ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

By uzbierać na patrona, najpierw trzeba móc do gry wejść... : D

Dla tych którzy sie zastanawiaja nad cena patrona.Dosc sporo grania od premiery. Level 50 wbity. Za golda, którego uzbieralem z questów i worków przez ten czas zakupiłem 6 APEX co daje mi 3 miesiące patrona. Dodam, że było by duzo wiecej golda gdybym sprzedał wszystkie materiały oraz place holdery. Nie mniej jednak tydzien grania, 1-50lvl i wystarczająca ilość golda na oplacenie 3 miesięcy premium.Pisze to tylko po to by naswietlić sytuacje. Z czasem apexy na pewno pójda w góre ale tez ilosc zarabianego golda pójdzie w góre.

Co! Kupiles 6 Apexow... jaki cudem? One chodza po 60g miales 360 golda z samych q? O.o to gratuluje...

9 rano kolejka 920... godzina 13:40 - 172 miejsce w kolejce :D Może do nocki jeszcze sobie pogram z godzinkę ^.^

Ja byłem ~1000 w kolejce, ale mojemu modemowi od Netii zachciało się restartować i cały w8ing poszedł...

Męczyłem się z 30 min by przywrócić połączenie bo coś nie tak było chyba z kablami.

Podłączyłem się z powrotem około 12:00 i byłem w kolejce 2450+, aż do teraz jestem tylko 1870, dziś chyba nie zagram.

Przy 2k gdy byłem 2 dni temu w kolejce to czekałem 6godzin na wejście. Czyli od 14 do około 20.

od 10 rano czekam i narazie 666 w kolejce a za godzine ide do pracy wiec mam pograne..

Ja byłem ~1000 w kolejce, ale mojemu modemowi od Netii zachciało się restartować i cały w8ing poszedł...Męczyłem się z 30 min by przywrócić połączenie bo coś nie tak było chyba z kablami.Podłączyłem się z powrotem około 12:00 i byłem w kolejce 2450+, aż do teraz jestem tylko 1880+, dziś chyba nie zagram.Przy 2k gdy byłem 2 dni temu w kolejce to czekałem 6godzin na wejście. Czyli od 14 do około 20.

Robcie jak ja, wlaczajcie AA i idziecie zapominacie o tym. Ja wczoraj poszedlem spac o kolo 20 wstalem o 4 i mialem gre ^ ^

Wczoraj przynolifiłem bo się zalogowałem o godzinie 8:30 rano po włączeniu serverów i nie wyszedłem z gry aż do 1 w nocy.

Tylko 30 lvl wbity, nie jest tak źle.

Tymczasem idę oglądać filmy/seriale.

Co! Kupiles 6 Apexow... jaki cudem? One chodza po 60g miales 360 golda z samych q? O.o to gratuluje...

Pienisz sie jak przedszkolak, któremu zabrano ulubiona zabawke.

Gram na Eannie. Tutaj z apexami bylo róznie. Na poczatku byl wielki wysyp po 50g. Pózniej zeszly do 40. W pewnym momencie osiagnely pulap 25g ale to tylko na chwile. Mozliwe, ze ktos zbilaj ceny zeby zrobic skup. Nie wiem.

Jak ja kupilem to wzialem 3 po 40g za 120g i 3 po 35g za 105g. Lacznie 225g. Nawet mi jeszcze troche zostalo.

Skupilem tylko po to zeby miec na drugie konto ew. sprzedac drozej. Na chwile obecna jestem w stanie je odsprzedac za drozsza cene.

Rozumiesz teraz?

Pienisz sie jak przedszkolak, któremu zabrano ulubiona zabawke.Gram na Eannie. Tutaj z apexami bylo róznie. Na poczatku byl wielki wysyp po 50g. Pózniej zeszly do 40. W pewnym momencie osiagnely pulap 25g ale to tylko na chwile. Mozliwe, ze ktos zbilaj ceny zeby zrobic skup. Nie wiem.Jak ja kupilem to wzialem 3 po 40g za 120g i 3 po 35g za 105g. Lacznie 225g. Nawet mi jeszcze troche zostalo. Skupilem tylko po to zeby miec na drugie konto ew. sprzedac drozej. Na chwile obecna jestem w stanie je odsprzedac za drozsza cene.Rozumiesz teraz?

