ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Ja mam jeszcze ciekawszy problem ;] Po odczekaniu w kolejce gra się sypie i wyskakuje mi okienko z samymi znakami zapytania. Zakładam że to wina przeciążenia serwerów :P

Dziwny problem jest, stworzyłem postać no i nie da się wejść do gry dalej... Krzaczkowate litery są na szaro....

Musisz czekać.

Ja mam jeszcze ciekawszy problem ;] Po odczekaniu w kolejce gra się sypie i wyskakuje mi okienko z samymi znakami zapytania. Zakładam że to wina przeciążenia serwerów

Ten error to dc z servera.

Nie wiem, ale mi chwile po napisaniu posta udało wejść się do gry. Aktualnie mam 12lvl i robię sobie chwile przerwy. Jak na razie lvl wbija się strasznie mozolnie i troszkę nudnawo. Mam wrażenie, że moje oczekiwania co do AA były zbyt duże. Może mi ktoś wytłumaczyć drzewko skilli, jak to jest z nowymi umiejętnościami, gdzie napisany jest wymagany lvl itp, bo cyrylica robi swoje, ale fakt faktem, gdy pograłem chwile, przestałem zwracać uwagę na krzaczki i wykonywanie qestów nie było jakąś trudnością.

@EDIT; Co do czarnego ekranu na początku gry, po tych "reklamach", kilkakrotnie uruchomiłem grę i w końcu za trybiła. Wbiłem do gry, wybrałem serwer, tworze postać, ale.. przyciski szare, zmieniłem serwer na randomowy i wszystko śmigało jak powinno.

Hej, nie mam w ogóle dźwięku ani w menu ani w grze. W ustawieniach jest wyciszone na zero a gdy zmieniam suwakami i zatwierdzam to nadal jest na zero i nic nie słychać... ;/

Mógłby mi ktoś z tym pomóc?? Będę bardzo wdzięczny ;]

Tutaj masz kalkulator skilli http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html

No serwery chyba proszą o wolne z okazji startu gry :D

Powiem wam szczerze że gra mi się naprawdę podoba! Mimo że dużo rzeczy nie wiem jak zrobić przez nieznajomość rosyjskiego ale gra mi się bardzo podoba. Serwery trochę przeciążone ale nawet z takim obciążeniem mam tylko lekkie ściny. Mam nadzieję, że jest jakaś polska strona gdzie powstanie pełno poradników bo dużo rzeczy nie moge zrozumieć przez właśnie brak znajomości języka. Np. nie wiem czemu moja postać używa trzech broni jednocześnie. Ani nawet jak działa drzewko skili bo po jakimś zauważyłem że wybiera się drugie okienko. Gra jak najbardziej na plus! Pogram u rusków do czasu EU :) Szczególnie mnie to zaskoczyło, że wczoraj mój wyczekiwany Wildstar, w ogóle mi się nie spodobał.

Powiem wam szczerze że gra mi się naprawdę podoba! Mimo że dużo rzeczy nie wiem jak zrobić przez nieznajomość rosyjskiego ale gra mi się bardzo podoba. Serwery trochę przeciążone ale nawet z takim obciążeniem mam tylko lekkie ściny. Mam nadzieję, że jest jakaś polska strona gdzie powstanie pełno poradników bo dużo rzeczy nie moge zrozumieć przez właśnie brak znajomości języka. Np. nie wiem czemu moja postać używa trzech broni jednocześnie. Ani nawet jak działa drzewko skili bo po jakimś zauważyłem że wybiera się drugie okienko. Gra jak najbardziej na plus! Pogram u rusków do czasu EU Szczególnie mnie to zaskoczyło, że wczoraj mój wyczekiwany Wildstar, w ogóle mi się nie spodobał.

Polska http://archeageonline.pl/

Angielska http://archeagesource.com/forum/17-new-articles-guides/

Postacie z cbt nie były kasowane, czy ludzie tak szybko wbili już 30lvl+?

@EDIT; Ma ktoś link do tłumaczenia ustawień aa?

Brak dźwięku!!! POMOCY PLZ

Postacie z cbt nie były kasowane, czy ludzie tak szybko wbili już 30lvl+?@EDIT; Ma ktoś link do tłumaczenia ustawień aa?

Pewnie wbiłeś na server który był dostępny podczas Early Access. Co do ustawień

Edit: Teraz już działa. http://archeageonline.pl/21-archeage-ru/256-archeage-ru-tlumaczenie-ustawien-rosyskiego-klienta.html

Albo masz zepsutą kartę dźwiękowa, przestarzałe sterowniki lub głośniki ci nie działają...

@up Link nie działa

@EDIT; jestem 470 w kolejce -,-

jak skasowac postac, co trzeba pisac?no i na jakim serwie gracie?
 spam czytaj trochę postów w gore to będziesz wszystko wiedział , MC mariano 

Nie było odp na to w tym temacie. Aby skasować postać w okienku musisz wpisać jej nick.

@Froippi z karta wszytko ok. Dźwięku nie mam tylko w grze. Jak 14 lutego była możliwość tworzenia postaci to dźwięk był, a teraz nie ma i w ustawieniach mam dziwek na 0. Za każdym razem jak chce zmienić to z powrotem na zero się robi ;/

Dodam że ani na słuchawkach z wyjścia analogowego ani na głośnikach z cyfrowego nie ma dżwięku

W moim przypadku jest sajgon. Nie mogę ubić mobka, takie mam lagi :D Ludzie mi skaczą, moby giną nie wiadomo od czego. Czasami dobije mobka do połowy i odnawia mu się HP i nie da się go bić. Tragedia :D

Pewnie sterowniki.

@Edit; @Ryumari u mnie właśnie nie ma prawie nikogo :D

po czym poznac ze ma sie odpalona premke?

Ja mam pytanie w jaki folder sciaga sie archeage? :)

Ja mam pytanie w jaki folder sciaga sie archeage?

Tam gdzie zainstalowałeś launchera.

Prawy górny róg na lewo od pasku który pokazuje porę dnia, powinna być taka korona z napisem VIP.

Pod paskiem życia i many, tam gdzie pokazują się buffy/debuffy itp. masz ikonkę Archeage'a, taką zieloną.