Na jakim servie gramy bo patrze a są 3 to który wybrać ?
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
drugi
serwer Kiproza, pisał wcześniej o tym Aragmor i Zawisza.
jest jkas mozliwosc dostania sie jeszcz teraz ??
Jest 100% możliwość ;-) Wystarczy przelać 80 zł na konto Rosyjskiego wydawcy i już możesz grać ;-)
Jest 100% możliwość ;-) Wystarczy przelać 80 zł na konto Rosyjskiego wydawcy i już możesz grać ;-)
I co dają nam za te 80zł? Daj linka
I co dają nam za te 80zł? Daj linka
Nie 80 zł, tylko ~60zł.
dają dostęp do cbt, early access do gry(chyba obt), 40 dni premium, range na forum, 3 kolekcjonerskie monety(nie wiem co to), coś co daje troche + do statów(chyba płaszczyk), i do tego pare mikstur do tworzenia własnych grafik.
Nie wiem jak posadzić kartofle :/
Nie 80 zł, tylko ~60zł.http://aa.mail.ru/earlyaccessdają dostęp do cbt, early access do gry(chyba obt), 40 dni premium, range na forum, 3 kolekcjonerskie monety(nie wiem co to), coś co daje troche + do statów(chyba płaszczyk), i do tego pare mikstur do tworzenia własnych grafik.
Czyli dzięki temu będę posiadać 40dni premki po premierze gry tak? Bo gra wychodzi na F2P z dodatkowym abonamentem?
Plus dostęp do wszystkich CBT?
tak
Dobra to kupuje. A ta CBT to jakis dostęp na weekendy? kilku godzinny? kilku dniowy? jak to jest
Sądzę, że CBT potrwa kilka tygodni A żeby posadzić kartofle, to musisz mieć swoje pole - stracha na wróble.
CBT prawdopodobnie zakończy się na przełomie stycznia/lutego potem ostatnie szlify i tak w marcu będzie OBT/Premiera.
Jak zdobyć jakiegoś mounta? gram tą ostatnią rasą, mam 10 lvl i biegam bez mounta a widze że gracze na 8 już mają
Kupiłem ten dostęp i nie wiem jak moge grać. Czy to jakiś kod na poczte mail ru przyjdzie? Konto było zakładane na nowy email mail.ru
dobra mam, załadowało mi diamenty 600szt i sobie wykupiłem
macie jakiegoś TS fanowskiego?
Jakie jest aktualne IP serwera ? chciałbym sprwadzić ping z UK
Jak zdobyć jakiegoś mounta? gram tą ostatnią rasą, mam 10 lvl i biegam bez mounta a widze że gracze na 8 już mają
Koło drugiej wioski Jest farma z mountami przy domku stoi tam facet który daje questa na mounta. jak go wykonasz to będziesz mógł sobie jednego wychodować.
Wszystko niby fajnie - gra się pobrała,zainstalowała lecz podczas uruchamiania występuje problem - odpalam grę po czym pojawia się znak z AA i znika,próbowałem zainstallu gry i jak i clienta,już niemam pomysłów jak to naprawić - tak z ciekawości spotkał się ktoś z podobnym problemem albo wie jak temu zaradzić ?
Klucz wrzucam jak kodzik pisany. Wstawianie jako fotki nic nie zmienia. Nie jestem zwolennikiem utrudnień.
TeamSpeak
Wstaw bez ostatniej literki/cyfry
Koło drugiej wioski Jest farma z mountami przy domku stoi tam facet który daje questa na mounta. jak go wykonasz to będziesz mógł sobie jednego wychodować.
Nadal nie ogarniam, mam malego mounta mam teraz ikone chyba jablka ale jak klikam to jakis czerwony napis wyskakuje