ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Kolejka 2h to norma ?

ja czekałem ponad godzinę.

znalazłem jabłko ale jeleń nie chce jeść :C

DzRbOK6.jpg

no ale nigdzie nie moge znaleźć nic do karmienia

Jeśli nie masz nasionka z questa musisz je kupić u NPC przy stajni (jest na drugiej zakładce), posadzić, poczekać 1 min i nakarmić zwierza :)

Jeśli nie masz nasionka z questa musisz je kupić u NPC przy stajni (jest na drugiej zakładce), posadzić, poczekać 1 min i nakarmić zwierza

gdzie jest ta stajnia?

gdzie jest ta stajnia?

Znajdź na mapie symbol z głową konia (jeśli się nie wyświetla to możesz włączyć w opcjach mapy).

58257475818935364568.jpg

Znajdź na mapie symbol z głową konia (jeśli się nie wyświetla to możesz włączyć w opcjach mapy).

bardzo dziękuje za pomoc ;)

Panowie, możecie mi pomóc? Bardzo napaliłem się na tą grę ale podczas zalogowania a następnie odpalenia jej nic się nie dzieje, tylko pokazuje wczytywanie hack shield'a a potem loga lecz na tym się kończy. Próbowałem uruchomić jako admin, dodać do wyjątków w antyvirusie i nic. Pomocy

Panowie, możecie mi pomóc? Bardzo napaliłem się na tą grę ale podczas zalogowania a następnie odpalenia jej nic się nie dzieje, tylko pokazuje wczytywanie hack shield'a a potem loga lecz na tym się kończy. Próbowałem uruchomić jako admin, dodać do wyjątków w antyvirusie i nic. Pomocy

Masz zapewne czarny ekran i cisza? To wina serwerów, które obecnie płoną od ilości graczy. Wypada próbować do skutku. Mi za trzecim razem zaskoczyło i zobaczyłem spis serwerów. Jeśli chcesz wiedzieć gdzie grają nasi to info masz w 1 poście.

Całkiem spora liczba Polaków gra na serwerze Джин, czekając na odblokowanie Tajana.

Całkiem spora liczba Polaków gra na serwerze Джин, czekając na odblokowanie Tajana.

mam tam postać założoną ale nie mogę się dostać do gry :C i muszę grać na Hanna xD

Za mną 2,5h w kolejce pisze mi 3-10 minuty jeszcze jeśli nie wypali to chyba coś mnie trafi.

jest jeden quest w którym trzeba pozdrowić jakiegoś lażącego kolesia (mam go w jakimś głównym mieście lvl około 14) trzeba to wpisać ręcznie koło niego /Поклон

edit: ok jak cos wyśle pw

jest jeden quest w którym trzeba pozdrowić jakiegoś lażącego kolesia (mam go w jakimś głównym mieście lvl około 14) trzeba to wpisać ręcznie koło niego /Поклон

Daj fotkę tego kolesia z lokacją na mapie. To dodam do tworzącego się FAQ

również gram na serverze Джин jeśli ktoś chce coś podziałać razem invite do party Elesse i sie dogadamy mam tsa, mumble prywatne servery dodam ze gram elfem

Mam pewien problem, a mianowicie nie mogę postawić stracha wyskakuje mi error: "доступно только для учетных записей с премиум -подпиской" co w wolnym tłumaczeniu oznacza "dostępne tylko dla posiadaczy konta premium". O co chodzi?

O to że bez premki nie można mieć farmy/domku.

Ludzie czytajcie FAQ zanim zadacie jakieś pytania, temat jest duży i się robi śmietnik.

Ludzie czytajcie FAQ zanim zadacie jakieś pytania, temat jest duży i się robi śmietnik.

Zaangielszczenie

http://archeagesource.com/topic/2645-who-knows-c/page-4

widzialem ne streamie tego kolesia http://www.twitch.tv/gg_thx

i dziala opisy questow etc tylko mapa niestety nie , lecz to i tak bardzo duzo jak dla mnie, wiec polecam .

jeśli to angielszczenie działa to trochę pogram bo tak bez języka to dość ciężko. Zaraz sprawdzę.

Działa. Dzięki wielkie za link :) Jest parę bugów, zwłaszcza z zadawanym dmg skilli ale ogólnie wszystko cacy :)

Czy ta łatka językowa z topiku C++ z sourca tłumaczy również questy :D? = AA EU w lutym :P?