ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Nie wiem czy ktoś miał już taki problem bo nie chciało mi sie przegladac 40 stron. Mianowicie przy instalacji a raczej rozpakowywaniu archeage zatrzymuje sie/zawiesza sie ono na 99,4% i nic sie nie dzieje. Miejsca na dysku mam sporo. Jak to naprawić ?

Okej a jak juz sciagne to potem cos bedzie sie jeszcze robic czy bede mogł juz grać?

Po ściągnięciu gra się instaluje po tym już można normalnie grać.

Nie wiem czy ktoś miał już taki problem bo nie chciało mi sie przegladac 40 stron. Mianowicie przy instalacji a raczej rozpakowywaniu archeage zatrzymuje sie/zawiesza sie ono na 99,4% i nic sie nie dzieje. Miejsca na dysku mam sporo. Jak to naprawić ?

Może poczekaj? Jak nie pójdzie to spróbuj od nowa.

smieszne zabralo mi rubiny i d*pa blada nic sie nie znienilo, zadnego wvipa czy ikonki

smieszne zabralo mi rubiny i d*pa blada nic sie nie znienilo, zadnego wvipa czy ikonki

Spokojnie wystarczy poczekać, servery są obciążone.

czekałem kilka godzin i nic i próbowalem z 10 razy juz i to samo za każdym razem

pewnie tak;p niby mam ten limit 1000 pkt pracy ale nie wiem czy wszycy ak na poczatku maja

czekałem kilka godzin i nic i próbowalem z 10 razy juz i to samo za każdym razem

Spróbuj wypakować ręcznie 7zipem jak nie to ściągnij od nowa.

Miał ktoś z was taki problem że w menu tworzenia postaci nie można wybrać ani rasy ani nic innego ? Nie mogę przejść też dalej z tworzeniem postaci. Serwer zapchany? Czy raczej coś innego?

Miał ktoś z was taki problem że w menu tworzenia postaci nie można wybrać ani rasy ani nic innego ? Nie mogę przejść też dalej z tworzeniem postaci. Serwer zapchany? Czy raczej coś innego?Ta

Tak parę serverów ma zablokowaną tą możliwość, ponieważ zbyt dużo ludzi jest.

No mi też staneło na 99,4 % i sie nie rusza...

warn_ico.png
spam by mariano

Ludzie Wy jesteście jacyś upośledzeni czy po prostu leniwi? Te pytania na ostatnich 10 stronach padły przynajmniej po 2 razy. Gdzie są moderatorzy. ;__;

warn_ico.png
offtop pozdrawia moderator mariano

Czy to zangielszczenie które Aragmor wrzucił na 1 stronie działa? czy jednak fake ?

też mam jedno pytanie. Jaki znaczek na mapie ma NPC od AH ?

też mam jedno pytanie. Jaki znaczek na mapie ma NPC od AH ?

NPC od AH to zwykle taka niebieska żaba stojąca przy portalu na Mirage Island.

dostalem z questa plany na stracha na wroble , ale nie wiem jak go wykrafcic. Moze mi ktos pomoc?

dostalem z questa plany na stracha na wroble , ale nie wiem jak go wykrafcic. Moze mi ktos pomoc?

Są do tego odpowiednie miejsca gdzie możesz go postawić i potrzebujesz do tego 2 golda.

Zalogowałem sie, Straszne kolejki no ale nic, czekam :)

warn_ico.png
spam o kolejkach wszyscy wiedza kilkanaście postów na ostaniach stronach mówi o tym samym, MARIANO

Jak wbic szare ikony,czy jak poczekam trochę to mogą one się odblokować? nie chce byc w kolejce. :)

Jak wbic szare ikony,czy jak poczekam trochę to mogą one się odblokować? nie chce byc w kolejce.

Czytajcie wcześniejsze wypowiedzi jak macie szare przyciski przy wyborze postaci to czekacie.

Czytajcie wcześniejsze wypowiedzi jak macie szare przyciski przy wyborze postaci to czekacie.

Czytał bym gdyby ten temat powstał dziś albo został oczyszczony postów które nie są z dziś. I weź to czytaj.WIecej o P2W ...

warn_ico.png
spam widzisz sam robisz zbędny offtop inni jakoś nie maja z tym problemow