ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Mam pytanie. Posiadam 20 level i jak wiadomo mam już 3 szkoły, czy mogę je jakoś zmienić w trakcie gry?

Zmieniasz u npc, ktory stoi przy statule, gdzie sie odradzasz po smierci od mobow. Klikasz f przy nim. 3 duze kule z ruskimi napisami to twoje szkoly. Klikasz na ta co chcesz usunac i na dole na ta ktora chcesz wziasc a nia. Kosztowac cie to bedzie 2 golda na 20 lvlu. Na 21 lvlu 2 golda 10 srebra, na 25 lvlu 2 golda 50 srebra itp

Pisane z fona, wiec sry za ew bledy xd

Dzięki Tomoyo ;p

Do modków, wybaczcie mu 2x posta, pisał z telefonu ;p

Koledzy 2 szybkie pytania : czy robienie zadań zużywa punkty pracy ? oraz gdzie mogę sprawdzić ile mam punktów pracy

Na dole po lewej. Robienie questów ich nie zużywa

Powiedz mi jeszcze jak szybko one się regenerują ?? ile punktów macie bo ja mam ich tylko 500 coś mało ;(

Kup VIP wtedy będziesz mógł mieć 3000. Co pięć minut dostajesz 5 punktów. Jak masz VIP to regenerują się nawet offline

Kurczę to u mnie chyba jest coś nie tak , kupiłem vipa bo mam 700 klejnotów tylko ale gram już z 30 min i nadal 0 punktów zresztą max dalej 500 punktów ... gdzie można sprawdzić czy mam wykupionego vip ??

Wyłącz i włącz grę. Musisz zrestartowac klienta

Już działa , powiedz Aragmor czy rodzaj zbroi jest zależny od klasy ?? tzn czy jeżeli chodzę ze sztyletami i mam głównie skille assassina to nie mogę mieć ciężkiej zbroi ?? Wiem że można ubrać bo sam noszę tylko chodzi czy to nie powoduje jakiś negatywnych skutków . Troszkę dziwne jeżeli np healerzy mogą biegać w ciężkich zbrojach :D

Kto ci zabroni zrobić ciężko opancerzonego maga. To jest właśnie fajne. Oczywiście tracimy wtedy jakieś bonusy ale kto komu broni. Jeśli liczy się dla ciebie obrona to biegają w ciężkiej :) to taki powrót do lineage 2

Tyle pytań a TS pusty

Pytaj tutaj

Pytanie - czy komuś udało się wykonać zakup early przy użyciu mastercard? Z własnych doświadczeń wnioskuję, że może być problem co w kontekście 3 stycznia trochę mnie denerwuje.

@UP, odnośnie MasterCard też miałem problem ... "niepowodzenie" było zawsze :]

Może popytaj znakomici czy nie mają visa? Chyba z nią nie było problemów

Aragmor , wiesz może co trzeba zrobić w zadaniu od takiej babki która chodzi z 2 ochroniarzami w kółko , naprzeciwko niej jest jakaś świecąca gwiazda w kółku dalej jakiś świecący staw a w kolo niego takie posążki. zadanie dostałem od niej i strzałka pokazuje miejsce w którym je dostałem :(

W ekwipunku możesz mieć coś co trzeba użyć zobacz czy nie pojawiły się tu jakieś przedmioty

Zawsze sprawdzam i niestety to nie to :( kurczę no nie wiem co tam zrobić mam 14 lvl to jest druga mapa rasy chinczyków taka duża świątynia jakby na mapie ona jest powyżej posągu ...

Może daj screena i jeszcze fotkę inventory