No fajnie, ze mi to wytlumaczyles ale po co ta agresja... po prostu ci zazdroszcze u nas byly po 60g nie musisz odrazu tak na mnie najezdzac bo mi sie przykro zrobi :c

Wytlumaczylem przeciez spokojnie i normalnie.
Chodzi mi glownie o to zeby ci, ktorzy nie maja na patrona zobaczyli ile czasu zajelo komus z patronem i no life modem zebranie na 3 miesiace.
Wiadomo, ze wszystko bedzie sie zmieniac. Bedzie wieksze zapotrzebowanie na APEXY to i wiecej pracy na takiego trzeba bedzie wykonac.

Nie mniej jednak jakis obraz teraz macie.

Wytlumaczylem przeciez spokojnie i normalnie.Chodzi mi glownie o to zeby ci, ktorzy nie maja na patrona zobaczyli ile czasu zajelo komus z patronem i no life modem zebranie na 3 miesiace.Wiadomo, ze wszystko bedzie sie zmieniac. Bedzie wieksze zapotrzebowanie na APEXY to i wiecej pracy na takiego trzeba bedzie wykonac.Nie mniej jednak jakis obraz teraz macie.

Ja poki co jestem bankrutem, wydalem sporo golda na potke z alchemi na ławke farmera. Duzo tez poszlo na sadzonki grzybkow, zadluzylem sie w gildi na 1golda i czekam wieczorkiem dostane 18g z paczek to bede mogl cos zrobic wiecej.

Mi aż do 30 lvl udało się uzbierać aż 16+ golda i dodatkowo ulepszyłem sobie glidera do tego Ultimate na wyspie.

Ciekawe ile jeszcze potrwa to oblężenie serwerów...

Możliwe że kilka tygodni jak nie miesięcy, jeśli się nic nie zmieni to będzie lipa, wszystkie servery na czerwono.

Dokładnie...nawet teraz o tej porze kolejki na 2k+

BTW ile kosztuje ten Patron??

Dokładnie...nawet teraz o tej porze kolejki na 2k+BTW ile kosztuje ten Patron??

15euro

Jak pisza w ciagu tygodnia maja wymienic dyski i zwiekszyc pojemosc serwerów o 100% wiec badzcie cierpliwi bo nie bedzie kolejek wtedy :)

@SS

Wtedy bedzie placz, ze serwery umieraja bo nie ma kolejek.

buahaha

Zero agresji w poscie powyzej :)

A mnie się zdaje ze tutaj wszyscy strasznie plączą............................Moim skromnym zdaniem Archeage to coś nowego. Nie mam patrona, wracam z pracy, wbijam się w kolejkę na Arie serwer, idę zrobić obiad, coś posprzątać, zagram partyjkę w Hearthstona albo pobiegać. Wracam i mam przyjemność pogrania. Nie dostałem free patrona jak większość f2p. Nie mogę sprzedawać w AH. Ale zwiedzanie świata, explorowanie go, poznawanie mechaniki jest genialne.Jak się nie wbiję bo za późno się zacznę logować albo było DC - TRUDNO. To jest tylko gra nie bierzcie jej tak do serca............................

Dziękuję za kroplę rozsądku i sympatycznego podejścia do tematu.

Szkoda że Waszmość nie grasz na serwerze "Melisara", bo być może dogadalibyśmy się i wyruszyli razem gdzieś na... sadzenie cebuli lub szukanie skarbów.

Niemniej, pozdrawiam Waszmościa i innych z podobnym podejściem :)

Od 12 stoję w kolejce, z 2500 spadło aż do 1150... Przecież to jest chore.

Jeśli wymiana dysków to prawda to mam nadzieję że się szybko z tym uporają.