ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Okej poniewaz widze ze jest kompletny Chaos w naszej gildi (WolfTail) Chcialbym umowic spotkanie informacyjno/organizacyjne co robimy gdyz taka gra dalej niema sensu dla wiekszosci z was. Arche Age jest gra nastawiona na gildie i grajac solo daleko nie zajdziecie (wyjatek Kirito) Wstepnie umawiam zebranie na 15:00 2h przed oficjalnym zamknieciem sprzedazy Early Access wszystkich zainteresowanych prosze na ts. wolftail.ren.info.pl:9986 albo jak wolicie z strony Aragmora http://aragmor.pl/wolftail/ Wiadomosc jest kierowana przedewszyskim do osob ktorzy maja aktywne konta do CBT (sa fizycznie w grze)Prosil bym o nie spamienie ponizej mojego postu przynajmniej do rozpoczecia zebrania zeby kazdy mogl go przeczytac gdyz widze ze tutaj ludzie nie czytaja wczesniejszych postow.

Ciężko o zgraną ekipe jeśli gildia to twów z forum. Po drugie ludzie dołączyli do WT po keye i zdobycie wiedzy na temat gry. To jest CBT więc ciężko o gre na poważnie :) Nie mniej jednak powodzenia.

Zacytowałem cię więc twój obrazek jest bardziej oczo ebny

Ze względu na problemy w systemie pracy witryny i płatności musimy przestać dzisiaj sprzedaż zestawów wcześniejszego dostępu.Teraz zaprzestały przyjmowania płatności.Te płatności już wykonane, pojawi się w Twoim profilu tak szybko, jak to możliwe. Po tym wszystkim, którzy już kupili kryształy będą mogli zakupić zestaw wcześniejszego dostępu.Na wznowienie sprzedaży zostaną ogłoszone.Przepraszamy wszystkich klientów, którzy nie są w stanie zaktualizować konto i kupić zestawy ze względu na problemy z dostępnością serwisu.

źródło: http://vk.com/public_archeage

tłumaczył: http://www.bing.com/translator

Zebranie o 15:00 to jakieś jaja. Np. ja jeszcze nie zdążę wrócić z pracy do domu, i nie sądzę, że jedyny. Bądzcie poważni i ustalcie poważną godzinne.

@Up jak masz tak mało czasu to jak ty znalazłeś czas aby napisać tego posta :)

Zachowujmy się jak poważni ludzie , dostaliście kluczki więc angażujcie się w rozwój Gildii.

@Up jak masz tak mało czasu to jak ty znalazłeś czas aby napisać tego posta Zachowujmy się jak poważni ludzie , dostaliście kluczki więc angażujcie się w rozwój Gildii.

"Dostaliście kluczyki to zwolnijcie się z pracy i o 15 widzę was na zebraniu"

Poważni ludzie na pierwszym planie stawiają prace i rodzinę a nie gry... To że lider i parę osób ma wolne od szkoły, nie oznacza że inni ludzie mają tak samo ;-)

Jeśli chcecie zatrzymać te kilkadziesiąt osób w gildii przed wystartowaniem OBT to radzę wziąć to pod uwagę ;-)

@Up jak masz tak mało czasu to jak ty znalazłeś czas aby napisać tego posta Zachowujmy się jak poważni ludzie , dostaliście kluczki więc angażujcie się w rozwój Gildii.

To nie gimnazjum ;)

żeby nie było oftp.

Jak tam wasze farmy? zrobiliście queta na tą większa? czy tylko 8x8

Zgadzam się z kolegą , godzina wzięta z d*py , wymyślona chyba na poczekaniu. Wszyscy biorą urlopy bo spotkanie gildi jest :D

Okej powiem tak, ja dalem godzine 15:00 poniewaz chcialem dac szanse do wykupienia early access dla osob zainteresowanych, normalnie pewnie ustalil bym godzine 20. W kazdym razie z koro nikt sie nie zglosil to uwazam ze nikt nie jest zainteresowany graniem w Rosyjska wersje (oprocz grupki osob 3-4 z ktorymi gram caly czas), jesli osoby ktore z jakiegos powodu nie przyszly bo nie wiem, jak pan wyzej nie mogly to zapraszam po prostu na ts. ja bede grac z tymi osobami ktore sa chetne ale nastawiam sie na gre solo. Szkoda bo mysalem ze mozemy cos tu zdzialac ale dzieki za info bo teraz mam jasna sytuacje. Tak ze dziekuje wszystkim za poswiecony czas i pomyslnych wiatrow w Arche Age ;)

ps. Wybaczice jesli kogos urazilem moja wczesna godzina jesli naprawde wam zalezy na grze i nie mogliscie wpasc z powodu godziny to widzimy sie kolo 20:00 w grze (czekam na was na ts xD)

Plujecie się o godzinę ale ile osób zapisało i dostało kluczyk ??? a nawet do gry nie weszło.

