wiadomo cos na temat tlumaczenia (? z checia bym to przetestowal ale nie chce latac po omacku..
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Niestety nic. Chyba nie ma co na nie liczyć w cbt
Wiadomo czy wysylaja klucze do Archage? albo okolo ile trzeba czekac na kluczyk?
Nie wysyłają. Oni je sprzedają.
Po ile taki kluczyk jest?
600 rubli (~55 zł). W tej cenie dostajesz:
- klucz na cbt
- wczesny dostęp do obt
- 40 dni premium
- płaszczyk jakiś ze statami
- tytuł jakiś ze statami
- 3 monety kolekcjonerskie
- 1 item do tworzenia własnej grafiki na płaszczu/fladze itp
- 5 itemów do umocowania tej grafiki
Ja tam poczekam na taki early access na EU :] ...
wiem wiem fajnie jest wiedzieć gdzie iść i expić i zdobywać kasę na start gry... ale wersja po omacku nie wskaże mi wszystkiego, zawsze coś łatwo ominąć lub "nie zrozumieć" :]
Ja tam nawet po premierze eu zostaje na rus. Wydaje mi sie, ze mail.ru lepiej zaopiekuje sie ta produkcja. Po drugie community rosyjskie wydaje mi sie mniej wybredne niz nasze europejskie. Co za tym idzie nie wykruszaja sie w miesiac po premierze. Po trzecie gram z rosjanami i dzieki temu co raz to szybciej ucze sie rosyjskiego. Przyda mi sie do zdobycia lepszej pracy angli.
Same plusy nic tylko grac.
Wysyłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk 2
Żeby nie grać po omacku, wystarczy nauczyć się raz, a porządnie cyrlicy. Serio, umiejąc czytać po rusku znasz/domyślisz się ~50-60% o co chodzi (rosyjski jest z tej samej rodziny języków co nasz, jest wiele podobieństwa). Do tego jest to język przyszłościowy xD
Jezeli mialbym sie uczyc jakiegos jezyka to juz bym wolal japonski a co do rosyjskiego to niemam zamiaru sie go uczyc ani nawet probowac a co dopiero placic im za vipa. Albo sie doczekam wersji eu albo nie bede gral w AA
Jezeli mialbym sie uczyc jakiegos jezyka to juz bym wolal japonski a co do rosyjskiego to niemam zamiaru sie go uczyc ani nawet probowac a co dopiero placic im za vipa. Albo sie doczekam wersji eu albo nie bede gral w AA
Najpierw angielski później japoński
Cała farma rozmarynu na paki. Długo zeszło na sadzenie tego małego dziadostwa. Zobaczymy zysk z paków. Plony za 2h 50min.
Ja tylko wbijam levele szkoda ze nie ogarniam ruskiego bo widze ze Wy sie swietnie bawicie.
Ja nawet nie ukończyłem questów na farme 8x8 a Wy już zdjęcia wrzucacie z wypraw czy co to tam jest
Najpierw angielski później japoński Cała farma rozmarynu na paki. Długo zeszło na sadzenie tego małego dziadostwa. Zobaczymy zysk z paków. Plony za 2h 50min.
James007 mieszkam 6 lat w Irlandi z czego 3 lata jeszcze tutaj do szkoly chodzilem wiec angielski mam obcykany A co do Japonskiego to ucze sie tyle co z anime
James007 mieszkam 6 lat w Irlandi z czego 3 lata jeszcze tutaj do szkoly chodzilem wiec angielski mam obcykany A co do Japonskiego to ucze sie tyle co z anime
To teraz bierz się za rosyjski. Do japonii za duże pingi - nie warto
Tymczasem z Korei dostaliśmy nowe informację dotyczące wersji 1.0
-Maksymalny poziom doświadczenia wzrośnie z 50 do 55
-Kilka statystyk przejdzie lifting. Mowa między innymi o: Healing, Strike, Flexibility oraz Combat Expertise
-w ArcheAge 1.0 udostępniona zostanie Arena Gladiatorów
-Fani craftingu dostaną nowe recepty, pozwalające na wytworzenie świeżo dodanego sprzętu
+ filmik http://vimeo.com/83564918#at=0
też wolę Japoński ale niestety nie gry.. za daleko
Ruski przyszłościowy ? zależy w którą stronę idziesz... jak tak mam rozpatrywać to dla mnie większe znaczenie miałby Niemiecki a wole nie uczyć się ..
Z samych anime języka się nie nauczysz, gwarantuje xD A co do update to godny jest, wiecej craftingu! Ciekawe, kiedy dodadzą fishing na rusku xD
Japonskiego chce sie uczyc nie tylko dla gier poprostu podoba mi sie ich jezyk kultura i wiem ze nie naucze sie duzo poprzez ogladanie anime ale zawsze cos tam bede wiedzial A rosyjskiego poprostu nie trawie i nie lubie ruskich
Z samych anime języka się nie nauczysz, gwarantuje xD A co do update to godny jest, wiecej craftingu! Ciekawe, kiedy dodadzą fishing na rusku xD
Jakby tak patrzeć to żadnego języka...
ale gwarantuje się da radę nauczyć się języka z anime i filmów... może nie w perfekcyjny sposób ale da się (nie perfekcyjny - brak znajomości gramatyki i pisowni)
Zresztą każdy będzie grał w AA tam gdzie mu najlepiej... nie lubie Angielskiego ale w grach on jak dla mnie jest łatwiejszy niż kszaczory :F
To pogadaj sobie z japończykami z samego oglądania filmów i anime xD Skończy się na paru podstawowych zwrotach. Chodź mogę się mylić. Sam ze stażem ponad 7 lat anime i dram z około 7k epkami obejrzanymi mało co umiem xD a po roku gry w l2 na ruskim offie w miare ogarniam ten jezyk xD języka trzeba używać, wtedy najefektywniej sie go uczy