Kurcze, szkoda że nie ma nikogo na wschodzie, sam chciałem tam zagrać. No ale cóż, jeśli będzie trzeba to przejdę na zachód.
Pamiętaj iż dobre by było abyś przed startem poznał zachód, bo są inne Questy na stracha dużego i małego
Kurcze, szkoda że nie ma nikogo na wschodzie, sam chciałem tam zagrać. No ale cóż, jeśli będzie trzeba to przejdę na zachód.
Pamiętaj iż dobre by było abyś przed startem poznał zachód, bo są inne Questy na stracha dużego i małego
Po wschodniej stronie jest polska gildia... byłem w niej w CBT1. Niestety nie pamiętam ani nazwy ani nicku leadera, ale widząc ich zapał jestem pewien, że będą grać na CBT2.
Skoro ten temat zyje, a w dziale "szukam graczy" nikt mi nie odpowiedział. To czy ktoś z was planuje grac po stronie wschodniej?(Kociaki/Azjatki) Wiem ze po zachodniej mamy 2 mocne gildie ale nic po wschodniej :C co mnie bardzo martwi, gdyż zachod mnie nie intersuje. Jeśli ktoś planuje grac/zalozyc gildie to proszę o pm, bo w ta gre grac solo jest dosyć ciężko.
Tutaj było kilka osób zainteresowanych gra po wschodniej stronie (nie wiem na ile to jest aktualne) http://forum.mmoinfo.pl/viewtopic.php?f=18&t=1443
Pewniejszym rozwiązaniem będzie gildia międzynarodowa.
Niestety albo stety IX Kohorta i Gondor Grają po zachodniej, to są polskie legiony z tym iż Kohorta ma bardzo bogate doświadczenie z AA od czasów KR,
Tylko graczy z KR już prawie w niej nie ma
Tylko graczy z KR już prawie w niej nie ma
Są , są i doświadczenie również zostało choć najważniejsze jest to iż bardzo dużo graczy w sekcji ma dostęp i aktywnie gra na Alpha i Omega cały czas, dlatego każdy gracz który ma pierwszy kontakt grą może się wypytać o wszystko wiązane z grą
dlatego zapraszam na stronę 9kohorta.com, ponieważ można dostać status gościa sekcji AA i dopytać się co jak i gdzie .
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/59781-archeage-ix-kohorta-gildia-dojrzalych-graczy/
Kurcze straszna lipa w sumie. Na rosyjskiej wersji był straszny hype. I wiele osob się deklarowalo ze na pewno będzie grac. Mysalem ze na eu będzie od groma gildii a tu taka bieda
Kurcze straszna lipa w sumie. Na rosyjskiej wersji były straszny hype. I wiele osob się deklarowalo ze na pewno będzie grac. Mysalem ze na eu będzie od groma gildii a tu taka bieda
Bariera językowa na RU zrobiła swoje, wiele gildii jeszcze nie zdecydowało czy będą grać w AA, warto poczekać , ale bierz pod uwagę to iż czas gra na twoją niekorzyść ponieważ gdy w ostatnim momencie zdecydujesz się na zmianę frakcji , nie będziesz miał doświadczenia po przeciwnym kontynencie.
Kurcze straszna lipa w sumie. Na rosyjskiej wersji były straszny hype. I wiele osob się deklarowalo ze na pewno będzie grac. Mysalem ze na eu będzie od groma gildii a tu taka bieda
To się jeszcze zmieni, CBE trwają zbyt krótko żeby ludzie zrozumieli że lepiej gra się w grupie. Pewnie na OBT powstanie więcej gildii.
Bariera językowa na RU zrobiła swoje, wiele gildii jeszcze nie zdecydowało czy będą grać w AA, warto poczekać , ale bierz pod uwagę to iż czas gra na twoją niekorzyść ponieważ gdy w ostatnim momencie zdecydujesz się na zmianę frakcji , nie będziesz miał doświadczenia po przeciwnym kontynencie.
Raczej jest bardzo mała szansa zebym zmienil frakcje. Juz predzej bede cupal sam jak to robilem na Ru. Do tego Zachod tez znam bo wbilem tam 40lvl. Ale np na zachodze nie widzialem wogole dzew. A na wschodzie wiem dokladnie gdzie sa i w ok 2h jestem wstanie uzbierac 400 drewna na duzego stracha.
dużo osób jest niezrzeszonych (w tym ja) i pewnie będzie szukać legionu w grze
Czy są tu gracze którzy nie mieli żadnej styczności z grą C: ?
