ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Nie da się jakoś inaczej archeage'a pobrać niż przez glypha ?

Nie wydaje mi się. Wcześniej dało się chyba tez pobrać przez Steam, ale jak na razie nie ma nadal żadnych informacji kiedy AA ma tam wrócić

Program do omijania kolejek w archeage! Masz ich dość? Użyj programu Skiper Queuehttp://adf.ly/sDM8rostatnio testowane 2014.09.19
 nielegalne oprogramowanie ~ NS 

Zassajcie i stracicie konta i wszystko na nich ...

Czy jeżeli kupię patrona bd mógł wbijać bez kolejki?

NIE ... premiumy wszystkie nie daja ci wejscia bez kolejki bo osoby w miastach dalej AFK i nic ich nei wywali

A czy ktoś mi może powiedzieć, dlaczego na serwerach NA nie ma kolejek? Raczej nie ma tam mniej graczy niż na EU. Coś mi się wydaje, że są równi i równiejsi i Trion zaczyna pokazywać kto jest równy a kto równiejszy.

A czy ktoś mi może powiedzieć, dlaczego na serwerach NA nie ma kolejek? Raczej nie ma tam mniej graczy niż na EU. Coś mi się wydaje, że są równi i równiejsi i Trion zaczyna pokazywać kto jest równy a kto równiejszy.

moze dla tego ze jest inna strafa czasowa? pomyslales o tym? z reszta tam gra juz jaksi czas jest wiec nie ma takeigo tlumu jak kilka dni po premierze w EU. Za 2 tygodnie juz taich kolejek nie bedzie.

Pomyślałem geniuszu. Odejmij sobie 6 godzin i przypomnij sobie jaka była kolejka na europejskich serwerach dzisiaj o godzinie 11. O ile mi wiadomo to premiera wersji NA też była 16.09.2014, chyba że dla Ciebie odpalili wcześniej.

Bo tylko gracze Eu widocznie pozostają AFK żeby tylko sie nie wylogowywać i tak się robi taka sztuczna kolejka...nie gram ale niech sobie komp chodzi z wł gierką może jutro wbije i pogram....

To może być jakieś wytłumaczenie, ale dlaczego wydawca tego nie przewidział (chyba nie trzeba zatrudniać do tego profesora socjologii) i nie nakazał developerowi napisania skryptu, który usuwa nieaktywnego gracza np. po 10 minutach? Jedno proste rozwiązanie i po problemie.

Przecież wywala za afk.. tylko, że ludzie robią różne rzeczy aby nie otrzymać statusu afk i że niby są aktywni przez co nie wyrzuca ich z gry.

<<<<<<<<<<< jednym słowem

edit

@down

już wywala w menu postaci zostawiłem dziś w kolejce 500 pojechałem samochodem na zakupy 1h wróciłem i był napis ciężko mi teraz przytoczyć ale

"Your were disconected from afk gods still watch" jakoś tak oczywiście dłuższy napis ale mniej wiecej.

Wystarczy że wejdziesz w okno wyboru postaci i cię nie wywali, zostawiłem tak na 4h i nie wywaliło.

Cholera, nie wiem czy kupować patrona czy nie.

Up kupisz patrona i tak kolejek nie przeskoczysz

Ja zmieniam z Eu na Na i przynajmniej tam przetestuje gierkę na spokojnie bez kolejek

Grałem i na serwerach europejskich i na amerykańskich - i tu i tam są kolejki - według mnie główna różnica wynika ze stref czasowych (ale z drugiej strony może w Stanach i Kanadzie mają pod jakimś tam względem lepiej).

Dziś kupiłem patrona i pół godziny temu uruchomiłem grę i wszedłem bez kolejki... może to błąd a może patron jednak coś daje w kwestii czekania w kolejce.

P.S.

Przed chwilą jak pisałem posta - miałem reset gry... i znów wszedłem od razu - pytanie tylko czy:

- dlatego że po resecie, zerwaniu netu itd... podobno gra rezerwuje dla Nas miejsce przez ~kilka minut

- czy może jednak to zasługa statusu patrona

- a może jakiś błąd i następnym razem będę czekał w kolejce

Tyle mogę napisać na podstawie własnych doświadczeń.

/edit

No proszę państwa... jeszcze przed zakupem patrona posadziłem winogrona na dziko w górach... i liczyłem się z tym że ktoś ukradnie mi owoce jak dojrzeją (dojrzewają w cyklach 3 godzinnych)... jednak zanim owoce dojrzały to jacyś wyjątkowo pazerni gracze ścięli krzaki na drewno :)

no cóż... gra podoba mi się coraz bardziej :)

Znajomy na patronie był 4 w kolejce 3 sekundy i wbił, więc nie gadajcie głupot.

Prawdopodobnie we wtorek otworzą kolejne serwery na wersji EU. ^_^

mod_ico.png
Przeniosłem do tematu zbiorczego
~Leman

Tak dla poprawy humoru.

W kolejce 2h od 18stej do 20 (czas UK)

a mam takie pytanie do was orientujecie się może ile mieści taki 1 serwer graczy do pełna ?

Chodzą słuchy, że około 5000 graczy, ale to w żaden sposób niepotwierdzona informacja.

Chodziły też słuchy że server mieści ponad 20 tysięcy.

Jeśli w Lineage2 były servery z online 15k+ a świat naprawdę był mały, to w o wiele większym AA musi być podobnie. Ja widzę ciągle graczy nie ma lokacji pustej. Zastanawia mnie tylko ile ich biega w lokacjach endgamowych.

Chodziły też słuchy że server mieści ponad 20 tysięcy.Jeśli w Lineage2 były servery z online 15k+ a świat naprawdę był mały, to w o wiele większym AA musi być podobnie. Ja widzę ciągle graczy nie ma lokacji pustej. Zastanawia mnie tylko ile ich biega w lokacjach endgamowych.

Dużo ludzi biega na Hasli bo farmi sie tam bron.

Na innych lokacjach tez jest sporo osób ale nie ma tloku.