Mati dziwi mnie trochę twoje ocenianie wartości potek po alphie 3g = 3min = 3zl jest to dla mnie zerowy punkt odniesienia gdzie ludzie obracają walutą z Founderów ( to tak jakbym ja wystawił teraz 100 potek po 1g na ob). Przy takim przeliczniku wątpię by ktokolwiek je sprzedawał za takie grosze 10x taniej wyjdzie kupienie od goldsellerów golda .
,,Żeby nie było nie jestem jakimś fanbojem , a realistycznie oceniam grę, ponieważ po przejściach z AION i TERA od Gamefroga oraz Silkroad od Joymaxa wiem co to znaczy gra P2W.''
Nie obraź się ale jesteś chyba największym fanbojem tej gry obecnie na forum . Każda najdrobniejsza krytyka jest od razu ripostowana tylko przez ciebie
Chciałbym zaznaczyć że porównywanie AA do innych gier mmo jest nie na miejscu bo żadna z nich nie ogranicza cię Pointami zdobywanymi za bycie online/offline .
Chciałem znacznie więcej napisać ale Nivis mnie uprzedził i zawarł większość moich myśli w swoim poście .
,,Dlatego zostaje przy swoim twierdząc, że jeśli chcesz się dobrze bawić w AA trzeba przygotować kilka stówek jak na typową grę F2P przystało. Sorry, P2P>>B2P>>F2P/P2W.'' +1