Czytamy ''nie gram bo client po rusku'' ludzie co wyście z marsa się urwali.

Teraz ci co chcą faktycznie pograć to nie mogą.

Bądźmy poważni

Plujecie się o godzinę ale ile osób zapisało i dostało kluczyk ??? a nawet do gry nie weszło.Czytamy ''nie gram bo client po rusku'' ludzie co wyście z marsa się urwali.Teraz ci co chcą faktycznie pograć to nie mogą.Bądźmy poważni

Ahh więc pewnie Ty jesteś taką osobą która chciałaby kluczyk. Powiedz mi gdzie byłeś jak były zapisy do gildi i rozdawanie kluczy ? Zresztą gościu skąd wiesz że ci którzy dostali kluczyki nie grają ? Druga sprawa fajnie że Ren chciałeś coś zorganizować ale naprawdę z tą godziną nie trafiłeś. Osobiście jak najbardziej piszę się na 20. Wogóle klan leader Aragmor wiedział o tym spotkaniu ??

Bo jestem w tej grupie co gra ''gościu''

Cóż tak więc zobaczymy ilu z was wejdzie na spotkanie o godzinie 20, czy może będą znów wymówki :) , druga sprawa jest taka iż ja pracuję w systemie 8h na 3 zmiany i zazwyczaj moja zmiana poranna tra od 6-14 , gdzie spokojnie o 14.20 jestem już w domu, tak więc zakładałem że każdy z was"Dorośli" posiadacie już swoje samochody i w jakis sposób dacię radę wejść i poświęcić kilka minut swojego cennego czasu:) , tak więc czekam na was moi drodzy o 20.00.

Bo jestem w tej grupie co gra ''gościu''

I ? Skoro jesteś tak dobrze poinformowany to ilu członków naszej gildii gra ? Możesz mi odpowiedzieć ?

Dobra uspokójcie się bo zaspamujecie temat niepotrzebnymi śmieciami. Ugadajcie się na 20:00 i po kłopocie, nie będzie płaczu że szkoła/praca.

Cóż tak więc zobaczymy ilu z was wejdzie na spotkanie o godzinie 20, czy może będą znów wymówki , druga sprawa jest taka iż ja pracuję w systemie 8h na 3 zmiany i zazwyczaj moja zmiana poranna tra od 6-14 , gdzie spokojnie o 14.20 jestem już w domu, tak więc zakładałem że każdy z was"Dorośli" posiadacie już swoje samochody i w jakis sposób dacię radę wejść i poświęcić kilka minut swojego cennego czasu:) , tak więc czekam na was moi drodzy o 20.00.

gratuluje 8 h :) Niektórzy muszą zasuwać od 7:00 do 17:00 :)

Przyjme/zamienie/odkupie konto klucz jezeli ktos jeszcze posiada a nie spodobala mu sie gra jezeli ktos jest zainteresowany prosil bym o post w temacie lub pm :)

Azze prosze Robak,Ren, Alioros, Masakari, Hans, Aragmor, Tomoyo, (jak przekręciłem nick to sry)

i przestańcie pluć się o bzdurna godzinę bo nie o to chodzi

Dyskusja w sam raz na publiczne forum

A żeby nie robić offtopu....udało się komuś kupić ten wcześniejszy dostęp zanim znowu zablokowali sprzedaż?

Dyskusja w sam raz na publiczne forum A żeby nie robić offtopu....udało się komuś kupić ten wcześniejszy dostęp zanim znowu zablokowali sprzedaż?

Ja kupiłem kilka dni temu. Zanim pierwszy raz zablokowali.

Dodawałeś kartę płatniczą czy w jakiś inny sposób udało Ci się zapłacić?

Visa i Master działa