ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Przed weekendem.@Ukryty tez mam patrona do listopada i nie wiem czym sie tu cieszysz zbytnio ...jak wyfarmienie tak owego zajmuje gora dzien .

@donek

czego wyfarmienie? co to jest tak owego?

@up

O patrona mu chodziło. Zdanie słabe, ale logiczne.

Aha no tak u nas na eannie miesiac patrona to teraz 100g. Mozna to zrobic w dzien. W moim przypadku to ja od 2 dni nic prawie nie wyfarmilem. Poki co tylko trace ;)

Wbijam dzisiaj na Melisare po 4dniowej przerwie (o dziwo bez kolejki) i pierwsze, co mnie wręcz "uderzyło" to niesamowity spam gold sellerów. Najgorsze jest to, że nawet nie można dać /block bo pisze, że postać nie istnieje. Na innych serwerach też tak to wygląda ?

Wbijam dzisiaj na Melisare po 4dniowej przerwie (o dziwo bez kolejki) i pierwsze, co mnie wręcz "uderzyło" to niesamowity spam gold sellerów. Najgorsze jest to, że nawet nie można dać /block bo pisze, że postać nie istnieje. Na innych serwerach też tak to wygląda ?

Na Eannie to nawet nie czytam ogólnego. Porobilem taby na wszystkie inne prócz globala. Nie nadazam ich blokowac. Czat przelatuje jak rakieta.

Gra popularna to kazdy chce zarobic. Nie tylko Trion.

To klikaj prawym na nick i daj blocka. Wtedy nie będziesz miał problemu z trafieniem.

Ryu to jakis nowy hax z tym spamem albo loguja i wylogowuja sie odrazu albo nie wiem ale to jest jakas masakra chat ssie swieci jak psu jajca polecam zmiene tab'a. BTW gra ktos na serwerze Meli i ma jakas dobra gildie? 30lv darkunner

Da się zapłacić kartą kredytową w dolarach?

Jak ustawiam region na USA to nie przechodzi karta.

Edit:

W sumie już nie ważne, to tylko 5 zł różnicy.

Edit 2:

Przed zakupem specjalnie wszedłem w kolejkę: 1600

Chwilę po zakupie patrona: 230

Oplaca sie zaczynac na Kyprosie? Bedzie mozna odkupic od kogos farme?

Czy tylko ja po dzisiejszym patchu nie mam dźwięku w grze ?

@edit

Po restarcie wszystko jest K

Nie wiem ale wrescie, koniec z kolejkami xD

Oplaca sie zaczynac na Kyprosie? Bedzie mozna odkupic od kogos farme?

Masz patrona?

Jestes osoba, która poswieca duzo czasu na gre?

Jesli tak to idz na Kyprose. Tylko musisz liczyc sie z tym, ze tam poszly naprawde dobre gildie. Poziom rozgrywki jest dosc wysoki.

Co do odkupienia landu to da sie tylko ceny sa wysokie. Na prawde wysokie.

Natomiast jesli chcesz grac na wysokim poziomie ale nie nadajesz sie do TOP. To idz na inny serwer. Na który to ci nie powiem bo ciezko cos polecic.

Na pewno po dluzszym czasie na kilku serwerach spadnie populacja. Nie mniej jednak najbardziej oblegane serwery to:

Kyprosa, Eanna, Dahuta. Takie jest moje zdanie. Na kazdym z tych serwerów bedziesz bawil sie dobrze.

Na Kyprosie i Eannie sa polskie gildie. Reszty nie znam.

Kyprosa i TOP gildie? chyba, ze po stronie kotków/skośnych , bo ludzie/elfy to miernota totalna, kilka razy byłem na "wojence" to taki wpierdziel sojusz elfoludzki dostawał raz za razem że śmiech na sali :) ale polecam, bo lepiej grać zawsz e przeciwko wymagającemu graczowi imo , niż przeciwko bandzie gimbusów nieogarniających ocb

Kyprosa i Eanna maja ten sam wspólny market? Czy sie myle.

Wszystkie serwy maja wspólny market

Wszystkie serwy maja wspólny market

bzdury piszesz

Kyprosa , Aier , Orchidna , Shatignon - grupa AH nr 3

Dahuta, Eanna, Melisara - grupa AH nr 4

no i te 3 nowe wczorajsze, gr. AH nr 6

AH nr 5 przypisany został do nowych na NA, bo wcześniej wyszły

bzdury piszeszKyprosa , Aier , Orchidna , Shatignon - grupa AH nr 3 Dahuta, Eanna, Melisara - grupa AH nr 4no i te 3 nowe wczorajsze, gr. AH nr 6AH nr 5 przypisany został do nowych na NA, bo wcześniej wyszły

Dzieki bardzo za info.

Masz gdzies jeszcze jakis odnosnik do tematu na oficialnym forum?

Dzieki bardzo za info. Masz gdzies jeszcze jakis odnosnik do tematu na oficialnym forum?

Pogoogluj, albo wejdź na stronę AA, spokojnie znajdziesz.

Pogoogluj, albo wejdź na stronę AA, spokojnie znajdziesz.

Super odpowiedz normalnie wow. Po co w ogóle pisales ta wiadomosc?

Dzieki z rade.

edit.

jak ci sie nudzi to poogogluj, wejdz na strone aa, spokojnie znajdz i wklej tutaj.

dziekuje

http://www.archeagestatus.com/

Może nie oficjalne, ale może się przydać.