Dzieki wielkie za odpowiedzi. Teraz tylko czekac do jutra i o ile zdaze wyprobowac to ^ ^
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
Musisz mieć 20 albo 30 Gilda starów, Aqua Farme kupujesz na plaży koło statków podwodnych , na 100% znajdziesz
W naszej wersji gry można też sadzić wodorosty "na dziko" (wcześniej nie było to możliwe). Kosztuje to co prawda 10 lp, ale jeśli potrzebujesz ich tylko jednorazowo na potki do cratu to szkoda inwestować coiny i certyfikaty w farmę.
Może mi ktoś doradzić? Gdzie lepiej grać? Na wschodzie czy zachodzie? (Nigdy nie grałem w ArcheAge)
Może mi ktoś doradzić? Gdzie lepiej grać? Na wschodzie czy zachodzie? (Nigdy nie grałem w ArcheAge)
Decyzja zależy od Ciebie, Twój wybór powinien kierować fakt iż na zachodnim łatwiej znajdziesz ( na tą chwilę ) gildię polską,
Jeśli chodzi o grywalność, to jest podobnie.
niby jest różnica w pasywach rasowych ale one tak naprawdę nic nie dają.
na zachodzie lepiej mi się grało (wydaję mi się że jest lepszy układ map.)
Witam czy został już wybrany na okres trwania bety jakiś server na którym zamierza grać najwięcej naszej społeczności z portalu ?
Chodzi ci europejski czy amerykański?
W ogóle, mógłby ktoś mi powiedzieć, jak zdobyć farmę, tzn. czytałem poradniki, że trzeba zrobić zadania na stracha na wróble i można je zacząć już od pierwszego poziomu, ale gdzie ów zadania zabrać i na czym polegają?
W ogóle, mógłby ktoś mi powiedzieć, jak zdobyć farmę, tzn. czytałem poradniki, że trzeba zrobić zadania na stracha na wróble i można je zacząć już od pierwszego poziomu, ale gdzie ów zadania zabrać i na czym polegają?
Poczytaj jeszcze raz, bo dokładniej wytłumaczyć się nie da http://archeageonline.pl/poradniki/questy-farmerskie-krok-po-kroku.html
Pobrałem jakąś wersję przez glypha a jedyna opcja jaka tu jest do zmiany to chyba tylko region ten mam ustawiony na europe ale więc chyba dobrze bo chyba jednak więcej ludzi będzie tu grać
Pobrałem jakąś wersję przez glypha a jedyna opcja jaka tu jest do zmiany to chyba tylko region ten mam ustawiony na europe ale więc chyba dobrze bo chyba jednak więcej ludzi będzie tu grać
No to dobrze wybrałeś Jak będzie CBT2 to się zobaczy jaki serwer wybrać. Może zrobią jakieś dodatkowe serwery. Nie wiadomo.
Dzięki, przeczytałem wszystkie poradniki, ale ten jakoś mi umknął
Zachęcam nowych graczy którzy nie grali na CBT1, do wybrania nowego serwera jaki zostanie otwarty na CBT2 " Eanna "
Zachęcam nowych graczy którzy nie grali na CBT1, do wybrania nowego serwera jaki zostanie otwarty na CBT2 " Eanna "
Czyżby grała tam wasza gildia?
Czyżby grała tam wasza gildia?
Część graczy kontynuuje grę na serwerach z CBT 1 z racji braku dostępu do Alpha, natomiast spora część będzie ćwiczyła start gry na tym nowym serwerze.
Beta rusza jutro o 10 PDT, która to będzie u nas godzina?
Chętnie zagrałbym jakąś ekipką dajcie znać jak już wybierzecie server bo TS pewnie z forum będzie
Beta rusza jutro o 10 PDT, która to będzie u nas godzina?
19:00
Chętnie zagrałbym jakąś ekipką dajcie znać jak już wybierzecie server
Ja tylko proszę polskich graczy o kulturę na chacie , nie tak jak podczas cbt 1 =.=
- chat /aly > ENG Only
- chat /Trade > Eng Only
- chat / Trial > Eng Only
To są chaty globalne, jeśli chcecie tam pisać piszcie po ENG , nie patrzcie na innych patrzcie na siebie. NA pozostałych chatach piszcie sobie po PL, nie ma problmu , a jak już ktoś się zdecyduje pisać po PL na globalnych , to ludzie kultura, bo na CBT 1 takie mięso leciało że tylko Block,block,block
Mati, widze ze "dopieszczasz" swoja sygnaturke. Co odswierze to innaczej wyglada btw bedziesz gral na nowym serv. czy nie ruszasz sie z Alphy?
Ja ćwiczę start gry :
- Zrobienie małego Stracha
- Zrobienie Dużego Stracha
- Zrobienie Katamaranu
- Rezerwacja miejsca pod domek Farmerski
- Pomoc pozostałym graczom z Gildii
Potem wracam na Omege
Mati, widze ze "dopieszczasz" swoja sygnaturke. Co odswierze to innaczej wyglada btw bedziesz gral na nowym serv. czy nie ruszasz sie z Alphy?