Taki ze jej nie ma
Jest, tylko wystarczy trochę poszukać...
Taki ze jej nie ma
Rosja nie supportuje paypala.
Gdzie gramy? Nadal kociaki?
Jako takiego niema, i uwiez mi ja bardzo duzo szukalem. Mozna probowac pypal >> webmoney ale ciezka sprawa z tym. Wiec formalnie niema
Rosja nie supportuje paypala.Gdzie gramy? Nadal kociaki?
Nio raczej, ja niechce grac plastikami ^ ^ Wogole bardziej mi sie podoba u azjatow fajniejsze lokacje
Uff kupiłem jednak... Tyle tylko że zamiast PayPal musiałem użyć DotPay ;-)
Na AA ru będą grały jeszcze jakieś gildie poza WolfTail i IX Kohorty ?
Uff kupiłem jednak... Tyle tylko że zamiast PayPal musiałem użyć DotPay ;-)Na AA ru będą grały jeszcze jakieś gildie poza WolfTail i IX Kohorty ?
Jak mozesz napisz mi jak to zrobiles na pw bo ja tam DotPay nie widze Co do Gildi to raczej nikt sie inny nie deklarowal.
klient z cbt będzie działać na obt? bo mam zamiar pobrać.
klient z cbt będzie działać na obt? bo mam zamiar pobrać.
Prawdopodobnie tak, w koncu wiele sie nie zmieni.
juz zassalem tera czekac.
Prawdopodobnie tak, w koncu wiele sie nie zmieni.
Odnośnie tego pytania na dzień dzisiejszy wiem tyle ze będzie patch 450mb, plus minus tak więc nie ma tragedii pozostaje nam tylko czekać na OBT )
IX Kohorta startuje na OBT jako pełnowymiarowa gildia czyli już nie testowa. Serwer Lucjusz - strona Niuan (kontynent zachodni. ludzie/elfy). Podam link do postu gdzie umieściłem więcej informacji: LINK
Proste pytanko co daje premium acount ? Czytałem o 20 % wiecej exp , 50 % drop ale najbardziej ciakawi mnie 6x labor points . Czy "normalna" regenracja bez premki wystarczy by cieszyc sie w miare gra ?
Proste pytanko co daje premium acount ? Czytałem o 20 % wiecej exp , 50 % drop ale najbardziej ciakawi mnie 6x labor points . Czy "normalna" regenracja bez premki wystarczy by cieszyc sie w miare gra ?
Premka daje jeszcze możliwość posiadania własnego domu i farmy.
Bez premki będziesz dostawać 1 punkt na 5 min i tylko gdy jesteś online. Jeśli chcesz sobie pograć jest to za mało.
Musi być premka do normalnego grania. Bez premki można poexpić i pooglądać widoczki. Jeśli chcesz coś działać musi być PA.
Dzięki o taką odp mi chodziło to wole jednak poczekać do EU wersji . Tak wiem pierdyliard lat ^^
inne pytanie czy jak chcę skupić się na biciu potworów to musze mieć dom? chodzi tylko o robienie questów lub taki bezcekowy grind.
inne pytanie czy jak chcę skupić się na biciu potworów to musze mieć dom? chodzi tylko o robienie questów lub taki bezcekowy grind.
Powiem tak, a jak chcesz kolego grac? Jesli znajdziesz sobie dobra gildie to wystarczy ze bedziesz pomagac w eskorcie karawan i wtedy nie potrzebujesz farmy. Jesli bedziesz gral Solo to nawet farma ci nic nieda bo sam q nie dasz rady zrobic, no dobra moze dasz ale bedzie to cienko. Niby sa pory dnia kiedy pvp jest wylaczone wiec bedziesz mogl wtedy lazic.
~Be Like Ninja
Ciesze się że wreszcie zbliża się open beta i będę mógł wrócić do gry po stronie wilka. Tym razem jako zwykły Soldat
Pamiętajcie, że PA to koszt 30zł na miesiąc. Natomiast jeśli z góry zapłacicie za trzy to wychodzi jeszcze taniej.
Warto zagrać, spróbować. W każdej chwili możecie zaprzestać ewentualnie kupić premke.
Susza totalna na rynku mmo tak więc nic nie tracicie.
Wystartowało tworzenie postaci http://archeageonline.pl/21-archeage-ru/276-archeage-ru-tworzenie-postaci-wystartowalo.html
Kredytówką visa idzie zapłacić za PA?