Azz wejdź na TS będzie szybciej WolfTail
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Jak dojdziecie do rozwiązania to opiszcie je tutaj dla innych
To jest chyba q w którym musisz użyć emotikony i klęknąć przed nimi, niestety mi nie chciało zaliczyć a widziałem że wszyscy tak robili ;p
wrzuciłem zdjęcia na chomika http://chomikuj.pl/Azzaezzael na pierwszym stoję koło babki o którą chodzi 2 to plecak
a jak jest emotionka z klęknięciem ?? właśnie widziałem ze ktoś klęczał ale nawet nie wiem jak to zrobić
Pod k i w jakiejś zakładce jak dobrze pamiętam
k, 3 zakladka, srodkowa kolumna liczac od gory 7 ikona ;p
Na koncu questa jest napisany ukosnik / i nazwa tej emotki ale mi nie zaliczalo, tyle ze robilem to w jakims duzym miescie, chyba inna rasa ;p
masz rację znalazłem wszystko ale chociaż klękam ile się da w różnych miejscach nie chce zaliczyć tego zadania
Może ktoś na fb zna ruski i przetłumaczyć to zadanie?
być może to jakiś bug, w koncu cbt, jak ktoś wykona to zadanie to niech napisze
P.S.
ide cisnąć moim healerem xD
Chyba nie da rady , właśnie widziałem jak 3 postacie próbowały klękać przed nią w różnych miejscach i nic
Może wreszcie jakiś błąd w grze
Kliknij na Alonza (środkowy npc Секретарь Алонз) i wpisz /поклон. Kluczem do sukcesu tej misji jest kliknięcie na npc i pokłonienie mu się ^^ I nie, ten quest nie jest zbugowany.
PS: W grze działa opcja kopiuj/wklej, także jak nie masz ruskiej klawiatury, to sobie tylko skopiuj /поклон i wklej do okna chatu ctrl+v ^^
PS2: Wie ktoś może jakie statystyki ma tytuł i płaszcz z preordera? Szukam na ruskim forum, a nawet pytam, ale nikt nie raczy odpowiedzieć xD
Dzięki wielkie zadanie zaliczone mam jeszcze jedno pytanko co dają takie jakby monety z łzą które dostaje się czasem za questy ??
Jeśli dobrze pamiętam to te itemki są związane z craftem , jednakże mogę się mylić
Dzięki wielkie zadanie zaliczone mam jeszcze jedno pytanko co dają takie jakby monety z łzą które dostaje się czasem za questy ??
To są Sister's Tears za które możesz kupić niektóre rzeczy na Mirage Island. Drugą walutą są Delphi Coins.
Tutaj masz dokładne wyjaśnienie.
Uwaga informacja dla aktywnych członków społeczności WolfTail, posiadam konto do BetaTestów, osoby zainteresowane PW do mnie. Pragnę jednak zaznaczyć że nie oddam konta osobie która jest w Gildii 2 lub 3 dni. O potwierdzenie będę pytał się założyciela czyli Aragmor'a.
Wie ktoś o co chodzi na lapku nie widzę kursora w grze.
Wyłaniając się sprzed mojej inżynierskiej pracy chciałbym wam życzyć szampańskiego sylwestra! Udanego przyszłego roku i wielu sukcesów. Strasznie się cieszę, że miałem możliwość wspólnej zabawy z wami wszystkimi. Mam nadzieję, że nadchodzące miesiące przyniosą nam ENG patche (jeden podobno już się robi), poradniki i (finalnie) ogłoszenie daty CBT wersji EU! Wilki do zabawy!
Uwaga informacja dla aktywnych członków społeczności WolfTail, posiadam konto do BetaTestów, osoby zainteresowane PW do mnie. Pragnę jednak zaznaczyć że nie oddam konta osobie która jest w Gildii 2 lub 3 dni. O potwierdzenie będę pytał się założyciela czyli Aragmor'a.
Za oddanie konta innej osobie jest ban! Nie wiem na ile pogruszki z ich stron sa prawdziwe ale nie polecam sprawdzac.