ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Po rusku już jest. Polska nie leży daleko :D może będzie cud :D

Ale najpierw niech wyjdzie chociaż EU ;p

Panowie come down. Przysłowiowe 5minut grania po rosyjsku i tak wam się podoba?Aktualnie mam 27lvl i nic specjalnego nie widze. Dosłownie nic wow. Jedynie coś nowego to moja własna farma z bananmi. Pierwsza instancja to troszke porażka. Taktyki tyle co nic. Efekty wizualne mizerne.

A ja się zastanawiam co napisała by osoba o swoim wymarzonym mmorpg, jaki powinien być, śmiem twierdzić że 70% graczy nawet nie ma pojęcia jak powinna wyglądać gra marzeń, wolą pisać tylko że nic szczególnego nie wiedząc nawet jaka gra była by dla niego idealna ;p

Po rusku już jest. Polska nie leży daleko może będzie cud Ale najpierw niech wyjdzie chociaż EU ;pA ja się zastanawiam co napisała by osoba o swoim wymarzonym mmorpg, jaki powinien być, śmiem twierdzić że 70% graczy nawet nie ma pojęcia jak powinna wyglądać gra marzeń, wolą pisać tylko że nic szczególnego nie wiedząc nawet jaka gra była by dla niego idealna ;p

Tutaj rozmawiamy akurat o AA. Nie jest to next gen. Nie robi wielkiego łał.

Mój ideał? Lineage 2 C4-Interlude z 3000-4000 ilości graczy na serwerze i jestem w domciu.

Co oznacza słowo next gen? tego nie wie chyba nikt, ktoś tak sobie powiedział i tak już została łatka przyklejona każdemu nowo powstającemu mmorpg.

Mi AA bardzo podpasowało, jest mocno rozbudowane, mnóstwo możliwości, nie można nudzić się na end game i tego wlaśnie oczekuje od gry, by nie była nudna po wbiciu lvl cap

Wróćmy do tematu AA bo o nim jest mowa :)

Co oznacza słowo next gen? tego nie wie chyba nikt, ktoś tak sobie powiedział i tak już została łatka przyklejona każdemu nowo powstającemu mmorpg.Mi AA bardzo podpasowało, jest mocno rozbudowane, mnóstwo możliwości, nie można nudzić się na end game i tego wlaśnie oczekuje od gry, by nie była nudna po wbiciu lvl capWróćmy do tematu AA bo o nim jest mowa

Skąd wiesz jaki jest endgame? Skąd wiesz czy większość z tych rzeczy jest warta by je robić? bo jeśli nie to jest to pusty endgame. Możemy robić multum rzeczy jak w GW2 ale w zasadzie nic. Ewentualnie nikt nie chce tych rzeczy robić bo się nie opłaca.

Ja na prawdę staram się do tego podchodzić sceptycznie.

Jakby ktoś miał wolny kluczyk to poproszę :P

Także bym poprosił :P

A ja zapraszam na TS 185.5.97.93 bo niby nikt nie gra ale tyle pytań pada.

Ts juz jest i proszę trzymajmy się jednego by nie dzielić społeczności. Dodam do 1 wpisu

Ts juz jest i proszę trzymajmy się jednego by nie dzielić społeczności. Dodam do 1 wpisu

Społeczność to nie tylko Wasza gildia i ten jeden ts :P

Jednak prosiłbym byśmy z niego korzystali. Ts nie jest jedynie dla WolfTail. Każdy powinien tam znaleźć pomoc.

Jak robicie screena z gry? bo mi wychodzi czarny obraz a mam problem z misja. W skrócie:

Mam 21 lvl i misje gdzie musze użyc ikony, miejsce gdzie mam to użyć to taki okrąg z powbijanymi palami dookoła i przywiązanymi szkieletami ;p jest tam jakiś wrogi mobek ale nie można użyć tej ikony

Dziwne. Może odpal grę w oknie i zrób fotkę? Jak nie to Fraps.

Zajelo mi to 2h ale uzbieralem kamienie na kolejnego q (Dumny)

Co do screenow polecam http://prntscr.com/ alt+enter przelaczasz sobie szybko miedzy oknem a full

Jak robicie screena z gry? bo mi wychodzi czarny obraz

F9 robi screeny.

A mówiłem Ci Ren, że lepiej kupić te kamienie na aukcji xD Byś czas zaoszczędził :P

Witam :C Co mam zrobic z tym *Plecakiem* ? :C

A mówiłem Ci Ren, że lepiej kupić te kamienie na aukcji xD Byś czas zaoszczędził

Nie kazdy to taki burzuj jak ty :(

edit:

No coz... 2h zbierania na marno. Przy npc pelno graczy z przeciwnej frakcji wiec oddac nie mozna pisza mi na privie pewnie zeby clo zebrac ale nie rozumiem wiec lipa... :(

Jak teraz stoi sytuacja z ArcheAge? Można się jeszcze dorejestrować jakoś? I czy jest jakaś angielska nakładka na grę, bo znam tylko kilka wyrażeń po rusku?

Można się rejestrować i nie ma nakładek

Nie ma nawet nic na interfejs? A są chociaż jakieś poradniki, co wyjaśniają część nazewnictwa?