Szkoda że trzeba wydać żeby zagrać
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
Nie trzeba. Zęby w parapet do 16tego i grasz za darmo.
Serio zwiekszyli cd potkow na labory? Na obt byly 4h..
Poty wracają na 12h CD, zbyt duza przewaga byla i dlatego zmieniają to na stara wersja.
Mają w planach zwiększenie do 12h i cenę do 300 z 150 kredytów, ale czy będzie to już na headstart tego nie wiadomo.
Hm... cd 12h to rozumiem ale szkoda ze podniesli cene bo bym sobie kupil z 10 na start :X
Jak nie będzie trzeba będzie kupić zapas tych potek w końcu
WYPRZEDAŻ -50% ;D
zmiana obowiazuje od headstartu
Myślałam, że dopiero kontaktują się z XL Games w tej sprawie. Dzięki za info
wiekszc na kyprosa co jest oczywiste bo bedzie to bardziej server europejski i anglojezyczny
Ankieta nie jset wiarygodna, choć by z tego względu że na Eanna przeszedł Gondor 300+ osób, gildia OnionOne (95 osób a to są tylko największe obecnie gildie, jest co najmniej kilka pomniejszych
Na tym serwerze skupia się obecnie większość osób (także z Polski) nie mających parcia na PvP (zapewne w końcu zostanie ten serwer nieoficjalnym "serwerm PvE" )
A Kyprosa to serwer Niemiecki (co nie zmienia faktu że Eanna jest serwerem międzynarodowym/francuskim)
Teoretycznie serwerem "głównie angielskim" była tylko Dahuta
tzn dopóki FUtilez nie postanowiło nasrać reszcie do rosołu -.-'
Ich "akcja" przyciągnęła francuską gildie WarLegends - a za tą poszło jakieś +10 kolejnych gildi francuskich.
Więc wychodzi na to ze będą 2 serwery francuskie, i żadnego czysto angielskiego
Ciekawe -bo właśnie oglądałem ostatni stream i tam nie ma o tym mowy. Tylk o tym że będą "Rozmawiać o tym z XL GAMES".
Przy ich tempie wprowadzania zmian to możliwe że się na headstart nie wyrobią.
Daję im 50% szansy na zmianę
Czyli są duże szanse że ludzie z headstartu nakupią sobie całe staki potków za połowę ceny którą będą musieli płacić ludzie jakieś 4 dni później
Jedno jest pewne zeby cieszyc sie gra bez spiny i mega farmy oraz parcia na apex - pierwszego patrona trzeba kupic za kase najlepiej pewnie na allegro bo beda kosztowaly pewnie okolo 30 zl za 2.
Pytanko odnoście wymagań :
Laptop :
Procek : i3 - 3110M,2x 2,40 GHz
Ram : 4GB
Grafika : Zintegrowana + geForce GT 635M
Będzie śmigał płynnie czy raczej mogę zapomieć ?
Wymagania znam jednak raczej tutj to kwestia optymalizacji a ArchAge jeszcze nie odpalałem.
dokup 4 GB ramu, na pve exp ok ale na rajdach pvp już za mało ramu masz.
Ciekawe -bo właśnie oglądałem ostatni stream i tam nie ma o tym mowy. Tylk o tym że będą "Rozmawiać o tym z XL GAMES".Przy ich tempie wprowadzania zmian to możliwe że się na headstart nie wyrobią.Daję im 50% szansy na zmianęCzyli są duże szanse że ludzie z headstartu nakupią sobie całe staki potków za połowę ceny którą będą musieli płacić ludzie jakieś 4 dni później
masz racje, oby zdazyli sie z tym uporac w przeciwnym razie szykuje sie epic fail ;p
Istnieje możliwość kupienia kredytów przelewem z konta ?, jeśli tak to był bym wdzięczny za poradę jak , bo póki co wyskakuje mi błąd nawet przy próbie zapłaty kartą visa :>
Istnieje możliwość kupienia kredytów przelewem z konta ?, jeśli tak to był bym wdzięczny za poradę jak , bo póki co wyskakuje mi błąd nawet przy próbie zapłaty kartą visa :>
Mistrzu a jakim cudem chcesz cos kupic skoro gra jeszcze nie wystartowala ?? Nie rozumiem was....
przeciez mozna doładowywać kredyty
karte podepnij pod paypal i zaplac paypalem, jezeli karta nie zadziala mozesz napisac do trionu albo zmienić bank na jakis normalny
Mistrzu a jakim cudem chcesz cos kupic skoro gra jeszcze nie wystartowala ?? Nie rozumiem was....
Całkiem normalnie... kredyty już można kupować normalnie od jakiegoś czasu. One w końcu sa przypisane do konta na glyph/trion. Co w tym dziwnego?
A co do streama: Ludziom zawsze mało... Trion to tylko wydawca. Co oni mogą bez zgody developera? Nic. Najważniejsze, że obydwie rzeczy na które ludzie MOCNO narzekali poprawią. A to jest dużo.
A co do streama: Ludziom zawsze mało... Trion to tylko wydawca. Co oni mogą bez zgody developera? Nic. Najważniejsze, że obydwie rzeczy na które ludzie MOCNO narzekali poprawią. A to jest dużo.
Jeśli chodzi o Item Shop to mogą bardzo dużo. To wydawca decyduje co i z jakimi statystykami, cenami, cooldownem itd. ma się w nim znajdować a XLGames przygotowuje odpowiednią wersję sklepu.
Thx poszło normalnie przelewem zakupiłem 3250 kredytów może starczy na premkę i coś jeszcze