@up no tak ale zazwyczaj te servery pustoszeją a ludzie przenoszą się na te pierwsze i wtedy te wrażenia spadają a tak się stanie jak w Aionie, Tera itp jedynie można liczyć na to, że będzie darmowy transfer postaci który ponoć mamy dostać.
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
Owszem dla tego nie warto otwierać kolejnych serverów i bardzo dobrze Trion robi pomimo rage na forum że ultra kolejki
Program do omijania kolejek w archeage! Masz ich dość? Użyj programu Skiper Queue

Dlatego wystarczy powiększyć serwery jak to miało miejsce w NA bo połowa ludzi to AFK'erzy którzy to robią różne sposoby aby nie wyrzuciło ich z gry.
250 ludzi w kolejce ponad 2 godziny czekania...pozdro , oni musza otowrzyc nowe serevry na Ru jest ich 20 ...conajmneij 10 serverow powinno byc na eu
Dodali 2 nowe serwery NA: Ezi i Lucius. Czekamy na europejskie.
pójdzie mi archeage na tej karcie geforce 8600 GT ?
@up trudno powiedzieć. To zależy także od innych komponentów.
Szkoda, że glyph nie wznawia pobierania archeage, a też bym zagrał sobie bez wzgledu od wielkości kolejek
Ja zmieniam z Eu na Na i przynajmniej tam przetestuje gierkę na spokojnie bez kolejek
Czy aki build na darkrunnera z 2h jest dobry? http://arche-base.com/builds/generator#1.8.4/8STjJPa1UCE
Czy aki build na darkrunnera z 2h jest dobry? http://arche-base.com/builds/generator#1.8.4/8STjJPa1UCE
U nas max lvl to 50. Dodatkowo z 50lvl konczysz na 23 skill pointach.
Tez racja, no nic poszukam innego. Chyba ze wy macie juz jakis sprawdzony build
Czy jeżeli kupię patrona bd mógł wbijać bez kolejki?
pol dina grania...crash i kolejka 3,5tys czyli dzis juz nie mam czego szukac w grze...
@GNL - Nie nie bedziesz mogl wbijac be zkolejki patron jest zbugowany
To zależy od od ciebie, czy będzie ci się grało dobrze.
Ja bym nie pomijał Absorb Damage i Weapon Maneuvers
Dwie dobre pasywki
Ale to tylko moje zdanie.
Czy jeżeli kupię patrona bd mógł wbijać bez kolejki?
nie, kolejka dalej bedzie.
bedziesz mial jedynie priorytet w kolejce.
nie, kolejka dalej bedzie.bedziesz mial jedynie priorytet w kolejce.
Tzn jak teraz mam 3400 miejsce to z Patronem które bd miał?
Jeśli ktoś kupił lub wie, niech się wypowie.
Tzn jak teraz mam 3400 miejsce to z Patronem które bd miał?Jeśli ktoś kupił lub wie, niech się wypowie.
Ja mam patrona od Alphy.
Bedziesz 3400 ale bedzie szybciej schodzilo.
Czyli w sumie i tak bedziesz w ciemnej **** . Ja na twoim miejscu bym kupil i szedl na nowy serwer. Maja dodac na dniach nowe serwery EU (oficialne info)
Ew. kupil i szedl na najnowszy insteniejacy.
Ew. nie kupuj i poczekaj az sie sytuacja unormuje.
Wszystko zalezy od tego jak bardzo chcesz grac. Jakie masz parcie na AA.
Nie da się jakoś inaczej archeage'a pobrać niż przez glypha ?
Nie da się jakoś inaczej archeage'a pobrać niż przez glypha ?
I tak jakis pacz bedziesz musial pobrac poprzez glypha.
Co sie dzieje, ze nie chcesz pobierac normalnie?