Podstawowe pytanie, czy masz konto premium? Jeśli nie to nie możesz postawić swojej farmy.
Nie, nie mam konta premium.. Bez farmy ani rusz, tak.. ? :/
Podstawowe pytanie, czy masz konto premium? Jeśli nie to nie możesz postawić swojej farmy.
Bez farmy możesz dalej grać. Bij lvl i takie tam. Farma to duży kawałek kontentu nie mniej jednak nie masz zamiaru tu zostać na dłużej tak?
Jeśli wyjdzie zangielszczający patch to mam taki zamiar, zobaczymy, czy gra mnie wciągnie tak, jak do tej pory, póki co będę grał bez premium
Napisałem na shoutboxie, ale dam informację tutaj. Jeśli mam coś dodać do pierwszego postu na stronie to proszę o informację na PW. Pozwoli mi to później na skompilowanie FAQ na blogu w najczytelniejszej formie.
Liczę na wasza pomoc
utknąłem na misji z jeleniami , może ktoś mi powiedzieć co tam trzeba zrobić i skąd wziąć jabłko (bo jest rysunek jabłka)
Z jeleniami musiałeś je zabijać z tego co pamiętam. Jabłka natomiast spadają z drzew lub takich krzaków. Daj jeszcze screena może to pomoże.
a ja mam problem z misja gdzie trzeba uzyc emotikony kleniknij, uzywam ale nic sie nie dzieje
Te qesty trzeba było wykonywać w specjalnych miejscach lub po zaznaczeniu konkretnej postaci. Klękanie chyba musisz zrobić przed ołtarzykiem. Powinieneś mieć lokalizację zadania na mapce.
Z jeleniami musiałeś je zabijać z tego co pamiętam. Jabłka natomiast spadają z drzew lub takich krzaków. Daj jeszcze screena może to pomoże.
jak robi sie screeny bo print screenem nie dziala i pokazuje czarny ekran? jakaś kombinacja in game?
Najlepiej ściągnij frapsa i zrób screena. Mi również nie chciało to poprawnie funkcjonować.
wlasnie nic, jestem w miejscu gdzie trzba i so tam dwie postacie, zannaczalem i ta i ta
Tak to działamy w ciemno. Wrzucajcie screeny i będziemy myśleć. Bo nie wiemy jaka to rasa i gdzie się znajdujecie. Problem może być banalny, ale bez fotki trudno jest coś konkretnego powiedzieć.
![]()
jak robi sie screeny bo print screenem nie dziala i pokazuje czarny ekran? jakaś kombinacja in game?
Wystarczy nacisnąć F9, nie potrzeba frapsa Screen zapisuje się na C w dokumentach
Nie robiłem tego questa, ale to nie jest czasem tak, że trzeba pniak zaznaczyć?

Biegnij tam gdzie prowadzi strzałka. To jest chyba zadanie na wytrenowanie sobie mounta. Jeśli to jest jak u kocurów to mounta w postaci dzieciaka zabierasz od jednego NPCa. Później go trenujesz i rośnie ci duży mount.
@UP
Nakarm zwierzaka.
Biegnij tam gdzie prowadzi strzałka. To jest chyba zadanie na wytrenowanie sobie mounta. Jeśli to jest jak u kocurów to mounta w postaci dzieciaka zabierasz od jednego NPCa. Później go trenujesz i rośnie ci duży mount.@UPNakarm zwierzaka.
no ale nigdzie nie moge znaleźć nic do karmienia
Kolejka 2h to norma ?
no ale nigdzie nie moge znaleźć nic do karmienia
Zaznacz zwierzaka i podejdź do niego. To powinno wystarczyć
Kolejka 2h to norma ?
Tak