@up huh w 2h robię 130-150g ~~ Dla ciebie to dużo ? Co sobie za to kupisz? 3 sztuki Moonlight archeum essence ... wow
Zeszliśmy na zły tor rozmowy chyba ... Tu nie chodzi o płacz że jest grind tylko o zjebany system RNG i dodanie Hasla weaponów do gry . Farmie 1.5 miesiąca i dalej biegam w gównie zielonym grając po te parę h dziennie przez to że craft przynosi tylko straty , a jestem uparty i chciałem sam zrobić sprzęt nie kupować od innych . Nie wiem czy crafciłeś partsy armora ale nie jest tak kolorowo jak to wygląda na 1 rzut oka . Przedstawie ci to na przykładzie zrobienie armora na 44 : 4 archeumy 52g , BCF ~30g , BSG 2g , SLP 11g = 94 g , zrobienie conquerora to jakieś 70-90g nie chce mi się tego dokładnie obliczać wyjdzie ci Meadow wydajesz prawie 200g a nie sprzedasz nawet za 100g . Obliczyłem ci to na 1grade rng armorku weź pod uwagę że po 50 masz praktycznie 2-3 sety craped . Nie raz crafciłem epheriuma wydając na to 900g a nikt nie chciał kupić nawet za 400g .... To jest wkur**** niemiłosiernie gdzie koledzy grający po 2-3h dziennie i zarabiający po 50g kiedy się dorobią czegoś normalnego by móc się cieszyć grą pvp ?? Raczej nigdy bo RNG ich zje . Tydzień farmienia na to byś sobie mógł d*pę podetrzeć jeśli wyjdzie crap . To mmo dla większości graczy w obecnej chwili to praca na ten minimalny gear .
Jestem wstanie to zcierpieć i dalej farmić ale nie rozumiem po ch w tej grze jest dodana Hasla weapon w obecnej fazie gry ... i tylko o to ludzie płaczą ( nie wiem czy jesteście takimi ignorantami zapatrzeni w swój własny koks gear , ale wystarczy zerknąć na reddita czy forum gdzie jest setka stron poruszająca problem Hasli ). Ch.. z koksamy zawsze byli w każdej grze , grasz więcej należy ci się ale strasznie pvp wyglądało w 1 miesiącu gdzie ludzie latali w crapped gearze , ale mieli hasle weapony . DR , Spellsinger zabijał cię dosłownie na 1hita . Nie musiałeś być skillowym graczem bo to była kwestia wcisnąć 3 klawisze
ale skąd wy to możecie wiedzieć jak po 1 tygodniu sami lataliście w takich setach że zabijaliście innych na 1ko .
@Mati nie odkryłeś Ameryki że fishing przynosi spory profit ale ludzie chcieliby coś więcej robić w grze niż przychodzić z pracy i grać w grę gdzie musi pracować
Na paczkach przy carrotdashu , traderunie merchantem solo , czy farmie jesterów wyciągasz takie same pieniądze . Pamiętajmy że do zarabiania takiej kasy na fishingu potrzebujesz kuterek , ale co to wydać dla szaraka 5k golda ![:D]()
Warn za wulgaryzm - Might