Ahh, a ja dalej czekam na mój ukochany kluczyk, który może do mnie kiedyś trafi Grałem na wersji KR, ale to za mało!
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Niestety nie pogram... ani mail.ru ani główna strona nie akceptuje mojej karty :]
Nadal nie ogarniam, mam malego mounta mam teraz ikone chyba jablka ale jak klikam to jakis czerwony napis wyskakuje
Koło płotu znajduje się gdzieś jabłonka, weź od razu wodę ze studni. Wyciągasz mounta małego karmisz go jabłkiem, potem chyba czekasz minute następnie dajesz wodę czekasz znowu minutę i podchodzisz do niego klikasz F. masz dorosłego mounta.
Ps. Aragmor założyłeś już ekspedycję w AA. Mój Szpieg Alioros czeka na nią. I ostatnia kwestia wie może ktoś czy do późniejszych faz Beta nasze konta mają wstęp.
Niestety nie. Obecnie staram się ogarnąć cały natłok informacji i przecieków. Wytrzymajcie jeszcze chwilkę.
Z chęcią zagram ale poczekam do patcha english. Niestety gra jest tak olbrzymia + nieznany język że nie opłaca mi się kupować dostepu ze stronki za 80zł już teraz by posiedzieć nad grą max 2 godziny dziennie przy czym głowić się co znaczy dany tekst
Z chęcią zagram ale poczekam do patcha english. Niestety gra jest tak olbrzymia + nieznany język że nie opłaca mi się kupować dostepu ze stronki za 80zł już teraz by posiedzieć nad grą max 2 godziny dziennie przy czym głowić się co znaczy dany tekst
No co ty gadasz intuicyjnie można pograć bez większych problemów
Ja rozumie na razie tyle co zwykłe questy bo tam masz pokazane gdzie polować i gdzie się udać. Nie wiem nic o najciekawszym aspekcie czyli craftingu nie wiem jak zaznaczone są surowce do zbierania na mapie. Wydaje mi się że ta gra jest bardziej nastawiona na grę w grupie niż blade & soul.
Z chęcią zagram ale poczekam do patcha english. Niestety gra jest tak olbrzymia + nieznany język że nie opłaca mi się kupować dostepu ze stronki za 80zł już teraz by posiedzieć nad grą max 2 godziny dziennie przy czym głowić się co znaczy dany tekst^ This
Intuicyjnie to możesz sobie 20 lv wbić pozniej wypadałoby rozumieć co i jak
Potrzebny jest TS. Napiszcie mi PW jeśli ktoś ma dojście na jakieś 20 slotów.
Sądzę że Eng patch będzie dopiero na open bete do ściągnięcia gdyż za mało było Anglojęzycznych gildii na stronie mail.ru
A obecny ts nie nie może być? Zrobić tylko kanał i będzie git
Gra na pierwszy rzut oka ciekawa ale nie ogarniam ruskiego dlatego skupiam się jedynie na robieniu questów, nie wiem nawet jaki item wybrać po zakończeniu misji, cholera wie czy to light armor, medium czy heavy, klikam na chybił trafił.
Niech Trion lepiej spina poślady...
Gra na pierwszy rzut oka ciekawa ale nie ogarniam ruskiego dlatego skupiam się jedynie na robieniu questów, nie wiem nawet jaki item wybrać po zakończeniu misji, cholera wie czy to light armor, medium czy heavy, klikam na chybił trafił.Niech Trion lepiej spina poślady...
W questach jak odbierasz armory, to na samej górze jest lekki, środkowy to średni a ostatni - ciężki.
a co z broniami i ich statystykami? ;d itp
Niestety nie pogram... ani mail.ru ani główna strona nie akceptuje mojej karty :]
jakiej karty uzywasz? mi normalną vise zaakceptowało
jaki macie ping? jak go sprawdzić?
A ja mam inne pytanie czy jest możlwiość usunięcia wybranych przez siebie drzew talentów z 5 oraz 10 lvl?
Co do Pingu wczoraj wieczorem również mieliście lagi? , aktualnie jest super lecz wczoraj wieczorem było dosyć irytująco
Pogralbym ale strasznie irytuje mnie język ruski no ale zobaczymy tak czy inaczej officialna strona ArcheAge od trion world została ostatnio zaktualizowana jest to bdb znak ;D Jak bd jakieś info odnosnie ang łatki do rus wersji to byłbym wdzięczny bo granie w tak 'skomplikowana' grę bez rozumienia większości żeczy mija sie z celem już mniejsza z questami jest auto tracker no ale farmy,budownictwo,statystyki ....
Scott w ostatnim wywiadzie wspominał że do końca roku coś jeszcze na temat naszej wersji powie ;-) Trzymajmy go więc za słowo
Tak btw. co im jeszcze zostało do zrobienia?
-Doszlifowanie linii fabularnej
-Uzgodnienie z XL games modelu biznesowego
Mam niekiedy taki błąd, że gram sobie gram i nagle wywala gre i na srodku tabela pełna znaków zapytania.
Chyba wstrzymali sprzedaż tego early access za 60zł http://aa.mail.ru/news/184881.html