ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

nigdy nie spotkałem się z błedami które macie, nawet jak nie miałem patrona, czekałem maksymalnie 60-70min (nowy serwer), wiedziałem, że jak pójdę na stary, to ludzie z patronami (a jest ich tam pewnie większość) będzie robiła masakryczne kolejki XD, teraz po zakupie czekam maksymalnie 10-15 sekund xD

Po to są te kolejki. Stwarzanie pozorów wielce popularnej gry, która ma tyle graczy, że serwery nie dają rady, ale przede wszystkim wymuszanie kupna patrona i tym podobnych.

nigdy nie spotkałem się z błedami które macie, nawet jak nie miałem patrona, czekałem maksymalnie 60-70min (nowy serwer), wiedziałem, że jak pójdę na stary, to ludzie z patronami (a jest ich tam pewnie większość) będzie robiła masakryczne kolejki XD, teraz po zakupie czekam maksymalnie 10-15 sekund xD

Ale granie na nowych serverach nie ma sensu zrozum to , i nie zacieszaj juz . Twoj serevr opustoszeje po jakims czasie i tyle bedziesz mial z grania na nim. Patron bedzie cholernie drogi ...

Wiecie jaka wersja gry jest na wersji EU? Pytam, gdyż nie wiem czy korzystać z buildów amerykańskich na wersję 1.2. :)

Ta sama. Swoją drogą idzie się zdenerwować. Loguje się 11, patrze 6xx w kolejce, myślę nieźle. Czekam godzinę i jestem 491. Tylko się rozpłakać.

Ja dzisiaj z ciekawości zalogowałem się o 7.30 - bez kolejki.

o 7.30 przekręcałem się na drugi bok.

Ale granie na nowych serverach nie ma sensu zrozum to , i nie zacieszaj juz . Twoj serevr opustoszeje po jakims czasie i tyle bedziesz mial z grania na nim. Patron bedzie cholernie drogi

a do tego czasu spokojnie sobie pogram :), wcześniej bez patrona miałem kolejki po 2000- 2500 koła, a teraz gram kiedy chce na każdej lokacji masa ludzi wszędzie housy xD, we wtorek kolejne serwery, a więc kiś się w kolejce na starych serwerach BEZ PATRONA gdzie większość luda takowego ma, trać po kilka godzin :), a jak się zalogujesz to być może cie ni kicknie i znowu dawaj kolejki XD

a i jeszcze zaciesze mam patrona kupionego do listopada i na koncie jeszcze 2700 kredytów tak na wszelki :)

w nocy wszystkie serwery mają status UP więc dla darmozjadów idealna pora zalogowania, podobno mają coś zrobić z afkowaniem przy wyborze postaci xD, więc się skończy

A ja się pytam po co tracicie czas na EU? W Hameryce wchodzi się bez kolejki cały dzień, dopiero się zaczynają niewielkie około 20. Lagi? Nie odczuwam ich, a nie mam szybkiego netu.

Sami spróbujcie, bo nie trzeba nic ściągać,aktualizować itp. tylko zmieniasz region w Glyph i Grasz.

Nie przekonani? To życzę wam powodzenia, bo na pewno się wam przyda.

Wie ktoś czy jest jakaś opcja zablokowania limitu FPS w ArcheAge? Wydaje mi się że jej nie ma.

Jedynie coś co znalazłem to NVIDIA Inspector dla karty Nvidia.

Za duże dropy FPS mam a gra chodzi tak że z 50 potrafi spaść do 30, co mnie irytuje bo jest scina.

A ja się pytam po co tracicie czas na EU? W Hameryce wchodzi się bez kolejki cały dzień, dopiero się zaczynają niewielkie około 20. Lagi? Nie odczuwam ich, a nie mam szybkiego netu.Sami spróbujcie, bo nie trzeba nic ściągać,aktualizować itp. tylko zmieniasz region w Glyph i Grasz. Nie przekonani? To życzę wam powodzenia, bo na pewno się wam przyda.

Ta a jak będą jakieś ewenty to będziesz wstawał o 3 nad ranem.

Eventy mnie nie obchodzą. Ale jak bym musiał to bym wstał. Wy też nie będziecie na nich, bo będziecie stać w kolejce :D

Ogarnijcie się z tym, że po zalogowaniu gra wywala graczy. Owszem, czasem potrafi wywalić do pulpitu, ale po ponownym odpaleniu wchodzi się bez kolejki geniusze.

Zakupienie patrona zalatwilo sprawe z kolejkami. Po 5 sekundach wchodze do gry :)

Zakupienie patrona zalatwilo sprawe z kolejkami. Po 5 sekundach wchodze do gry
Naprawdę ? Bo ja jestem ponad 1xxx w kolejce :) Pozdrawiam

KryL a masz patrona? Ja gram na serwerze M wiec pewnie mniej tam patronow

Wie ktoś czy jest jakaś opcja zablokowania limitu FPS w ArcheAge? Wydaje mi się że jej nie ma.Jedynie coś co znalazłem to NVIDIA Inspector dla karty Nvidia.Za duże dropy FPS mam a gra chodzi tak że z 50 potrafi spaść do 30, co mnie irytuje bo jest scina.

Jedynie masz do wyboru Vertical Sync który lockuje fps na 60.

Wie ktoś czy jest jakaś opcja zablokowania limitu FPS w ArcheAge? Wydaje mi się że jej nie ma.Jedynie coś co znalazłem to NVIDIA Inspector dla karty Nvidia.Za duże dropy FPS mam a gra chodzi tak że z 50 potrafi spaść do 30, co mnie irytuje bo jest scina.

Sciagnij sobie program bandicam.

W latwy i prosty sposób mozna tam ustawic limit na fps.

@co do tych wszystkich placzków

Pamietajcie, ze jesli ktos ma patrona i gra na jednym z pierwszych serwerów to bedzie mial kolejki,

Natomiast jesli ktos idzie na nowsze serwery. To tam jako patron ma przewage z racji, ze tam zaczynali ludzie, którzy patrona nie mieli.

Podczas headstartu na Shatigonie, Kyprosie, Eannie i Dahucie wszysty mieli patrony.

@co do amerykanskich serwerów

Pamietajcie, ze u nas 20 to u nich 7h wstecz. Wszystkie wielkie eventy oraz prime time gry jest u nas w godzinach nocnych/porannych.

Po drugie na serwerach amerykanskich jest inne community. Nie ma tylu europejczyków, polaków.

Ja wole nasze europejskie serwery z kolejkami niz rozgrywke na srednim poziomie na NA. Gdzie jedyny plus to brak kolejek.

Wiadomo coś o tych nowych serverach kiedy maja być ?

Wiadomo coś o tych nowych serverach kiedy maja być ?

Przed weekendem.

@Ukryty tez mam patrona do listopada i nie wiem czym sie tu cieszysz zbytnio ...jak wyfarmienie tak owego zajmuje gora dzien .