ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Trion to cwane lisy. Foundery można kupić za PaySafeCard a kredytów już nie <_<

A ja myślałem że gierki mają służyć przyjemności :(

@up

Single player w wiekszosci tak. Natomiast w MMO gracze szukaja rywalizacji, adrenaliny, wladzy. Wiec tutaj podejscie jest inne a niezeli w single.

A ja myślałem że gierki mają służyć przyjemności

A w czym masz problem ?? graz swoja gildia i obracasz sie w jej strukturach ...co do premk itak czy tak jest za darmo wiec nie wiem o co placz...

Tzn ja nie mam problemu z premkami i innymi duperelami, byleby gra sprawiała mi przyjemność i mnie wciągnęła to będzie gitarunia :D

Muszę pograć jak będę miał nowy monitor, bo w końcu nie na marne tłumaczyłem paredziesiąt stron lore :x

@james - Ale przecież rywalizacja, adrenalina, walka o władzę też powinna sprawiać przyjemność. :D

@up
No to wlasnie sprawia przyjemnosc. Dobrze wiesz jaka jest spolecznosc graczy gier MMO(RPG).
Jest garstka ludzi dla ktorych liczy sie roleplay. Reszta liczy na rywalizacje i inne dobra plynace z MMO.

Ja lubie grac w MMO. Rywalizowac, zdobywac, byc lepszym niz inni. Sprawia mi to przyjemnosc.
To samo mamy w zyciu. Lepsza praca, auto, postep zawodowy. Przyjemnosc

Ciekawe -bo właśnie oglądałem ostatni stream i tam nie ma o tym mowy. Tylk o tym że będą "Rozmawiać o tym z XL GAMES".Przy ich tempie wprowadzania zmian to możliwe że się na headstart nie wyrobią.Daję im 50% szansy na zmianęCzyli są duże szanse że ludzie z headstartu nakupią sobie całe staki potków za połowę ceny którą będą musieli płacić ludzie jakieś 4 dni później

zdązyli :)

http://forums.archeagegame.com/showthread.php?40220-ArcheAge-Version-1.2-Build-4.9-Patch-Notes&p=445358#post445358

Thx poszło normalnie przelewem zakupiłem 3250 kredytów może starczy na premkę i coś jeszcze

W jaki sposób zakupiłeś 3250 kredytów na stronie sprzedają po 5 EU - 975 i 20EU - 4220 ??

W jaki sposób zakupiłeś 3250 kredytów na stronie sprzedają po 5 EU - 975 i 20EU - 4220 ??

Za dolary kupil

Za dolary kupil

Wiesz jak za dolary kupić bo na stronie mam tylko za EU

Wiesz jak za dolary kupić bo na stronie mam tylko za EU

W ustawieniach konta musisz mienic region z polskiego na np. USA

To mam takie skromne pytanie do tych co grają już w AA ile kredytów w IS kosztuje premium / APEX

Poki co nie ma go w is, ale ma kosztowac 15$

Jak to jest z tymi kontami ? Są podziały na coś w stylu Free / Veteran / Gold ? Grając trzeba kupować Premium ?

Jest chyba tylko zwykłe i Premium.

Zalecane jest by 100% sie bawić i mieć premium, ale zastanawia mnie ile osób kupi premium za APEXy a ile normalnie, a ile bedzie grać bez.

podobno 1 premium trzeba kupić za gotówkę dopiero kolejne będzie możliwe za APEXy

Jest chyba tylko zwykłe i Premium.Zalecane jest by 100% sie bawić i mieć premium, ale zastanawia mnie ile osób kupi premium za APEXy a ile normalnie, a ile bedzie grać bez.

Kazdy kto wbije maxa bedzie mial premke bo inaczej troche lipe bedzie mial , proste.

Na stronie niby są tam rozpisane ograniczenia ale warto byłoby usłyszeć opinię ludzi, którzy w to grali.

Jaką "przewagę" REALNIE daje premium w tej grze?

Kolosalną :D / he he no może przesadziłem ale jak ktoś chce pobiegać w eq z dropa i qwestów to mu premium nie potrzebne ale cała kwestia ekonomi i sond box gry bez premium nie ma sensu a w zasadzie jest niemożliwa ( nic nie sprzedasz na AH tylko za grosze u NPC bez premium możesz tylko kupić w AH )

Gra opiera sie na labor pointach ( potrzebne do craftu end game gearu i ogolnie do wszytskiego w end game ) . A premka daje ci x2 wiecej pkt kiedy jestes online oraz co wazniejsze pkt leca nawet wtedy kiedy jestes off ( bez premki pkt zdobywasz tylko bedac online ) .