Gdzie gracie, na jakim serwerze i po której stronie?
ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry
Ja gram na Aier, ale raczej poczekam na 55 poziom, bo obecnie gra mi się znudziła Jak to ludzie na portalu pisali "gra d*py nie urywa" heh
Mam pytanie farmie inne weapony na hasli i ciagle mnie zastanawia fakt jak niektozy tak szybko luruja na siebie te moby. Niby ta sama klasa (czasem darkrunner albo primeval zalezy na co mam ochote zmienic ) a jednak szybciej wystrzeliwuje pocisk. Chodzi oto ze pojawia sie mob i przez jakis czas nie da sie go atakowac jak juz mozna to atak leci a u niektorych widac jakby juz atak wczesniej szedl. Nie chodzi mi o nie wiadomo jakie skile ta sama klasa najczesniej archerzy tak wywijaja. Zastanawiam sie czy moze mam lagi ale watpie. Moze wy znacie jakis sposob na szybsze lurowanie tych mobow? Pozdrawiam
Ja gram na Aier, ale raczej poczekam na 55 poziom, bo obecnie gra mi się znudziła Jak to ludzie na portalu pisali "gra d*py nie urywa" heh
tzn myslisz , ze na 55 lvlu ta gra sie zmieni jakos ?? Po 2 tyg gra CI sie znudzila
? Wyfarmiles chociaz przecietny sprzet statki farmy traktory bizu i tak dalej ?? - Nie w Archeage nigdy nie bedzie Instancji z wowa gdzie jedynie co robisz to chodzisz w kolko na te same insty
To inna gra.
@tigerforce - ale Ty raczej tankiem nie jestes wiec po co chcesz szybciej je lurowac ?? bardzo mozliwe , ze masz lagi jak 50% ludzi grajacych w archeage , gdyz gra jest totalnie zepsuta pod wzgledem optymalizacji
Zgadzam się, gra jest świetna i nie jest to koleja kopia wowa z paroma instancjami które co tydzień po resecie powtarzasz. Co do zrypanej optymalizacji także się zgadzam. Na moim kompie za 5k gdy wchodzę do miasta to mam wcinki, znaczy mam wyświetlone fpsy i nie spadają z 80-90, ale jednak mam takie chwilowe wcinki i czasami postacie długo mi się ładują.(nie mam SSD) Nie trwa to długo, do momentu aż się wszystko wczyta, no ale jednak jest to pierwsza gra w której tak mam.
Zgadzam się, gra jest świetna i nie jest to koleja kopia wowa z paroma instancjami które co tydzień po resecie powtarzasz. Co do zrypanej optymalizacji także się zgadzam. Na moim kompie za 5k gdy wchodzę do miasta to mam wcinki, znaczy mam wyświetlone fpsy i nie spadają z 80-90, ale jednak mam takie chwilowe wcinki i czasami postacie długo mi się ładują.(nie mam SSD) Nie trwa to długo, do momentu aż się wszystko wczyta, no ale jednak jest to pierwsza gra w której tak mam.
Tu nie potrzeba ssd wystarczy WD blue 72000 tylko musza poprawic optymalizacje
Bardzo mi to nie przeszkadza, na jakiś wypdach z gildią nie mam problemów, ale było by miło gdyby to poprawili.
Jest tu ktos kto gra na Aier? Ile tam apex kosztuje.
80g max... pozatym to ten sam cluster AH co Ky... i coś tam jeszcze
NA Nui 80-95
Ma ktoś poczte na interia.pl ? nie dochodzi Authentication Code Tylko ja mam teki problem ? Na pomoc supportu nie ma co liczyć, bo ma na wszystko wyje... i nic nie pomaga.
Ma ktoś poczte na interia.pl ? nie dochodzi Authentication Code Tylko ja mam teki problem ? Na pomoc supportu nie ma co liczyć, bo ma na wszystko wyje... i nic nie pomaga.
Sprawdź folder spam, ewentualnie wyślij zapytanie jeszcze raz.
W końcu nastąpi to, na co wszyscy czekamy. Jak właśnie ogłosił Trion, bramy Aurorii zostaną otwarte 4 listopada!
Wraz z otwarciem Aurorii pojawi się sześć nowych stref a cztery z nich będą możliwe do przejęcia przez graczy. Gildie będą mogły zbudować swoje zamki a teren pod budowę domów zwiększy się o 30%.
Więcej na temat przejmowania terenu i budowy zamku można znaleźć tutaj.
Cały artykuł
wreszcie konkretna data wejścia Aurorii na serwery ...a tu jeszcze tyle do zrobienia na starym kontynencie....
I doczekaliśmy się pierwszego eventu w ArcheAge! Halloweenowy event rozpocznie się 22 października i potrwa do 4 listopada, czyli momentu otwarcia Aurorii.
Cały artykuł.
i co w nim bedzie ?
Cały czas idzie w górę. Teraz ludzie kupują nawet za 95g.
Aier ma wspólny AH z Kyprosą więc apex 95-105 (dziś rano powyżej 100 było praktycznie przez cały czas)
Mam słabość do eventów Halloween, ale tutaj wygląda to wyjątkowo... marnie. Można to było przygotować dużo lepiej, a nie robienie daily quest'ów i dostawanie za to jakieś potek. Oj zawiodłem się zawiodłem
Szczerze blizsza przyszlosc archeage nie zapowiada sie zbyt dobrze- jest to troche chore , ze matsy na paczki itp sa tak tanie , ze coraz bardziej nie oplaca sie ich hodowac :X z dnia na dzien apexy skacza w gore a wszystkiemu winne jest AH podzielone na az 3 servery , jezeli Trion nie zmieni tego bynajmniej 2-1 , lub 1-1 ekonomia gry padnie a razem z nia gra. Przykladowo wczoraj za 3g mozna bylo dostac 30 jujube co juz jest totalna porazka. wydatek rzedu 6g daje nam zarobek 21 :|....sens hodowli ? zaden praktycznie to samo banany czy olivki...jezeli cos z tym nie zrobia gra padnie ...najlepiej gdyby koszty paczki wzrosly 2 krotnie a nawet 3 wzgledem bananow...