ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

No wlasnie uzywalem w tym kregu, uzywalem na mobie, na sobie, poza kregiem na mobie, na sobie i nic :D

Widze ze gracze podchodza, uzywaja, zabijają i idą dalej levelować, u mnie to nie działa, anulowałem również questa i wziąłem go ponownie, dalej nic

Daj zdjecie opisu tego itema

Proszę ;)

722560.jpg

Widzę że robotnicy w pocie czoła budują statek :D

Proszę

А próbowałeś użyć tego na tych filarach? :P W opisie pisze, że musisz użyć tego na Kapitanie Hassanie (Капитан Хассан), a to prawdopodobnie mob elite ^^

Niema lipy :C

warn_ico.png
Niestety jest ~ NS

Ten mobek w kręgu to chyba ten ktorego mam ubić bo inni gracze tak robią ;p próbowałem na filarach ale nie można ich zaznaczyć, od 3 dni stoje w miejscu bo nie mam innych questów, ten najprawdopodobniej poprowadzi mnie dalej :/

///edit

Dobra mam, głupi jestem, przyznaje się do tego ;p to wszystko przez brak znajomości ruskiego :D

Po prostu pokazywała strzałka miejsce tego okręgu więc myślałem że to jest ten cel a trzeba było tego użyć na mobach znajdujących się w okolicy ;p

Pewnie teraz będzie ten dziadyga z okręgu :D

Mimo wszystko dziękuję za pomoc :)

Zasadniczo nie wiem czemu mówicie ze bez premium ciężko jeśli chodzi o craft itp...

z tego co widziałem to pkt. pracy dostajesz tyle samo z premium i bez... jedynie + dla premium tyle ze jak idziesz sobie spać to "offilnie" odnawiają się (co przekłada się ze możesz więcej zrobić), dodatkowo ileś tam % więcej expa i szansy na dropa... ale bez tego i też ujdzie się...

Z tego co widziałem to (przynajmniej w CBT) "oćki raboty" się nie regenerowały jeśli nie miałeś premium.

@UP, "oćki roboty" xD to źle coś "paczyłeś" to w takim razie gdzie jest tutaj F2P ? tylko do biegania ? :o i PvP (gdzie...)

coś słabo myjesz oczy :D

Jak udać się na jakieś pvp ? chciałbym iść złoić rosjanom tyłki ;) ewentualnie oni złoją mnie ;p

Zasadniczo nie wiem czemu mówicie ze bez premium ciężko jeśli chodzi o craft itp...z tego co widziałem to pkt. pracy dostajesz tyle samo z premium i bez... jedynie + dla premium tyle ze jak idziesz sobie spać to "offilnie" odnawiają się (co przekłada się ze możesz więcej zrobić), dodatkowo ileś tam % więcej expa i szansy na dropa... ale bez tego i też ujdzie się...

Masz rację, ale względem wersji KR, a nie RU. Na RU tak nie ma i na razie nie będzie. Ich model biznesowy nic o tym nie mówi, za to w wersji KR po wejściu ostatniego patcha (wchodził chyba dziś czy wczoraj) zmienił się delikatnie także model biznesowy gry, który robi dokładnie to co opisujesz.

Co do vipa to 50% szansy na drop wystarcza mi żeby odpuścić sobie grę na ob

Co do vipa to 50% szansy na drop wystarcza mi żeby odpuścić sobie grę na ob

To tak jakby gra była p2p z możliwością exploracji 100% kontentu. Dobra sprawa, da się grać bez vipa. Sam vip to i tak 30zł. Potrafisz grać to kupisz za gold z gry.

jak jest z kluczem do bety ? gdzie go zdobyc ?

jak jest z kluczem do bety ? gdzie go zdobyc ?

kupić za 60zł, posmarować w 9kohorcie lub czekać

No ładnie - aa.mail.ru i terra bank padły z powodu zainteresowania.

Okej poniewaz widze ze jest kompletny Chaos w naszej gildi (WolfTail) Chcialbym umowic spotkanie informacyjno/organizacyjne co robimy gdyz taka gra dalej niema sensu dla wiekszosci z was. Arche Age jest gra nastawiona na gildie i grajac solo daleko nie zajdziecie (wyjatek Kirito) Wstepnie umawiam zebranie na 15:00 2h przed oficjalnym zamknieciem sprzedazy Early Access wszystkich zainteresowanych prosze na ts. wolftail.ren.info.pl:9986 albo jak wolicie z strony Aragmora http://aragmor.pl/wolftail/ Wiadomosc jest kierowana przedewszyskim do osob ktorzy maja aktywne konta do CBT (sa fizycznie w grze)

Prosil bym o nie spamienie ponizej mojego postu przynajmniej do rozpoczecia zebrania zeby kazdy mogl go przeczytac gdyz widze ze tutaj ludzie nie czytaja wczesniejszych postow.