ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Ja zezwalam na dzielenie się kontami. Jednak jak wspomniał Ren. Oni za to mają banowac

ten pokłon nie działa klękam, kłaniam się i nic. Dodam że aloiza mam zaznaczonego.

Jakieś pomysły jak zrobić tego questa?

ja również zaznaczałem każdą z 3 npc które tam łaziły i nie zaliczało, stawiam na buga

Bo na leży wpisać tego emota a nie odpalać go z icony, no i należy odpowiedniego NPC zaznaczyć tego wysokiego

Ren też myślał że bugxD

ale jak wpisuje to nie klęka tylko napis mam nad głową

Bo musisz najpierw zaznaczyć odpowiedniego. i upewnij się że przed / nic nie ma nawet spacji

Noo dla wsyzstkich co maja problem z tym q zeby nie bylo zadnych nie jasnosci juz. Mosisz wpisac to z klawy ten wyoski kolo nie ten z nosem jak czarownica -.- Jesli ukloni ci sie twoja postac po wpisaniu to wszystko jest ok i powinno zaliczyc jak nie to cos namieszales :P

Ja miałem podobnego questa z / to przepisałam text z gry do virtual russoan keyboard skopiowałem wkleilem i działało normalnie :P

Głupie zadanie a siedzimy nad tym drugi dzień :) fajnie ze jest tylu zainteresowanych. Im nas więcej tym lepiej

To zeby wam narobic smaczaku wzocam screeny z mojego polowu na syrenki :P

1500761_694648933901255_1726524899_o.jpg

1497887_694648940567921_86525085_o.jpg

Jestem w tym samym miejscu ck ty Ren jak zrobiłeś screen shota ? Bo mi print screen nie działa :P

Jestem w tym samym miejscu ck ty Ren jak zrobiłeś screen shota ? Bo mi print screen nie działa

Heh to juz wiem czemu niema zadnych twoich screenow :P btw nie zasmiecaj tematu z takimi pytaniami to na pm albo ts :3 Wyslalem ci pm z info.

Haha dziękuje Ren :D

Powiem wam, ze jak zagracie w Arche Age to nie bedziecie mogli zagrac juz w zadna inna gre z gatunku MMORPG. Ta gra niszczy schemat po prostu, smialo mozna nazwac ja next genem.

Też robiłem tego questa :)

Z gatunku open world w tym sie zgodzę bo np jak ktoś chcehack and Slash to mu ta gra nie przypisuje pomijając gra jest zrobiona epicko kawał dobrej roboty zrobili deweloperzy szkoda ze gra jest po rosyjsku pograć na cbt program do 25~~ lvla jak tylko gra wyjdzie do eu wykupuje roczny abonament/vipa i bd grał dzień i noc :D

Oj tak tu się zgodzę gra wciąga jak głupia. Inne gry nudziły się po 2-3 dniach, w ArcheAge można grać i grać. Nie mogę doczekać sie wersji eu , a moje marzenie to ArcheAge PL :D

Panowie come down. Przysłowiowe 5minut grania po rosyjsku i tak wam się podoba?
Aktualnie mam 27lvl i nic specjalnego nie widze. Dosłownie nic wow. Jedynie coś nowego to moja własna farma z bananmi.

Pierwsza instancja to troszke porażka. Taktyki tyle co nic. Efekty wizualne mizerne.