Czy są tu gracze którzy nie mieli żadnej styczności z grą C: ?
Chyba Tylko Ty hehehehhe ))) nie no joke na 100% są widać to już na pierwszych lvlach gdzie gracze błądzą szukają , a gracz doświadczony z marszu leci wie które Q robić a które omijać.
Chyba Tylko Ty hehehehhe ))) nie no joke na 100% są widać to już na pierwszych lvlach gdzie gracze błądzą szukają , a gracz doświadczony z marszu leci wie które Q robić a które omijać.
Omijac q? :X To chyba tylko te na craft. Ja tam robilem zawsze wszystko jak leci.
A widzisz cześć Q się nie robi na początku bo dają mało EXPA i sporo trzeba latać i tracić czas który na starcie serwera jest bardzo cenny, głównie są to Q na Lilyut na naszej stronie.
No coz, wlasnie po to chce grac na CBT. Zeby wszystko jeszcze raz dokladnie przejzec i obmyslic plan na start. Chetnie bym tez ogarnol podwodne farmy ale chyba mi sie nie uda, skoro bede bez gildyjny
edit: A tutaj macie taki jeden smieszny filmik z cbt1. Zaluje ze mnie tam nie bylo xD
https://www.youtube.com/watch?v=sh0_DnbrtGI
Ja o ile naprawię komputer będę grał kotkami. Na CBE1 grałem ludźmi i jakoś mi nie spasowali, za to kotki są epickie xD
Jeśli ktoś ma jakieś pytania jeszcze odnośnie ArcheAge śmiało pisać pytać się , dziś jestem do 18 dostępny tutaj na forum także odpowiem na wszelkie pytania w których będę miał wiedzę
Jeśli ktoś ma jakieś pytania jeszcze odnośnie ArcheAge śmiało pisać pytać się , dziś jestem do 18 dostępny tutaj na forum także odpowiem na wszelkie pytania w których będę miał wiedzę
Moglbyś mi powiedziec jak dokladnie wygladaja podwodne farmy. Wiem ze trzeba miec galeon zeby modz nurkowac z ekwalungiem. Ale stawia sie tam stracha tak jak na brzegu? Bo widzialem jakies dziwne urzadzenia do tego.
Moglbyś mi powiedziec jak dokladnie wygladaja podwodne farmy. Wiem ze trzeba miec galeon zeby modz nurkowac z ekwalungiem. Ale stawia sie tam stracha tak jak na brzegu? Bo widzialem jakies dziwne urzadzenia do tego.
Wystarczy kupić "stracha" na Mirage Island (chyba 20 gilda strów kosztuje, nie pamiętam dokładnie). Nie potrzeba żadnych materiałów do jego postawienia, jedynie certyfikaty na podatek. Nie potrzebujesz sprzętu do nurkowanie, strach ma skill który przywraca powietrze. Trochę stary temat ale w miarę aktualny http://forum.mmoinfo.pl/viewtopic.php?f=14&t=228&p=812#p812
A jeśli o nurkowanie chodzi, to żeby mieć butle wystarczy odpowiednia wersja katamaranu
jest quest na zabicie podwodnych mobków i dostaje się akwalung (jeśli dobrze pamiętam)
maka tych mobów http://postimg.org/image/42x3ly6hl/full/ (mniej więcej)
albo z crafta można mieć
Kupujesz podwodą farmę na Wyspie ,
Masz kilka lokalizacji gdzie można podwodne farmy stawiać , ja osobiście mam na 2 koronach ponieważ tam posiadam też farmę,
Masz miejsce 16x16 i sadzisz tam wszystkie rośliny które rosną pod wodą , przeważnie korale.
Nie potrzebujesz sprzętu do nurkowania , ponieważ gdy brakuje ci powietrza podpływasz do środka farmy ( taki mały obiekt na środku farmy )
I klikasz F, pojawia się bańka powietrza która uzupełnia Ci cały zapas tlenu.
Farmy wodne głównie mają crafterzy ponieważ wykorzystuje się je do craftu w Alchemi .