Nie da się jakoś inaczej archeage'a pobrać niż przez glypha ?
Nie wydaje mi się. Wcześniej dało się chyba tez pobrać przez Steam, ale jak na razie nie ma nadal żadnych informacji kiedy AA ma tam wrócić
Nie da się jakoś inaczej archeage'a pobrać niż przez glypha ?
Nie wydaje mi się. Wcześniej dało się chyba tez pobrać przez Steam, ale jak na razie nie ma nadal żadnych informacji kiedy AA ma tam wrócić
Program do omijania kolejek w archeage! Masz ich dość? Użyj programu Skiper Queuehttp://adf.ly/sDM8rostatnio testowane 2014.09.19nielegalne oprogramowanie ~ NS
Zassajcie i stracicie konta i wszystko na nich ...
Czy jeżeli kupię patrona bd mógł wbijać bez kolejki?
NIE ... premiumy wszystkie nie daja ci wejscia bez kolejki bo osoby w miastach dalej AFK i nic ich nei wywali
A czy ktoś mi może powiedzieć, dlaczego na serwerach NA nie ma kolejek? Raczej nie ma tam mniej graczy niż na EU. Coś mi się wydaje, że są równi i równiejsi i Trion zaczyna pokazywać kto jest równy a kto równiejszy.
A czy ktoś mi może powiedzieć, dlaczego na serwerach NA nie ma kolejek? Raczej nie ma tam mniej graczy niż na EU. Coś mi się wydaje, że są równi i równiejsi i Trion zaczyna pokazywać kto jest równy a kto równiejszy.
moze dla tego ze jest inna strafa czasowa? pomyslales o tym? z reszta tam gra juz jaksi czas jest wiec nie ma takeigo tlumu jak kilka dni po premierze w EU. Za 2 tygodnie juz taich kolejek nie bedzie.
Pomyślałem geniuszu. Odejmij sobie 6 godzin i przypomnij sobie jaka była kolejka na europejskich serwerach dzisiaj o godzinie 11. O ile mi wiadomo to premiera wersji NA też była 16.09.2014, chyba że dla Ciebie odpalili wcześniej.
Bo tylko gracze Eu widocznie pozostają AFK żeby tylko sie nie wylogowywać i tak się robi taka sztuczna kolejka...nie gram ale niech sobie komp chodzi z wł gierką może jutro wbije i pogram....
To może być jakieś wytłumaczenie, ale dlaczego wydawca tego nie przewidział (chyba nie trzeba zatrudniać do tego profesora socjologii) i nie nakazał developerowi napisania skryptu, który usuwa nieaktywnego gracza np. po 10 minutach? Jedno proste rozwiązanie i po problemie.
Przecież wywala za afk.. tylko, że ludzie robią różne rzeczy aby nie otrzymać statusu afk i że niby są aktywni przez co nie wyrzuca ich z gry.
<<<<<<<<<<< jednym słowem
edit
@down
już wywala w menu postaci zostawiłem dziś w kolejce 500 pojechałem samochodem na zakupy 1h wróciłem i był napis ciężko mi teraz przytoczyć ale
"Your were disconected from afk gods still watch" jakoś tak oczywiście dłuższy napis ale mniej wiecej.
Wystarczy że wejdziesz w okno wyboru postaci i cię nie wywali, zostawiłem tak na 4h i nie wywaliło.
Cholera, nie wiem czy kupować patrona czy nie.
Up kupisz patrona i tak kolejek nie przeskoczysz
Ja zmieniam z Eu na Na i przynajmniej tam przetestuje gierkę na spokojnie bez kolejek
Grałem i na serwerach europejskich i na amerykańskich - i tu i tam są kolejki - według mnie główna różnica wynika ze stref czasowych (ale z drugiej strony może w Stanach i Kanadzie mają pod jakimś tam względem lepiej).
Dziś kupiłem patrona i pół godziny temu uruchomiłem grę i wszedłem bez kolejki... może to błąd a może patron jednak coś daje w kwestii czekania w kolejce.
P.S.
Przed chwilą jak pisałem posta - miałem reset gry... i znów wszedłem od razu - pytanie tylko czy:
- dlatego że po resecie, zerwaniu netu itd... podobno gra rezerwuje dla Nas miejsce przez ~kilka minut
- czy może jednak to zasługa statusu patrona
- a może jakiś błąd i następnym razem będę czekał w kolejce
Tyle mogę napisać na podstawie własnych doświadczeń.
/edit
No proszę państwa... jeszcze przed zakupem patrona posadziłem winogrona na dziko w górach... i liczyłem się z tym że ktoś ukradnie mi owoce jak dojrzeją (dojrzewają w cyklach 3 godzinnych)... jednak zanim owoce dojrzały to jacyś wyjątkowo pazerni gracze ścięli krzaki na drewno
no cóż... gra podoba mi się coraz bardziej
Znajomy na patronie był 4 w kolejce 3 sekundy i wbił, więc nie gadajcie głupot.
Prawdopodobnie we wtorek otworzą kolejne serwery na wersji EU.
a mam takie pytanie do was orientujecie się może ile mieści taki 1 serwer graczy do pełna ?
Chodzą słuchy, że około 5000 graczy, ale to w żaden sposób niepotwierdzona informacja.
Chodziły też słuchy że server mieści ponad 20 tysięcy.
Jeśli w Lineage2 były servery z online 15k+ a świat naprawdę był mały, to w o wiele większym AA musi być podobnie. Ja widzę ciągle graczy nie ma lokacji pustej. Zastanawia mnie tylko ile ich biega w lokacjach endgamowych.
Chodziły też słuchy że server mieści ponad 20 tysięcy.Jeśli w Lineage2 były servery z online 15k+ a świat naprawdę był mały, to w o wiele większym AA musi być podobnie. Ja widzę ciągle graczy nie ma lokacji pustej. Zastanawia mnie tylko ile ich biega w lokacjach endgamowych.
Dużo ludzi biega na Hasli bo farmi sie tam bron.
Na innych lokacjach tez jest sporo osób ale nie ma tloku.