ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Znajomy na patronie był 4 w kolejce 3 sekundy i wbił, więc nie gadajcie głupot.

Jasne bez potranoa ludzie czekają w 4k que patron wbija praktycznie na instancie . Nie wiem czy ktoś zwrócił uwage jak wyglądał pierwszy que z HS było podzielone na General/Patron que

@bvndy
Patron nie wbije na instancie. Wczoraj na eannie mialem szczescie i udalo mi się wejść po 2h czekania.

Serwery off ? Bo na glypha nie mogę się zalogować.

Nvm, reset kompa wystarczył.

A to nie jest tak, że patron wrzuca cie przed ludzi bez patrona ?

A to nie jest tak, że patron wrzuca cie przed ludzi bez patrona ?

Jedni mowia , ze tak inni ,ze nie .Jednak z patronem czekasz krocej ponoc.

na nowych serwerach wbija praktycznie od razu, przeważnie jestem około 10 miejsca w kolejce, nie ma co się dziwić, że na starszych serwerach trwa to dłużej skoro wiekszość graczy ma tam patrona :)

EDit:

Właśnie się logowałem na Melisare i byłem 5 w kolejce po 10s wszedłem, szybko jak na niedzielę :)

Ogólnie tak tylko narzekamy i narzekamy. Nikt nie powie jak mu sie gra podoba? Jaki postep? Jak level? Jakies statki? Farmhousy?

na nowych serwerach wbija praktycznie od razu, przeważnie jestem około 10 miejsca w kolejce, nie ma co się dziwić, że na starszych serwerach trwa to dłużej skoro wiekszość graczy ma tam patrona EDit:Właśnie się logowałem na Melisare i byłem 5 w kolejce po 10s wszedłem, szybko jak na niedzielę

No na Aier kolejki już po 2.5k ;)

Ja chwilowo bez patrona biegam, ale na szczęście udało mi się zberać prawie 2k labor pointsów jak był ten bug z patronem i miałem go jeden dzień darmowego. Gierka daje rade, wybrałem sobie chwilowo Vitalism/Sorcerery/Songcraft (Gipsy) i nieźle idzie solo. Docelowo mam być healerem i myślę, że skile z Vitalismy/Songcraft starczą na to, Sorcerery wziąłem żeby dało radę jakoś solo expić. Jeżeli potrzebuję heala na dungi to zmieniam staff na 2h mace i jest okey :) Na wyższym lvl myślę, że zmienię sorcerery na defense (1h mace+shield) i na ciężką zbroję.

Kolejka z patronem, z czego na Aier wbijam zupełnie bez kolejki.

UGKeXRc.png

Czyli jednak patron "coś" daje, ja o 11 wbilem na Melisare i było 2,4k. Chwilowo jest 600... Wiec 2 godzinki na 1,800 osob.

Na Aier +4k. To ja sobie dzisiaj podziękuję :)

Ja sobie stoję 600+ w kolejce i ciekawe czy dzisiaj zagram.

To u mnie nazbierało mi się 5k LP i musiałem dzisiaj coś podziałać, żeby się nie zmarnowało xD kupiłem domek i małą farme + zrobiłem n zapas tax certificate i zostało jeszcze 3k

To u mnie nazbierało mi się 5k LP i musiałem dzisiaj coś podziałać, żeby się nie zmarnowało xD kupiłem domek i małą farme + zrobiłem n zapas tax certificate i zostało jeszcze 3k

Za co się dostaje LP? Bo ja nawet nie wiem xDD

Za co się dostaje LP? Bo ja nawet nie wiem xDD

Za bycie online. Tzw. punkty pracy

Dobra to ja już sobie na dziś pograłem, miałem chwilowy brak internetu i aktualnie na Kyprosa jest kolejka 3,5k, więc już nawet się nie łudziłem że się zaloguję.

Dobra to ja już sobie na dziś pograłem, miałem chwilowy brak internetu i aktualnie na Kyprosa jest kolejka 3,5k, więc już nawet się nie łudziłem że się zaloguję.

Jak ktos ma patrona to ma 5-10min na ponowne zalogowanie sie.

Czyli jak dostales disconnecta/reset kompa a byles w grze to masz chwile zeby wejsc.

Nie wiem czy to dziala na free kontach. Na 100% dziala na premium.

Ogólnie tak tylko narzekamy i narzekamy. Nikt nie powie jak mu sie gra podoba? Jaki postep? Jak level? Jakies statki? Farmhousy?

Moze sie to wyda smieszne ale od 3 dni moba nie zabiłem 4x lvl jak stal tak stoi :D wiec progres w tej kwestji slaby . Udało się postawić 2 domo-farmy ( prawie matsy już sa uzbierane ) 4 male , dzis 2 duze strachy dojdą obok siebie więc PGR powstaje :D .

Z kumplem od wczoraj ogarnęliśmy wreszcie jak zarabiać ,,lepszą'' kase 200-300g/day więc blokują nas defakto tylko ,,glupie'' labory pomimo iz sa lykane potki z paru postaci co 12h:D

Statek najprostszy dziś powstanie jak dojdą pieniądze z tradów .

Reasumują praktycznie w ogóle nie grałem alphy i bety ale gra wciąga nie miłosiernie na chwile obecną . Wszystko się okaże z czasem jak już zostanie zdobyty top gear , dodatki czy będzie co robić dalej podczas siege.

Co do pvp masakrycznie frustrujące jest uciekanie przeciwników na mountach w battle - totalna głupota . Zaczyna być również odczuwalna różnica w gearze . Mass pvp jak w innych grach zerg na zerg gdzie więcej bydła ci wygrywają .

Byłyby jakieś 2 os chętne z serveru Aria rasy Nuia z własnym statkiem ( my jesteśmy z Haranya ) do dealu międzykontynentalnego ( wymiana tradepacków ) obstawiam że zarobek byłby w granicy 30-50golda na godzinę od główki

Jak ktos ma patrona to ma 5-10min na ponowne zalogowanie sie.Czyli jak dostales disconnecta/reset kompa a byles w grze to masz chwile zeby wejsc.Nie wiem czy to dziala na free kontach. Na 100% dziala na premium.

Wiem, z tym że "chwilowy" znaczyło 30min. No i patrona nie mam.