ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Taki ze jej nie ma

Jest, tylko wystarczy trochę poszukać...

Rosja nie supportuje paypala.

Gdzie gramy? Nadal kociaki?

Jest, tylko wystarczy trochę poszukać...

Jako takiego niema, i uwiez mi ja bardzo duzo szukalem. Mozna probowac pypal >> webmoney ale ciezka sprawa z tym. Wiec formalnie niema :P

Rosja nie supportuje paypala.Gdzie gramy? Nadal kociaki?

Nio raczej, ja niechce grac plastikami ^ ^ Wogole bardziej mi sie podoba u azjatow fajniejsze lokacje

Uff kupiłem jednak... Tyle tylko że zamiast PayPal musiałem użyć DotPay ;-)

Na AA ru będą grały jeszcze jakieś gildie poza WolfTail i IX Kohorty ?

Uff kupiłem jednak... Tyle tylko że zamiast PayPal musiałem użyć DotPay ;-)Na AA ru będą grały jeszcze jakieś gildie poza WolfTail i IX Kohorty ?

Jak mozesz napisz mi jak to zrobiles na pw bo ja tam DotPay nie widze :3 Co do Gildi to raczej nikt sie inny nie deklarowal.

klient z cbt będzie działać na obt? bo mam zamiar pobrać.

klient z cbt będzie działać na obt? bo mam zamiar pobrać.

Prawdopodobnie tak, w koncu wiele sie nie zmieni.

juz zassalem tera czekac.

Prawdopodobnie tak, w koncu wiele sie nie zmieni.

Odnośnie tego pytania na dzień dzisiejszy wiem tyle ze będzie patch 450mb, plus minus tak więc nie ma tragedii pozostaje nam tylko czekać na OBT :))

IX Kohorta startuje na OBT jako pełnowymiarowa gildia czyli już nie testowa. Serwer Lucjusz - strona Niuan (kontynent zachodni. ludzie/elfy). Podam link do postu gdzie umieściłem więcej informacji: LINK

Proste pytanko co daje premium acount ? Czytałem o 20 % wiecej exp , 50 % drop ale najbardziej ciakawi mnie 6x labor points . Czy "normalna" regenracja bez premki wystarczy by cieszyc sie w miare gra ?

Proste pytanko co daje premium acount ? Czytałem o 20 % wiecej exp , 50 % drop ale najbardziej ciakawi mnie 6x labor points . Czy "normalna" regenracja bez premki wystarczy by cieszyc sie w miare gra ?

Premka daje jeszcze możliwość posiadania własnego domu i farmy.

Bez premki będziesz dostawać 1 punkt na 5 min i tylko gdy jesteś online. Jeśli chcesz sobie pograć jest to za mało.

Musi być premka do normalnego grania. Bez premki można poexpić i pooglądać widoczki. Jeśli chcesz coś działać musi być PA.

Dzięki o taką odp mi chodziło to wole jednak poczekać do EU wersji . Tak wiem pierdyliard lat ^^

inne pytanie czy jak chcę skupić się na biciu potworów to musze mieć dom? chodzi tylko o robienie questów lub taki bezcekowy grind.

inne pytanie czy jak chcę skupić się na biciu potworów to musze mieć dom? chodzi tylko o robienie questów lub taki bezcekowy grind.

Powiem tak, a jak chcesz kolego grac? Jesli znajdziesz sobie dobra gildie to wystarczy ze bedziesz pomagac w eskorcie karawan i wtedy nie potrzebujesz farmy. Jesli bedziesz gral Solo to nawet farma ci nic nieda bo sam q nie dasz rady zrobic, no dobra moze dasz ale bedzie to cienko. Niby sa pory dnia kiedy pvp jest wylaczone wiec bedziesz mogl wtedy lazic.

~Be Like Ninja

Ciesze się że wreszcie zbliża się open beta i będę mógł wrócić do gry po stronie wilka. Tym razem jako zwykły Soldat

Pamiętajcie, że PA to koszt 30zł na miesiąc. Natomiast jeśli z góry zapłacicie za trzy to wychodzi jeszcze taniej.

Warto zagrać, spróbować. W każdej chwili możecie zaprzestać ewentualnie kupić premke.

Susza totalna na rynku mmo tak więc nic nie tracicie.

Wystartowało tworzenie postaci http://archeageonline.pl/21-archeage-ru/276-archeage-ru-tworzenie-postaci-wystartowalo.html

Kredytówką visa idzie zapłacić za PA?