Po namyśle stwierdzam, że nie mam w co grać i stąd moje pytanie
"Jest jakiś poradnik jak kupić EA przelewem z banku ?"
btw. n akrip już nie mozna nic zrobić trzeba czekać :>
Po namyśle stwierdzam, że nie mam w co grać i stąd moje pytanie
"Jest jakiś poradnik jak kupić EA przelewem z banku ?"
btw. n akrip już nie mozna nic zrobić trzeba czekać :>
Na jakim serwie będzie gildia Wolf tail działać bo Kiproza już zablokowana.
to się dowiedziałem że trion w jakiś sposub zmienił mechanikę gry tak że bedą servy pvp i pve odzielnie tzn na jednych to pvp będzie włoczone a na drugich nie.
to się dowiedziałem że trion w jakiś sposub zmienił mechanikę gry tak że bedą servy pvp i pve odzielnie tzn na jednych to pvp będzie włoczone a na drugich nie.
PvP jest wpisane w AA więc na 99,9% nasz błędne informacje ;-) Jeśli będzie inaczej to zostaje u rusków ;-)
Ehh.. loguję się i nic się nie ściąga, w tym górnym rogu po prawej jest cały czas 0 mb na 11k mb i nie wiem co zrobić. Możecie pomóc?
Inter i3-2350M
4Gb Ramu DDR 3
Nvidia Geforce 610M
Ruszy na takim latopie w 30 FPS'ach?
Ehh.. loguję się i nic się nie ściąga, w tym górnym rogu po prawej jest cały czas 0 mb na 11k mb i nie wiem co zrobić. Możecie pomóc?
masz za malo miejsca na dysku, o ile pamietam to musisz miec 40 gb wolnego ale moge sie mylic
masz za malo miejsca na dysku, o ile pamietam to musisz miec 40 gb wolnego ale moge sie mylic
Dokładnie tak samo miałem. usunąłem parę giga i ruszyło
no ja mam coś takiego, http://screenshooter.net/2011549/14_02_2014__18_28_23
miejsca mam ponad 100 gb
#Ok, mój błąd, ścieżka była ustawiana na dysk D, którego nie posiadam, mój błąd przepraszam. Już wszystko naprawiłem
Hm... widze ze w naszej gildi znow zamieszanie, coz ja ide na server ponizej, jest tam duzo miejsca wiec raczej niebedzie problemu zeby mogly dojsc nowe osoby na OBT ^ ^
иHOX
jak wy wyliczylicie, że EA kosztuje 30 zeta, jakiej bym waluty nie wybierał to wychodzi około 60
potrzeba 600 kryształów, chyba, że jest mozliwość kupienia samego EA bez tych dodatkowych itemków, ale to nie wiem gdzie... tak czy siak wychodzi 60 zeta nawet w rublach
1 RUB = 0.0867 PLN
1kryształ=1rub
Dzięki Ren za odpowiedź stworzyłem tam Azjatę już.
Ok też stworzyłem azjatę na иHOX nick Leopardo, jakoś wzajemnie sobie pomożemy w ogarnięciu tego .
Ponawiam pytanie co do zakupu wczesnego dostępu, ile to w końcu kosztuje i jakby ktoś mógł poradnik zrobić jak kupić np przelewem z banku, lub jakimś innym sposobem
jak wy wyliczylicie, że EA kosztuje 30 zeta, jakiej bym waluty nie wybierał to wychodzi około 60potrzeba 600 kryształów, chyba, że jest mozliwość kupienia samego EA bez tych dodatkowych itemków, ale to nie wiem gdzie... tak czy siak wychodzi 60 zeta nawet w rublach1 RUB = 0.0867 PLN1kryształ=1rub
PA zostanie udostępnione po wystartowaniu obt za 300
Tak jak napisal for3v3r1993 teraz jest to early acces + premka. W grze potem kupujesz sobie premium za 300 krysztalkow ^ ^ albo co tam sobie bedziesz chcial IS ^ ^

Dadadam to znow ja pewnie macie mnie juz dosc xD
A tak na powaznie to Aragmor postanowil nie udzielac sie za bardzo w tej produkcji co nie znaczy, ze nie bedzie nas wspieral. Wiec poszukujemy zwartego Lidera ^ ^ Mysle, ze bylo by fajnie umowic sie na jutro 20 :_; (prosze mnie znow nie z hejtujcie xD) na ts i obgadac organizacyjnie co i jak. Mysle ze trzeba by utworzyc "core" osob z wczesniejszym dostepem ktory by przygotowal teren pod reszte osob ktore dolacza do nas po starcie OBT
ps. wybaczcie za double posta mam nadzieje, ze mi wybaczycie tym razem
Mam problem z launcherem. Nawet nie zaczyna mi się pobierać patch tylko w 1 na 2 etapy zatrzymuje mi się na 99.5% i nie idzie dalej. Ma ktoś jakiś pomysł?
EDIT: Już po problemie:)
Info dla tych którym nie udało się stworzyć postaci na serwerze na którym chcieli:
"Jeśli zakupiłeś zestaw wczesnego dostępu, ale dziś nie masz czasu, aby stworzyć postać na serwerze na którym chciałeś, można to zrobić w dniu 16 lutego.Z początku etapu wczesnego dostępu nawet teraz zatłoczone serwery będą otwarte do rejestracji. Jednak będą one zawierać również blokady dla równowagi między frakcjami. Niemniej jednak, można dołączyć do znajomym na serwerze."
Info dla tych którym nie udało się stworzyć postaci na serwerze na którym chcieli:"Jeśli zakupiłeś zestaw wczesnego dostępu, ale dziś nie masz czasu, aby stworzyć postać na serwerze na którym chciałeś, można to zrobić w dniu 16 lutego.Z początku etapu wczesnego dostępu nawet teraz zatłoczone serwery będą otwarte do rejestracji. Jednak będą one zawierać również blokady dla równowagi między frakcjami. Niemniej jednak, można dołączyć do znajomym na serwerze."
Heh dzieki za info ale mi w sumie obojetne gdzie bedziemy grac byle wszyscy mogli sie dostac ^ ^ ja poki co nie mam early acces ale ciagle walcze o zdobycie i moze w koncu sie uda
Heh dzieki za info ale mi w sumie obojetne gdzie bedziemy grac byle wszyscy mogli sie dostac ^ ^ ja poki co nie mam early acces ale ciagle walcze o zdobycie i moze w koncu sie uda
Ale może innym nie jest to obojętne