Ponoc dopiero po premierze bedzie mozliwosc pobierania (wraz ze startem)
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
to powodzenia w ściąganiu z milionem innych osób ;D
Wiadomo może, czy Trion planuje otworzyć nowe serwery dla Europy? Bo skoro już teraz są godzinne kolejki to przecież jak cała zgraja bojowników wbije nagle na serwer to nie ma bata, by to funkcjonowało.
Jestem ciekaw kiedy darmozjady wbiją na serwery obstawiam czwartek wieczór : P
Wygląda na to, że Trion zdaje sobie sprawę z popularności ArcheAge.
Wersja NA i EU dostaną po nowym serwerze. Inoch (NA) and Aier (EU).
O której jutro premiera? I wie ktoś kiedy udostępnią klienta do pobrania?
Premiera przewidywana na 19:30
Jeśli chodzi o klienta to jest zagadka.
Premiera przewidywana na 19:30Jeśli chodzi o klienta to jest zagadka.
Według polskiej strony o AA premiera dla wszystkich będzie miała miejsce ok. 19
http://www.archeagegame.com/en/news/2014/09/archeage-launches-tomorrow-at-1000-am-pdt-gmt-7/
Oficjalna mówi, że 19:00 (my jesteśmy obecnie +2 GMT, ew +1GMT, ale czas letni = wychodzi na jedno) . Mozna też się spodziewać, że o 17 serwery zostaną wyłączone na 2 godziny, ale to tylko moje domysły wynikające z analizy newsa.
pamietam jak to wygladalo w przypadkku wersji RU masakra wiec pewnie bedzie podobnie i w EU.
Oni mają zamiar na te servery które mają przyjąć jeszcze kilka tysięcy graczy? Chyba ich powaliło jeśli szybko nie udostępnią 3-5 serverów.
Clienta do pobrania powinni dać już o godzinie 12-14, jeśli dadzą dopiero o 19 to będą ładne jaja.
pewnie udostępnią klienta koło 19, żeby ten cały ruch jakoś uspokoić
The game download will be available to all players at 8:00 AM PDT (GMT-7) tomorrow (after Head Start). Patron time and APEX will both be available for purchase shortly after launch begins.
heheh o 16 to i tak większość nie da rady pobrać (śmiech będzie jak się nie da pełną prędkością, bo wszystkie "darmozjady" zaczną pobierać), a jak już pobierze to będą mega kolejki, dziś to radze wam sobie odpuścić bo i tak gracze z patronem wejdą szybciej
Chyba o 17, 10 AM PDT (GMT-7) to u nas 19, wiec 8 AM PDT (GMT-7) to 17 u nas.
racja moja pomyłka chodzi o 17, to jeszcze lepiej xD
Jeśli ktoś nie ma zamiaru płacić (budować domu, farmy) to nie musi się spieszyć, bo nic nie straci, a na pewno zyska mniej nerwów
nie wiecie czy Patrona będzie można kupić na stronie gry czy też w grze za credyty ( nie chodzi mi o APEX czyli przedłużenie patrona )
Na ruskim kupowało się w sklepie in game, wcześniej trzeba było mieć załadowane kredyty, tu powinno być tak samo.
Na ruskim kupowało się w sklepie in game, wcześniej trzeba było mieć załadowane kredyty, tu powinno być tak samo.
Nie bedzie tak samo , patron kosztuje 15 $ a apexy msusiz meic 2 czyli 20 $ lepiej poczekac 2-3 dni i na allegro kupic pewnie po 20-30 zl beda patrony chodzily(apexy) bo napewno przy zakupie wiekszej ilosci dostajesz bonusy diamentow.czy tez cena jest mniejsza a sellerzy beda chcieli zarobic. Miejsc na farme tak czy tak juz praktycznie nie ma wiec patron na dobra sprawe do 50 jest zbedny jedynie lp.
tylko że podobno apexa mozna kupić jak się już kupiło przynajmniej raz patrona, apex przedłuża patrona... jesli masz kredyty na koncie to możesz w sklepie in game kupić patrona
btw raczej nikt normalny nie zacznie grać na obleganym serwerku gdzie gra masa ludzi z patronem ( patron wchodzi 1), większość zacznie na najświeższym serwerku
tak przynajmniej mówili mi na streamach jak pytam .btw i tak na apexa trzeba będzie sporo poczekać bo nie będzie on dostępny na starcie