Polska Gildia typu BMF haahaha dobree:D hahahah poprawa nastroju z rana w pracy dziękuje !
Trafnie to ująłeś .
Nie posiadam 50 więc nie wypowiem się z mojej perspektywy ale odkąd jest AA śledzę streamy 50 lvlowców którzy mają tysiące godzin przegranych i szczerze ci powiem że nic nadzwyczajnego . Wiem do czego zmierzasz że następca l2 itd ale niestety tu tak to nie wygląda pomimo wielu systemów zbliżonych do w/w tytułu .
World bossy z tego co mi wiadomo dropią gorszy gear niż ten craftowalny więc defakto walka o nie to tylko o fame . Zawiodę cię na RUS czy KR stoją sobie i nikt ich nawet nie bije bo nie ma po co to nie l2 gdzie się Antka kampiło parę dni na respawn i walczyło kolejne dziesiątki godzin bo był tego wart ! tu nie ma takiego czegoś . Wielokrotnie było to poruszane na forum że drop jest niewymierny do trudności zabijania niektórych bossów .
Siege jak siege w większości mmorpg jest takie coś .
Instancje ten aspekt dość biednie wygląda w porównaniu do takiego wow , Wildstara czy nawet Rfita
Craft - owszem chyba najlepszy aspekt AA tyle że nie wstrzymuje cię trudność pozyskania składników jak to wyglądało w starym l2 gdzie zbierałeś 10k skórek
tylko ograniczają cię LP . Po 3 miesiącach zwykły kowalski pewnie będzie śmigał Relict , Wonder .
Co do opvp mam mieszane uczucia z jednej strony zacięta walka o paki i zgrzyty między nacjowe z 2 taka walka o czapkę gruszek na dłuższą metę ,
@Ren ,,Jest tyle osob ze kazdy moze zajac sie kokretna dziedzina.'' Mało która gildia tak będzie grać
do tego potrzeba zaufania i ogrania ludzi ze sobą by ci np miner nie uciekł po tygodniu gry ^^