ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

http://www.archeagestatus.com/Może nie oficjalne, ale może się przydać.

Hah wchodzilem na ta strone 100 razy i nigdy nie zwrocilem uwagi na opisy AH.

Przyda sie innym.

Dzieki!

I tak jest masakra , na tych TOP serverach kolejki do 1500 a i nawet więcej i nadal trzeba czekać po kilka godzin max 5.

Jeśli chodzi o nowe servery czyli Nebe / Nui i Jandar czy jakoś tak. To zastanawia mnie dlaczego Polacy nie zbiorą się na jeden server tylko rozwalają po kilku.

Możliwe ze po prostu są nienormalni, typowy gracz zastanowi się jaki server wybrac i będzie mieć problem.

Z tego co mi wiadomo jedna poszła na Nebe, jedna na Nui i jedna na Jandar... To jest chore.

od wczorajszego patcha warto mieć Patrona, naprawili wpuszczanie tych z premkami i teraz juz bardzo krótko się czeka

od wczorajszego patcha warto mieć Patrona, naprawili wpuszczanie tych z premkami i teraz juz bardzo krótko się czeka

Nowe serwy i afk kickery też zapewne dodały swoje 3 grosze, aczkolwiek faktycznie byłem miło zaskoczony, gdy o 22:00 czekałem raptem 40 minut na wejście na Eanna :)

no na pewno, wczoraj afk na szczęście zwiększyli do 20 min, bo jak w środę było 5 min to człowiek się zesrać nie zdążył i już w kolejce musiał stać :D

Jeśli ktoś szuka gildii na Melisara to polecam Celestial Lust.

Mam małe pytanie, a nie chcę tylko po to tworzyć nowego tematu dlatego napiszę tutaj. Czy ranger/hunter w archeage ma pety?

Tak masz możliwośc zdobycia batle petów

Każdy ma szanse na zdobycie takich petów czy jednak tylko ranger?

Każdy ma możliwość zdobycia peta ale bardzo mało osób widzę z nimi.

pet to taki tutaj marginalny depeesik,taka przeszkadzajka, ja osobiście przy Daggerspellu w ogóle z niego mnie korzystam, bo mi tylko rooty/bąbelka przerywa

Ok rozumiem, szkoda, że tak słabo z zwierzątkami, zwłaszcza dla rangera.

Dziękuję za odpowiedzi

Możecie zalogować się do gry ?

Ja nie mogę

Przy uruchamianiu zamiast ekranu wyboru serwerów, ładuje mi się filmik i pojawia mi się info:

Login failed.
Verify username and password.

Możecie się śmiać, ale nie wiem nawet gdzie w opcjach konta szukać tej weryfikacji :)
------ kiedy loguję się na konto na stronie lub "glyfie" to niby wszystko jest OK

Ja nie mogęPrzy uruchamianiu zamiast ekranu wyboru serwerów, ładuje mi się filmik i pojawia mi się info:Login failed.Verify username and password.Możecie się śmiać, ale nie wiem nawet gdzie w opcjach konta szukać tej weryfikacji ------ kiedy loguję się na konto na stronie lub "glyfie" to niby wszystko jest OK

ten sam problem :/

Bo login server padł.

https://twitter.com/ArcheAge/status/515945243595005953

http://forums.archeagegame.com/showthread.php?70883-EU-Server-Connectivity-and-Login-Issues-9-27-2014-at-7-30-PM-GMT

O co chodzi z archeage? Już koniec kolejek? Zauważyłem, że niektóre servery mają blokade ras.

Jak zbija sie infame ??

Punkty przestepstwa zbijasz poprzez zrobienie questa w Mariople ale gdzie i jakiego to Ci nie powiem bo nie wiem.

A kolejki nadal są, tyle że chyba boty wywaliło. Tak mi sie wydaje.

Kolejki są po 200 osób - czyli w 20 - 30 min wejdziecie