Cześć wszystkim mam pytanie: czy jest możliwe pobranie gry już teraz jeśli się nie ma dostępu do head startu ?? chciałbym wiedzieć czy ktoś znalazł jakiś sposób żeby to zrobić ponieważ nie uśmiecha mi się pobierać gry dopiero w dzień premiery jeśli ktoś wie jak to zrobić proszę o podpowiedź
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
@Cadek
- https://archeage.trionworlds.com/account/profile/manage-game!input.action?dd=1
Czyli reasumując:
- Pierwsza Premka za real kase
- Kolejne można już kupować za APEXy (waluta w grze jak mniemam?)
- Premka Must Be
Nie jest tak źle jak myślałem
Prawdą jest też to że gracze posiadający status patrona(premium) mają pierwszeństwo wchodzenia na serwer.Mądre podejście do sprawy płace wchodzę szybciej na serwer.Każdy wie co będzie się działo we wtorek widząc wczorajsze kolejki na head starcie 3000-4000 strach pomyśleć
p2w i pelno cheatow... masakra
p2w i pelno cheatow... masakra
grałeś chociaż czy tak o pierdzielisz?
Kolosalną / he he no może przesadziłem ale jak ktoś chce pobiegać w eq z dropa i qwestów to mu premium nie potrzebne ale cała kwestia ekonomi i sond box gry bez premium nie ma sensu a w zasadzie jest niemożliwa ( nic nie sprzedasz na AH tylko za grosze u NPC bez premium możesz tylko kupić w AH )
no i piszesz glupoty....ludzie jak nie wiecie czegos to nie piszcie glupot...na aukcjach dostepne beda scrole odblokowujace sprzedaz na auction house i beda one kosztowaly grosze...kilka gold gora 5-20 to pewnie max. Ten scrol kosztuje chyba 100 albo 300 diamentow czyli jakie 9zl...
grałeś chociaż czy tak o pierdzielisz?
Raczej pierdzieli bo ja tu p2w nie widzę..
no i piszesz glupoty....ludzie jak nie wiecie czegos to nie piszcie glupot...na aukcjach dostepne beda scrole odblokowujace sprzedaz na auction house i beda one kosztowaly grosze...kilka gold gora 5-20 to pewnie max. Ten scrol kosztuje chyba 100 albo 300 diamentow czyli jakie 9zl...
no i piszesz głupoty bo odpowiadałem na pytanie zalet premium konta ... poza tym jak nie wiesz ile będzie to kosztować to i tu cytat ......ludzie jak nie wiecie czegos to nie piszcie glupot. ... ( poza tym za dużo tego chyba , albo )
no i piszesz głupoty bo odpowiadałem na pytanie zalet premium konta ... poza tym jak nie wiesz ile będzie to kosztować to i tu cytat ......ludzie jak nie wiecie czegos to nie piszcie glupot. ... ( poza tym za dużo tego chyba , albo )
Jak to nie wiem ile bedzie kosztowac...w item shopie jest juz podana cena nie pamietam kosztuje 100 alboo 300 diamentow a ty piszesz jakby gra byla conajmniej p2w i nie dal osie w nia grac bez placenia...premka na end game jest potrzeba tak samo jak w Aionie ale bedzie duzo latwiej na nia zarobic poniewa znie masz limitu kasy nie masz limitu na auction house....golda mozesz dropic z mobow nie widze problemu pofarmic 1-2 dni i miec premke
Nie wiem jak u was ale u mnie fatalnie to chodzi .... Gra jest nie grywalna w dzień bo cały czas jak nie dc po 10min grania to stanie w kolejce po godzinie . 2 dzień to samo a co dopiero jak fcc wejdą do gry to już w ogóle pogranie będzie . Przetestowałem od 2-8 da sie grać spokojnie ale niestety za stary na to jestem by poświęcać nocki na granie . Mam nadzieje że się za parę dni Trion upora z tym bo inaczej podziękuje za grę ja i wielu innych z podobnymi problemami .
Nie wiem jak u was ale u mnie fatalnie to chodzi .... Gra jest nie grywalna w dzień bo cały czas jak nie dc po 10min grania to stanie w kolejce po godzinie . 2 dzień to samo a co dopiero jak fcc wejdą do gry to już w ogóle pogranie będzie . Przetestowałem od 2-8 da sie grać spokojnie ale niestety za stary na to jestem by poświęcać nocki na granie . Mam nadzieje że się za parę dni Trion upora z tym bo inaczej podziękuje za grę ja i wielu innych z podobnymi problemami .
Dlatego pisalem , ze wczesniej niz kilka dni po premierze nie ma co szukac szczescia w grze...jednak an stremach lduzie nie maja zadnych problemow.
Up norma... Jedni graja jak zwykle bez problemowo inni nawet do gry nie wejdą ... Jak nie dc to problemy z errorem #2028 (nie da się wejśc do glypha) , jeszcze inni czekają na weryfikacje ip po 12 godzin , dziś kolejny problem z aukcjami gdzie ci co chwile wypiernicza komunikat że za dużo osób jednocześnie przegląda .....(Straty już liczone w dziesiątkach golda T_T ) Co dopiero będzie po 16 .
Start i 2 dzień fatalny zobaczymy jutro ale wątpię by się coś zmieniło bo wolne będą mieć
towellie też dziś na streamie miał ciągłe problemy prawie cały dzień mu nie chodziło a później dc ciągle... ja zaczynam 16 ale poczekam z 10 godzienek i nie będe się denerwował premium aktywuje jak już nie będzie problemów szkoda tracić dni/godziny
ps dobrze, że dostaliście 4 dni HS to może coś pogracie xD
10 min temu napisali na Fb , ze ich dosuja
10 min temu napisali na Fb , ze ich dosuja
https://twitter.com/ArcheAge/status/510860219677949954
Btw chcecie zobaczyć coś fajnego? ;D
wie może ktoś ile kosztuje ten największy bag (100) bo nie wiem czy mi starczy jak premę kupię, a bez niego to lekka lipa
EDIT:
ok spoko ile premka za kredyty jeszcze xD
Przydatna sprawa, żeby ciągle do miasta nie wracać i skupić się na lvlowaniu xD
Możesz 8 razy go powiększyć czyli 8 x 300 = 2400 kredytów
.., a co z tymi portalami, każdy je może otwierać gdzie chce ?
Tak o ile masz te kamienie, tylko pod wodą nie testowałem
Wiecie czy bedzie można ściągać jeszcze przed premierą?