dała mi tyle rozrywki. Oprawa wizualana jest dobra na krótką mete. Nie mniej jednak żeby pograć dłużej to trzeba coś więcej niż tylko grafika.
Np. Wildstar, Np. ESO
Niektóre gry mają troche tego i troche tego. Np. Tera Online, która wygląda dobrze i ma fajny endgame.
@Vampir
Przecież można...
Klikasz w ten trybik nad minimapką i tam masz opcje "Show minimap"
Tu specjalnie powstały po 1 serwerze na EU i NA. Z powodu żeby przeprowadzić pewne testy, wiec nie wiem po co tak płaczecie. Sama nazwa mówi ze to są testy.
1,5 roku tłumaczenia gry i nadal jeszcze mamy do czynienia z Koreańskimi znaczkami. HIT ROKU! Chyba wracam do Rosyjskiej wersji. -,-
Besztacie tą grę, jakby to już był finalny produkt...
1,5 roku tłumaczenia gry i nadal jeszcze mamy do czynienia z Koreańskimi znaczkami. HIT ROKU! Chyba wracam do Rosyjskiej wersji. -,-
to pożycz mi swoje konto na 3 dni
@już mam Dziękuję, jeszcze raz Ecqu11
Dziękuję za kluczyk VampirX4. Muszę na samym początku pochwalić ten cały "Glyph". Mam dość dobre łącze internetowe, więc gra ściągnie się za niespełna godzinę. Dla porównania: polskiego L2 ściągałem dwie, a szło jak krew z nosa :x
Dla chętnych dwa lekko zakamuflowane kody do CB 1, raczej nie powinno być problemów z rozszyfrowaniem.
Kod #1
TUxQWC1NOTY2LTJLRTktRTlUMy1MRFpQKod #2
LLP7-QXGH-LTE9-HN3Q-6XJYByłoby miło gdyby osoby wykorzystujące dany kod napisały posta, co by oszczędzić innym roboty.